Τι ηχεια για ενισχυτη technics su-v620 mark II

dimanag

New member
20 February 2015
5
Καλησπερα.
Ειμαι σχεδον ασχετος και με μικρο μπατζετ και χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Τι ηχεια θα μου προτεινατε με μεγιστο κοστος 350 ευρω για ακροαση κυριως τζαζ και κλασικης ? Το συστημα θα εγκατασταθει σε εννιαιο χωρο 50 τετραγωνικων. Τα mission 702e που ειχα μεχρι προσφατα δεν με ικανοποιουσαν. Πιστευετε οτι ενα ζευγαρι B&W DM603 S1 τα οποια βρισκω μεταχειρισμενα σε λογικη θα μπορουσαν να αποδωσουν με τον ενισχυτη μου ?
Ευχαριστω εκ των προτερων

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ποια η γνωμη σας για αυτα
http://www.odes.gr/shop/ixeia/ixeia...preme-1002-black-zeygos-timi.html#prettyPhoto
http://www.skroutz.gr/s/385903/Yamaha-NS-F150.html

Θα σου έλεγα να μείνεις μακρία απο τα magnat. Τα (ξαν)άκουσει πρόσφατα, στημένα στα mediamarkt και ήταν με διαφορά το χειρότερο ηχείο εκεί μέσα. Παίζει δυνατά αλλά καθόλου καθαρά. Σε αυτά τα χρήματα μόνο σε μεταχειρισμένο θα βρεις κάτι που να αξίζει. Με τι ενισχυτή θα τα παίξεις;

Θα σου έλεγα να μείνεις μακρία απο τα magnat. Τα (ξαν)άκουσει πρόσφατα, στημένα στα mediamarkt και ήταν με διαφορά το χειρότερο ηχείο εκεί μέσα. Παίζει δυνατά αλλά καθόλου καθαρά. Σε αυτά τα χρήματα μόνο σε μεταχειρισμένο θα βρεις κάτι που να αξίζει. Με τι ενισχυτή θα τα παίξεις;

Γεια σου Κωστη.
Ο ενισχυτης ειναι ενας technics su-v620 markII.
Βρισκω μεταχειρισμενα σε λογικη τιμη τα B&W dm603 και B&w v-203.
Ποια απο τα δυο θα σηκωνε καλυτερα ο συγκεκριμενος ενισχυτης ?

Απάντηση: Re: Τι ηχεια για ενισχυτη technics su-v620 mark II

Γεια σου Κωστη.
Ο ενισχυτης ειναι ενας technics su-v620 markII.
Βρισκω μεταχειρισμενα σε λογικη τιμη τα B&W dm603 και B&w v-203.
Ποια απο τα δυο θα σηκωνε καλυτερα ο συγκεκριμενος ενισχυτης ?

Δες κάτι από την Αγγλική σχολή

Σταθερες αξιες σε αυτες τις τιμες παντως ειναι οι ζενζορες 3 και τα q-acoustics

Re: Απάντηση: Re: Τι ηχεια για ενισχυτη technics su-v620 mark II

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
Με βλεπω να καταληγω στα B&W dm603s τα οποια βρισκω προσφορα μεσω γνωστου ενος φιλου σε αρκεα συμφερουσα τιμη.
Το θεμα μου ειναι αν ο ενισχυτης μου ειναι ικανος να τα σηκωσει και να τα οδηγησει σωστα.
Ποια ειναι η αποψη σας?

Ευχαριστω

Τα 603 θα σε καλυψουν οριακα,αφου για να εχεις ρεαλιστικες σταθμες σε 50τμ χρειαζεσαι μεγαλυτερα ηχεια. Το μεγαλυτερο ομως θεμα ειναι ο ενισχυτης σου,που δεν θα τα οδηγει επαρκως,αφου τα 603 αν δεν κανω λαθος,κατεβαινουν στα 3 ohms...Η γνωμη μου ειναι να μην βιαστεις,με την πρωτη ευκαιρια ανεβασε τον προυπολογισμο σου και κανε κινηση για σετ ενισχυτη και ηχεια...

Re: Απάντηση: Τι ηχεια για ενισχυτη technics su-v620 mark II

Τα 603 θα σε καλυψουν οριακα,αφου για να εχεις ρεαλιστικες σταθμες σε 50τμ χρειαζεσαι μεγαλυτερα ηχεια. Το μεγαλυτερο ομως θεμα ειναι ο ενισχυτης σου,που δεν θα τα οδηγει επαρκως,αφου τα 603 αν δεν κανω λαθος,κατεβαινουν στα 3 ohms...Η γνωμη μου ειναι να μην βιαστεις,με την πρωτη ευκαιρια ανεβασε τον προυπολογισμο σου και κανε κινηση για σετ ενισχυτη και ηχεια...

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση και το ενδιαφερον.

Re: Απάντηση: Τι ηχεια για ενισχυτη technics su-v620 mark II

Καλησπερα,

Η κατασταση περιπλεκεται και αδυνατω να καταληξω.
Βρισκω σε αριστη κατασταση, μεταχειρισμενα τα KEF C5, τα Roister Emphasis 25 και Wharfedale Diamond 8.4 ?
Ποια η γνωμη σας για τα συγκεκριμενα ζευγαρια ?
Ποια θα ηταν η καλυτερη επιλογη για να παιχτουν με τον συγκεκριμενο ενισχυτη (technics v620 markII)

Κοίτα αν γίνεται να τ'ακούσεις και πάρε αυτό που θα σου αρέσει.
Ο ενισχυτής δεν έχει πρόβλημα με κανένα από τα παραπάνω ηχεία.