... τη γνωμη σας περικαλω!!

pppppav

New member
11 August 2008
3
Συνδιασμος...

Samsung LE40a656 ή Sony KDL40w4000 (χχμ?)

Yamaha YSP-3000 ή 1100 (αξιζει η επιπλεον συνδεση HDMI??)

Dvd player Pioneer dv-600av-k (divx + ελληνικη υποτιτλοι???)

Ποια η γνωμη σας περι του θεματος?
Ποιος?Που?Ποτε?Ποσο?Γιατι?

Θελω να μου πειτε οτι εχετε στο μυαλο σας για τα παραπανω προιοντα?
Οποιαδηποτε αποχη δεκτη

Ευχαριστω,

και οι 2 lcd που αναφερεις σε χαρακτηριστηκα ειναι πολυ καλες.ειναι 100Hz,24p και ολα τα καινουρια καλουδια.απ την μια ομως η sony εχει καλυτερο μαυρο αρα και πιο ρεαλιστικα χρωματα ενω η samsung εχει καλυτερο χρονο αποκρισης 4ms[sony 8 ms]και καλυτερο design.εσυ θα επιλεξεις αν θελεις μια lcd με πολυ καλη εικονα ή μια με ομαλοτερη κινηση και ωραιο στιλ.η γνωμη μου οπως και πολλων αλλων πιστευω ειναι η sony...:a0210:

παρεπιπτοντως δεν ανεφερες για τι χρηση θελεις την tv..για sd ή για hd περισσοτερο?και με τι μεσο θα αναπαραγεις..

Ως επι το πλειστον η χρηση του θα ειναι οικιακη (κυριως sd) αλλα θα χρησιμοποιηθει και για hd. το μεσο το οποιο θα χρησιμοποιησω για αναπαραγωγη θα ειναι το dvd playre ειτε hd dvd's ειτε hd movies απο net μεσω usb.

και οι 2 lcd που αναφερεις σε χαρακτηριστηκα ειναι πολυ καλες.ειναι 100Hz,24p και ολα τα καινουρια καλουδια.

Η W4000 δεν έχει 100Hz. Παρ' όλα αυτά εγώ την προτίμησα έναντι της Α656 για την τιμή της, τις κριτικές της και τα 4 χρόνια εγγύηση (μέχρι τέλος Αυγούστου).

Απάντηση: Re: ... τη γνωμη σας περικαλω!!

H 656 με την W4000 ειναι δυο απο τις καλυτερες τηλεορασεις που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη. Αν η αποσταση θεασης σου ειναι πανω απο 3 μετρα σκεψου σοβαρα να παρεις καποια απο τις δυο στις 46" ακομη και αν αυτο σημαινει να χαλασεις λιγοτερα λεφτα για το home cinema η το DVD.