Τη γνώμη σας (selective focus) ...

jhal

Senior Member
7 February 2007
566
Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για την παρακάτω φωτογραφία σε σχέση με την τεχνική selective focus (επιλεκτική εστίαση).
Με απασχολεί λίγο το μέγεθος του θέματος και η επιλογή του φόντου.
Λοιπόν τι λέτε ?

_MG_8835.jpg

Εμενα το μονο που δεν μου αρεσει ειναι ειναι οτι εκοψες τα δαχτυλα, κατα τα αλλα ειναι μια χαρα, και απο φοντο και απο βαθος πεδιου

Εμενα το μονο που δεν μου αρεσει ειναι ειναι οτι εκοψες τα δαχτυλα, κατα τα αλλα ειναι μια χαρα, και απο φοντο και απο βαθος πεδιου

Paul σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Δεν σε ενοχλεί που το θέμα είναι τόσο μικρό στο καρέ ?

Γιατί να ενοχλεί; Για να το πάρεις πιο μεγάλο δε θα φαινόταν σχεδόν καθόλου το χέρι.

Συμφωνω με τον paul, θα μπορουσες να αφησεις να δαχτυλα και ισως λιγο ακομα απο το χερι.
Κατα τα αλλα πολυ ομορφη!

Γιατί να ενοχλεί; Για να το πάρεις πιο μεγάλο δε θα φαινόταν σχεδόν καθόλου το χέρι.

Το λέω επειδή το χέρι πιάνει μεγαλύτερο μέρος απ'το θέμα (πεταλούδα)..
Αλλά απ'την άλλη ίσως το χέρι τελικά είναι βασικό μέρος του θέματος.. Δεν είναι δηλαδή μια πεταλούδα.. Είναι μια πεταλούδα πάνω σε ένα χέρι..

Εγώ το βλέπω σαν σύνολο και μου αρέσει όπως το βλέπω. Το θέμα σου δεν είναι η πεταλούδα μόνη της.

Εγώ το βλέπω σαν σύνολο και μου αρέσει όπως το βλέπω. Το θέμα σου δεν είναι η πεταλούδα μόνη της.

Φίλε μου σ'ευχαριστώ για το σχόλιο..-bye-

μπορουσες να κανεις περισοτερο ζοομ ακομα, και να ειναι σαν μακρο η φωτογραφια, αλλα τοτε θα ηταν αλλη φωτογραφια....

μπορουσες να κανεις περισοτερο ζοομ ακομα, και να ειναι σαν μακρο η φωτογραφια, αλλα τοτε θα ηταν αλλη φωτογραφια....

Είχα τον 17-50 και ήταν στα 50..Δυστυχώς δεν είχε άλλο.Και πιο κοντά θα μπορούσα να πάω άλλους 9 πόντους μετά δεν θα εστίαζε.-bye-

Φωτογραφίες πεταλούδων macro έχει βρωμίσει ο τόπος. Πάνω σε χέρι όχι, είναι σαφώς πιο ενδιαφέρουσα η σύνθεσή σου.

Φωτογραφίες πεταλούδων macro έχει βρωμίσει ο τόπος. Πάνω σε χέρι όχι, είναι σαφώς πιο ενδιαφέρουσα η σύνθεσή σου.

Δημήτρη σ'ευχαριστώ.. -bye-

Η φωτογραφία σου είναι μια χαρά.

Περισσότερο βέβαια ταιριάζει σαν στιγμιότυπο (ωραίο-σπάνιο), παρά σαν μια φωτογραφία πεταλούδας.

Re: Απάντηση: Τη γνώμη σας (selective focus) ...

Η φωτογραφία σου είναι μια χαρά.

Περισσότερο βέβαια ταιριάζει σαν στιγμιότυπο (ωραίο-σπάνιο), παρά σαν μια φωτογραφία πεταλούδας.

Φίλε ncups σ'ευχαριστώ. Σκέφτομαι μήπως την στείλω για μια εργασία που δείχνει την τεχνική selective focus.-bye-