Τι home cinema για μια γκαρσονιερα?

jim_markou

Senior Member
8 October 2009
462
Γειας σας παιδια ειμαι νεος στη παρεα κ ηρθε η στιγμη να αγορασω κ εγω ενα H/C.Το σπιτι ειναι μια γκαρσονιερα 30τμ, οποτε χρειαζομαι δορυφορους η ηχεια ραφιου?Να παω επισης οτι θελω να ξοδεψω περιπου 350 ευρω κ οτι εχω κ ενα ps3.Ομολογω οτι αρχικα ειχα στο μυαλο μου για ενα ολοκληρωμενο συστημα samsung η sony (πχ sony dav-dz280) αλλα διαβαζωντας λιγο τις αποψεις σας αρχισα να σκεφτομαι για κατι καλυτερο.Ειδα τα Sony HT-DDWG700 κ 800 κ το Yamaha AV-3105.Τι λετε?Ειναι καλα για τα λεφτα τους η να παω σε αγορα ενισχυτη κ ηχειων χωριστα?Μπορω με αυτα τα χρηματα?Ευχαριστω εκ των προτερων..

Με αυτά τα χρήματα δεν μπορείς να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο. Αν σε ενδιαφέρουν κυρίως οι ταινίες και τα παιχνίδια πάρε το yamaha θα σε καλύψει μια χαρά στον χώρο σου. Αν τώρα έχεις υψηλότερες απαιτήσεις ως προς την μουσική θα πρέπει να ανεβασεις το budget σου.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!Ναι κυριως για ταινιες κ παιχνιδια θα χρησιμοποιηται!Ο ενισχυτης του yamaha ειναι μια φτηνη βαση για μια ενδεχομενη αναβαθμιση ηχειων στο μελλον?

Βρηκα κ το yamaha AV65 HD.Αναμεσα στα δυο yamaha ποιο ειναι καλυτερο?Βοηθειστε παιδια δεν ειμαι κ πολυ σχετικος οπως καταλαβατε...

Απάντηση: Re: Τι home cinema για μια γκαρσονιερα?

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!Ναι κυριως για ταινιες κ παιχνιδια θα χρησιμοποιηται!Ο ενισχυτης του yamaha ειναι μια φτηνη βαση για μια ενδεχομενη αναβαθμιση ηχειων στο μελλον?

Σιγουρα για τα χρήματα του είναι μια φθηνή βάση..
Μπορείς αργότερα να πάρεις κάποια καλύτερη 5αδα ηχείων.
Ομως να ξέρεις οτι τα νέα φορμά ήχου αυτός ο ενισχυτής δεν τα αποδικωποιεί,και θα πρέπει η πηγή σου να έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή ηχου,και θα συνδεθεί αναλογικά με τις 5.1 pre out εξόδους...-bye-

Βρηκα κ το yamaha AV65 HD.Αναμεσα στα δυο yamaha ποιο ειναι καλυτερο?Βοηθειστε παιδια δεν ειμαι κ πολυ σχετικος οπως καταλαβατε...

Μου φαίνεται καλύτερη επιλογή απο το 3105..αλλά και πιο ακριβό.
Αν είναι να ανέβεις λίγο ακόμα παιρνεις και ακόμα πιο αξιόλογες προτάσεις...
Θέσε ενα όριο στο οποίο θα είσαι οκ..και βλέπουμε...-bye-

Εφόσον δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις μουσικά και εφόσον ο χώρος σου είναι μικρός, πιστεύω ότι ο Yamaha αυτός είναι μια καλή φτηνή βάση για να ξεκινήσεις με μελλοντικές δυνατότητες αναβάθμισης. Για χρήση home cinema θα σε καλύψει πολύ καλά και μελλοντικά αν θες να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο τον ήχο κυρίως στο θέμα της μουσικής, αλλάζοντας κάποια από τα ηχεία ή και όλα, θα βελτιώσεις σημαντικά το συνολικό αποτέλεσμα. Μόνο αντικαθιστώντας τα 2 μπροστινά ηχεία με κάποια καλύτερης ποιότητας και μεγαλύτερα, ακόμα και με τον ίδιο ενισχυτή και ίδια τα υπόλοιπα ηχεία θα διαπιστώσεις τεράστια διαφορά!

Τώρα όσο παραπάνω χρήματα διαθέτεις τόσο καλύτερο σύστημα μπορείς να πάρεις, πάντα υπάρχουν περιθώρια για το καλύτερο. Άποψή μου είναι όμως ότι για ταινίες και παιχνίδια σε μία μικρή γκαρσονιέρα δεν αξίζει να ξοδέψεις πολλά παραπάνω. Το Yamaha 3105 το βρίσκω μία χαρά για την περίπτωσή σου.

οχι sakisxas τα 750 ευρω ειναι απαγορευτικα αυτη τη στιγμη!!!!Click ετσι ακριβως το ειχα σκεφτει κ εγω,ποιο yamaha θα προτεινες? εχω βρει περιπου στην ιδια τιμη 350 ευρω απο αγγλια τα AV3105 και AV65...

οχι sakisxas τα 750 ευρω ειναι απαγορευτικα αυτη τη στιγμη!!!!Click ετσι ακριβως το ειχα σκεφτει κ εγω,ποιο yamaha θα προτεινες? εχω βρει περιπου στην ιδια τιμη 350 ευρω απο αγγλια τα AV3105 και AV65...

'Οποιο έχει τον καλύτερο ενισχυτή ώστε να έχεις μεγαλύτερες δυνατότητες στο μέλλον. Το AV65 έχει βλέπω τον RX-V365 που είναι το πιο τελευταίο μοντέλο της κατηγορίας του. Το AV3105 δεν είμαι σίγουρος ποιον ενισχυτή ακριβώς έχει. Πάντως σε δυνατότητες φάινονται παραπλήσια. Επίσης είναι σημαντικό το subwoofer που έχει να είναι ενεργό και όχι παθητικό. Βρές τα αναλυτικά χαρακτηριστικά τους και επέλεξε.

'Οποιο έχει τον καλύτερο ενισχυτή ώστε να έχεις μεγαλύτερες δυνατότητες στο μέλλον. Το AV65 έχει βλέπω τον RX-V365 που είναι το πιο τελευταίο μοντέλο της κατηγορίας του. Το AV3105 δεν είμαι σίγουρος ποιον ενισχυτή ακριβώς έχει. Πάντως σε δυνατότητες φάινονται παραπλήσια. Επίσης είναι σημαντικό το subwoofer που έχει να είναι ενεργό και όχι παθητικό. Βρές τα αναλυτικά χαρακτηριστικά τους και επέλεξε.

Ετσι ακριβώς....:a0210:

Παιδια το AV65,οπως ειπε κ ο click,εχει ενισχυτη τον RX-V365 κ ηχεια τα NS-P280.Εχει ακουσει κανεις αυτο το σετακι ηχειων?Επισης γνωριζει καποιος αν το sub ειναι ενεργο?

Παιδια το AV65,οπως ειπε κ ο click,εχει ενισχυτη τον RX-V365 κ ηχεια τα NS-P280.Εχει ακουσει κανεις αυτο το σετακι ηχειων?Επισης γνωριζει καποιος αν το sub ειναι ενεργο?

Ενεργό είναι...100 watt

http://europe.yamaha.com/en/product.../speaker_packages/ns_p280_black_g/?mode=specs