Τη γνώμη σας...

pafrag

Established Member
2 January 2008
234
Aθήνα
Καλησπέρα σε όλους! Το δίλημμα είναι: Να πάρω DVD REC και χωριστά ΒΙΝΤΕΟ (δυστυχώς χρειάζεται για οικογενειακούς λόγους) ή κάτι σαν αυτό: στα 230 ευρά.

LG RC-288 Συσκευή εγγραφής DVD και Video

Κλίνω πρός τη χωριστή λύση αλλά δε νομίζω πως η αγορά διαθέτει "σκέτα" Video. Επίσης θεωρώ πιο μαζεμένο το θέμα καλώδια με τη μεικτή λύση.

Αν μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας, ευπρόσδεκτη και αν έχετε κάποια πρόταση, επίσης!!:BDBDG54:

Ευχαριστώ!

Ειναι καλυτερα να αποφυγεις τα combo μηχανηματα σαν το παραπανω.

Αν εχεις παλαιο βιντεο θα σου προτεινω να παρεις ενα dvd recorder με σκληρο δισκο και να μεταφερεις ολες τις VHS ταινιες στον δισκο και μετα σε dvd-ακια.

Με 230 EUR που εχει το παραπανω, παιρνεις π.χ. το LG RH-266 με 160GB δισκο και κανεις την δουλεια σου καλυτερα.

Μετα θα πεταξεις και το VCR και εισαι πρωτος.

Αν δεν εχεις VCR καλυτερα παρε χωριστα μηχανηματα.

Re: Απάντηση: Τη γνώμη σας...

Αν εχεις παλαιο βιντεο θα σου προτεινω να παρεις ενα dvd recorder με σκληρο δισκο και να μεταφερεις ολες τις VHS ταινιες στον δισκο και μετα σε dvd-ακια.

quote]

Το σκέφτηκα για τη μεταφορά. ΕΝτάξει, μιλάμε για πολύ κασέτα, αλλά πες ΟΚ. Φοβάμαι μη τα θαλασσώσω, δεν έχω ξανακάνει τέτοια δουλειά...

Ειναι πανευκολο !!!
Μην φοβασαι καθολου. Στον δισκο μπορεις να κανεις και επιλογη ποια κομματια θα γραψεις (ή να κανεις μιξη κασετων)
Αλλιως κατευθειαν σε dvd και καθαρισες.

Εξαλλου οι κασετες VHS καποτε θα χαλασουν και δεν θα παιζουν πια, ενω τα dvd μπορεις να τα εχεις για παντα (συν τι χωρο αποθηκευσης χρειαζεται για τα VHS)
Σκεψου και τα 70-80 EUR για ενα βιντεο, συν την χαλια ποιοτητα των combo μηχανηματων.

Εξαλλου οι κασετες VHS καποτε θα χαλασουν και δεν θα παιζουν πια, ενω τα dvd μπορεις να τα εχεις για παντα (συν τι χωρο αποθηκευσης χρειαζεται για τα VHS)
Σκεψου και τα 70-80 EUR για ενα βιντεο, συν την χαλια ποιοτητα των combo μηχανηματων.

Νομίζω ότι έχεις δίκιο...Λοιπόν, απόφασίστηκε βγαίνω για "άγρα" DVD rec. Μία τελευταία ερώτηση: Πέρα από την LCD που θα συνδεθεί, ξέρουμε αν αυτά τα μηχανάκια συνδέονται και με CRT; Γιατί μπορεί να αγοραστεί και δεύτερο (ζήλια...ψώρα...ξέρεις...)

Με οτι θελεις συνδεεται (εκτος απο καφετιερα :BDGBGDB55:)

Απο HDMI εως s-video (και φυσικα με scart)

Ριξε μια ματια στα
LG RH-266 & RH-277H
SONY HX750
SAMSUNG HR753

Ολα με 160-αρι δισκο, απο 200-290 EUR.

Εγω προτιμω τα LG (best value for money, 2 χρονια εγγυηση)-bye-

LG RH-266 & RH-277H
SONY HX750
SAMSUNG HR753

Ολα με 160-αρι δισκο, απο 200-290 EUR.

Εγω προτιμω τα LG (best value for money, 2 χρονια εγγυηση)-bye-

Ναι και εγώ, γι'αυτό κι και κοίταξα εκεί για το combo. Τώρα θα "παίξω" με μεγέθη, βλέπουμε... Αν και ξέρω... όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο!!!:2thumb22sup:

RH-277H
Όσο βλέπω τα χαρακτηριστικά του τόσο με ψήνει. Έχει και HDMI, DV για την βιντεοκάμερα... Χλιδή. Καλή τιμή το 249;

RH-277H
Όσο βλέπω τα χαρακτηριστικά του τόσο με ψήνει. Έχει και HDMI, DV για την βιντεοκάμερα... Χλιδή. Καλή τιμή το 249;
Εδώ το έχει 195 . Το παρήγγειλα με 15 μεταφορικά αλλά κάνει 8 μέρες για να έρθει

Εδώ το έχει 195 . Το παρήγγειλα με 15 μεταφορικά αλλά κάνει 8 μέρες για να έρθει

Πολύ καλή τιμή! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Έχω την εντύπωση ότι είναι ξένο το site και δεν ξέρω τι γίνεται με το σέρβις

Όταν το λάβεις κάνε μία περιγραφή, γιατί δε το βλέπω να το αγοράσω πριν από τις 25 Φλεβάρη.