ΤΙ ΗΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 6000 ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ?

Απάντηση: Re: ΤΙ ΗΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 6000 ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ?

Φιλε Πανο αν μου βρεις αυτα τα zingali (στις πανω φωτος) με 6000 θα παρω κι εγω ενα ζευγαρι...-bye-

Δεν πειραζει και πιο ακριβα να ειναι, ευχαριστηθηκε το ματι μας!

@dipie μπαουλα εβλεπες στον υπνο σου???

Μπαούλα-ξεμπαούλα,πόσα στέκονται δίπλα τους;

Εγώ στην θέση σου απο την στιγμή που συζητάμε για αυτή την κατηγορία τιμης θα έδινα και τον/τους τελικούς μου και θα έψαχνα πλέον ίσως και με κάποια χρηματα παραπάνω για ενεργό ηχείο...

Συντροφοι ψαχνουμε ηχεια με μεγαλο ηχο και πολλες καμπυλες!!!! και εως 6000.
Απο απλα κουτια που παιζουν καλα εχουμε απειρα νομιζω.
Ο συνδυασμος εμφανιση - ηχος ειναι λιγο δυσκολος .

opera_loudspeaker_divina.jpg

OPERA DIVINA.

{38A5B0A0-40D5-4758-8A27-CB1BA43540CF}_S5Wengee-frontup358.jpg

GAMUT S5

200801_amphion.jpg

AMPHION XENON
489177.jpg

Εγω λεω να κανεις υπομονη για τα XTZ 100.49. Πιστευω οτι σε κανα μηνα θα υπαρχουν εδω, θα ειναι φθηνωτερα και με τις μοναδες που χρησιμοποιουν φαινεται να αποτελουν εγγυηση για εναν μεγαλο ηχο.

@vatstar και εγω να σου πω την αληθεια εχω "τσιμπησει" με την εμφανιση κ τις προδιαγραφες και περιμενω και να τα δω αλλα και να τα ακουσω.
Αλλωστε με τοσες προτασεις που επεσαν, θελω 1-2 μηνες για ακροασεις.

+για το 803s της B&W

+2
Tα εχω δυο μηνες και ειμαι ενθουσιασμενος! Μονο που θελουν προσοχη με τζ συνοδα επειδη κυριως απο αυτα εξαρταται το αποτελεσμα εφοσον τα ηχεια αυτα περα απο πρωταθλητες στην διαφανεια θα μπορουσαν ανετα να στοιχιζουν τα τετραπλασια χρημματα ναι τα 4700 ειναι «Τζαμπα...» Εγω τα παιζω με Luxmann σε αλλους αρεσουν με διαφορες συνταγες.
Προσεξε λοιπον μετι θα τα ακουσεις μετρια συνοδα=μετριος ηχος!!!

Re: Απάντηση: ΤΙ ΗΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 6000 ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ?

Σοβαρά σου είπαν τέτοια τιμή;Στα 6500$ πωλούνται στο ίντερνετ,που σημαίνει περίπου 4400 ευρά...Τα υπολόγιζα γύρω στα 6500-7000 ευρά εδώ...

http://www.nextag.com/thiel-speakers/shop-html

6500$ Το ένα Διονύσιε!

Εκτιμωμενη τιμη στην Ολλανδια ειναι λιγο κατω απο τις 4000 το ενα

Μαλλον κανεις λαθος. Στην Ελλαδα αναμενομενη τιμη καπου αναμεσα στα 4-5000 ευρω το ζευγος! Κατα τα μεσα του Γεναρη αναμενεται η αφιξη του.

Θα εριχνα μια ματια και στα Totem Wind που ειναι γυρω στα λεφτα που θες.

shot.jpg

Τα συγκεκριμενα δεν τα εχω ακουσει αλλα αμα λαβω υποψιν μου πως παιζουν τα μικροτερα τοτε σιγουρα μιλαμε για μεγαλο ηχο.
Εμφανισιακα βεβαια τα συγκεκριμενα ειναι λιγο αμφιλεγομενα αλλα προσωπικα μου αρεσουν πολυ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΤΙ ΗΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 6000 ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ?

Μαλλον κανεις λαθος. Στην Ελλαδα αναμενομενη τιμη καπου αναμεσα στα 4-5000 ευρω το ζευγος! Κατα τα μεσα του Γεναρη αναμενεται η αφιξη του.

Μπορει και να κανω. Δεν γνωριζω.

Παραθετω το Ολλανδικο λινκ που το διαβασα (stuk σημαινει το καθε ενα)

http://www.intosurround.nl/eshop/in...ategory_id=183&option=com_virtuemart&Itemid=1

Οι τιμες αφορουν τα THIEL οχι τα ΧΤΖ.
Ωραια τα ΤΟΤΕΜ αλλα δεν εχουν καμπυλες ...

Οι τιμες αφορουν τα THIEL οχι τα ΧΤΖ.
Ωραια τα ΤΟΤΕΜ αλλα δεν εχουν καμπυλες ...

Aν εννοεις στο παραπανω λινκ, οι τιμη ειναι για το ΧΤΖ

Θα εριχνα μια ματια και στα Totem Wind που ειναι γυρω στα λεφτα που θες.

shot.jpg

Τα συγκεκριμενα δεν τα εχω ακουσει αλλα αμα λαβω υποψιν μου πως παιζουν τα μικροτερα τοτε σιγουρα μιλαμε για μεγαλο ηχο.
Εμφανισιακα βεβαια τα συγκεκριμενα ειναι λιγο αμφιλεγομενα αλλα προσωπικα μου αρεσουν πολυ.
εχω ακουσει τα μικρα (βασης) δε θυμαμαι ακριβως ονομασια μοντελου και ακομη μετα απο μηνες αναρωτιεμαι απο που εβγαινε αυτος ο ογκος..
πραγματικα "μεγαλος" ηχος

παντως για να πω την αμαρτια μου θα εκανα το στομαχι μου πέτρα και θα πηγαινα 2 000 παραπανω απο το οριο που θετεις..με δοσεις, με στερησεις , σε δευτερο χερι ισως...αλλα θα πηγαινα