Τι καλό παίζετε και προτείνετε, τελευταία;

Μια ώρα βλέπω το βιντεάκι και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που τους πορώνει κ;ι το λένε επικό κλπ Να ακούει φωνές μες στο κεφάλι της ,άπειρο μπλα μπλα είναι πορωτικο;
Μπορεί να μου πει κάποιος το στορυ;
Έχω γράψει review για το επικό hellblade τσέκαρε τις πρώτες σελίδες. Μοναδικη εμπειρία.

Το διάβασα. Ναι ωραία γραφικά, ωραίο , κορυφαίο, μπράβο τους, αλλά παιχνίδι για ψυχολογική τρέλα δεν μου λέει τίποτα. Ούτε καν δεν μου εξάπτει την περιέργεια για να το κατεβάσω.

Oχι βρε συ είναι πολύ καλό παιχνίδι το Hellblade, πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο και με ωραίες μάχες, δεν είχα βρει κάτι άσχημο πέρα ότι ήταν πολύ μικρό σε διάρκεια, το είχα τελειώσει μέσα σε ένα βράδυ, μόνο και μόνο για αυτό παίρνει από μένα ένα 8, ενώ θα μπορούσε παραπάνω. Από τα παιχνίδια που πρέπει να τα παίξει κάποιος. Ενα απόγευμα δουλειά είναι όλο και όλο.

Ξεκινησα το Mafia Definitive Edition. Κοσμημα με τρομερη ζεστη ατμοσφαιρα και αισθητικη εκεινης της εποχης.
mafiadefinitiveedition-2021-02-13-17-32-29-217.png

mafiadefinitiveedition-2021-02-13-17-40-15-568.png

mafiadefinitiveedition-2021-02-13-17-53-54-871.png

mafiadefinitiveedition-2021-02-13-17-40-25-023.png

mafiadefinitiveedition-2021-02-13-18-21-56-562.png

Δεν θα πιστέψετε με τι κόλλησα. Με το Shadow of the Tomb Raider.

Είχα πολλά χρόνια να παίξω tomb raider.

Το βρήκα στο store και καλά με έκπτωση 15 ευρώ την definitive edition και μου φάνηκε φθηνο για ΑΑΑ τίτλο και το αγόρασα.

Και κόλλησα διότι:

1) είναι καθαρή η εικόνα χωρίς κανένα χάρτη κλπ (σπάνιο σε παιχνίδι) που δίνει 100% αίσθηση ότι βλέπεις ταινία
2) τρομερά γραφικά και κίνηση. Μάλιστα στα graphics settings έχει 2 επιλογές : High framerate ή High resolution
3)πολύ συχνά auto save , οπότε δεν σου σπάνε τα νευρα όταν χάνεις
4) πολλά cut scenes που δίνει επιπλέον την αίσθηση ότι βλέπεις ταινία
5) εύκολο gameplay χωρίς κουφά puzzles (το έβαλα στο normal) και υπάρχουν και πολλές στιγμές αγωνίας σε σημεία που πρέπει να ενεργήσεις γρήγορα.

Re: Απάντηση: Τι καλό παίζετε και προτείνετε, τελευταία;

Το βρήκα στο store και καλά με έκπτωση 15 ευρώ την definitive edition και μου φάνηκε φθηνο για ΑΑΑ τίτλο και το αγόρασα.

Και κόλλησα διότι:

1) είναι καθαρή η εικόνα χωρίς κανένα χάρτη κλπ (σπάνιο σε παιχνίδι) που δίνει 100% αίσθηση ότι βλέπεις ταινία
2) τρομερά γραφικά και κίνηση. Μάλιστα στα graphics settings έχει 2 επιλογές : High framerate ή High resolution
5) εύκολο gameplay χωρίς κουφά puzzles (το έβαλα στο normal) και υπάρχουν και πολλές στιγμές αγωνίας σε σημεία που πρέπει να ενεργήσεις γρήγορα.
Και εμένα μου αρέσει το Shadow.

Στο game pass δεν πρόλαβα να ασχοληθώ.

Το παίζω στο ps5 τώρα που το είχε δωρεάν στα PS+ games του Γενάρη.

Και τα τρία tomb raider είναι εξαιρετικα. Πλατίνα το πρώτο στο ps3 και 100% με όλα τα dlc τους το rise και το shadow. Το πρώτο είναι το καλύτερο από άποψη ιστορίας. Το δεύτερο έχει περισσότερο δράση χωρίς πολλά tombs και το τρίτο έβαλαν πολύ εξερεύνηση λίγες μάχες και αρκετά tombs.

Re: Απάντηση: Τι καλό παίζετε και προτείνετε, τελευταία;

Συμφωνώ με όλους. Τα έπαιξα πρόσφατα και τα τρία και τα ευχαριστήθηκα! Ειδικά το shadow σε συνδυασμό με τη oled τα σπάει. Πιο κινηματογραφικο παιχνίδι δεν υπάρχει! Ανυπομονώ για την επόμενη γενεθα tomb raider!! Άσχετο ποια άλλα παιχνίδια χωρίς hud υπαρχουν?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι καλό παίζετε και προτείνετε, τελευταία;

Συμφωνώ με όλους. Τα έπαιξα πρόσφατα και τα τρία και τα ευχαριστήθηκα! Ειδικά το shadow σε συνδυασμό με τη oled τα σπάει. Πιο κινηματογραφικο παιχνίδι δεν υπάρχει! Ανυπομονώ για την επόμενη γενεθα tomb raider!! Άσχετο ποια άλλα παιχνίδια χωρίς hud υπαρχουν?
Στα περισσότερα παιχνίδια μπορεί να αφαιρεθεί το hud από τις ρυθμίσεις απλά είναι αρκετά δύσκολο μετά για το που πρέπει να πας. Μια πολύ καλή λύση είναι αυτό που έκανε η ubisoft στα ac και far cry παιχνίδια αφαίρεσε τελείως τον χάρτη και πρόσθεσε τέρμα πάνω μια μικρή γραμμή που απλά σε δείχνει τα σημεία που πρέπει να πας. Το hud βγαίνει τελείως αλλά χωρίς να υπάρχει τίποτα για προσανατολισμό είναι δύσκολο.

Το ωραίο είναι να είναι φτιαγμένο το παιχνίδι χωρίς hud. Να είναι από αυτά που μπορείς να κινηθείς μέσα σε συγκεκριμένα όρια. Να έχει εμπόδια, να μην σε αφήνει να πάς όπου θες.

Αν πας να το βγάλεις σε παιχνίδι open world όντως χάθηκες.

Το ωραίο είναι να είναι φτιαγμένο το παιχνίδι χωρίς hud. Να είναι από αυτά που μπορείς να κινηθείς μέσα σε συγκεκριμένα όρια. Να έχει εμπόδια, να μην σε αφήνει να πάς όπου θες.

Αν πας να το βγάλεις σε παιχνίδι open world όντως χάθηκες.

Δεν λέω να μην έχει χάρτες καθόλου αλλά να μπορείς να τους ανοίγεις οπότε θες. Πχ με το RD2. σε open world το hud για μένα είναι περιττό, θα πρέπει να ανοίγει μόνο σε περίπτωση μάχης. Αυτό μου άρεσε στο shadow, τράβαγε όπλο να και το hud. Αλλιώς σκέτα γραφικά για να απολαυσεις.

Τι remake εφτιαξαν οι ανθρωποι. Η λεπτομερεια ξεχειλιζει πολυ ζεστη ατμοσφαιρα και η ιστορια μεχρι στιγμης ειναι αρκετα ηπιων και ρεαλιστικων τονων ειμαι στο chapter με την Σαρα παμε να λιωσουμε μερικα κεφαλια στη γειτονια. Τα καταφερνει τιμια η 5700xt στα 3440x1440 αν και σε σημεια πεφτει απο τα 60 το νιωθεις αλλα λογο freesync παιζεται κομπλε.

Ενα δικο μου βιντεακι free ride στον κοσμο της Lost Heaven

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και κόλλησα διότι:

Σας έχω πει ότι δεν θέλω να τελειώσει; Πω πω πω πω πω πω πω πω πω
Τι ζωγραφική έχουν κάνει οι γραφίστες....τι τοπία....τι φαντασία......(ναι το ξέρω ότι κάνει random rendering ο υπολογιστής) αλλά κάποιος έχει σχεδιάσει τα basics.

Deleveled[100%]

Ενα πανεξυπνο ευφανταστο και δυσκολο puzzle παιχνιδι απο την ToasterFuel που θα τεσταρει τα ορια καθε gamer που αρεσκεται σε τετοιου ειδους παιχνιδια. Αποτελειται απο 10 κοσμους των 12 level ο καθενας 120 levels στο συνολο συν ενας ακομα κρυμμενος στο τελος των credits του παιχνιδιου. Η δυσκολια παει εκθετικα μεχρι τον 8ο κοσμο σε καθε νεο κοσμο που πηγαινουμε προστιθεται και ενα καινουργιο κολπο ωστε να βγει το level. Στη διαθεση μας εχουμε 2 κουτακια. Το καθενα αλληλεπιδρα αμεσα με το αλλο. Το πρωτο χτυπαει το δευτερο και το δευτερο αναπηδα με τη δυναμη που το εδωσε το πρωτο και το αντιθετο. Για να βγει καθε level θα πρεπει να πιεσουμε 2 κουμπια ταυτοχρονα απο τα 8 που εχει καθε level και με τα 2 κουτακια. Ακουγεται ευκολο? Αμ δε μιας και τα περισσοτερα θελουν αρκετη σκεψη και με τροπους που αν και αρχικα φαινεται οτι δεν ειναι εφικτοι τελικα ολα βγαινουν σκεφτοντας αντισυμβατικα. Καποια levels με δυσκολεψαν αρκετα μιας και εκανα ολα τα levels perfect(perfect κανουμε ενα level οταν πιεσουμε ολα τα κουμπια χωρις να χασουμε καθολου). Η δυσκολια του 8ου κοσμου πιστευω ηταν το peak μιας και οι 2 τελευταιοι μπορω να πω οτι βγηκαν αρκετα πιο ευχαριστα χωρις μεγαλες δυσκολιες. Ενα απο τα διαμαντακια που εμαθα απο το humble και θα προτεινα οσοι ειστε των παιχνιδιων σκεψης να του δωσετε μια ευκαιρια σας εγγυωμαι οτι θα το αγαπησετε οπως εγω. Αν καποιο level φαινεται ακατορθωτο προσπαθηστε το το συναισθημα του επιτευγματος ειναι πολυ ομορφο. Με πηρε 38 ωρες στο συνολο για να βγαλω τα παντα στο perfect οι 8 πρεπει να ηταν στον 8ο κοσμο οπως ανεφερα για τη δυσκολια του. 9/10

Παρακατω μερικες φωτογραφιες απο το παιχνιδι να παρετε μια ιδεα πως ειναι
https://postimg.cc/gallery/xJgQtKm

Καλημέρα

Έχει ασχοληθεί κανείς με το death stranding;

Αξίζει ή θα το βαρεθώ;

Προσωπικά το παράτησα στις 1-2 ώρες, οπότε δεν γίνεται να απαντήσω αντικειμενικά. Το χρωστάω να το ξαναπιάσω κάποια στιγμή. Έχει ωραία σκηνοθεσία, story, κλπ, αλλά το gameplay ποτέ δεν κατάφερα να το πάρω στα σοβαρά.

Προσωπικά το παράτησα στις 1-2 ώρες, οπότε δεν γίνεται να απαντήσω αντικειμενικά. Το χρωστάω να το ξαναπιάσω κάποια στιγμή. Έχει ωραία σκηνοθεσία, story, κλπ, αλλά το gameplay ποτέ δεν κατάφερα να το πάρω στα σοβαρά.
Τι σε χάλασε στο gameplay;

Ήμουν έτοιμος να το πάρω και με φρέναρες λίγο.

Χτύπησα το Horizon Zero Dawn τελικά.

Ξεκίνησα τό Rise of the tomb raider (αγόρασα το 20th years Celebration με15 ευρώ απο το G2A.com) ,το οποίο είναι παρόμοιο με το Shadow (cinematic, καθαρή εικόνα χωρίς ενοχλητικά μενου, ιδιος χειρισμός , παρόμοιο μενού κλπ)

https://youtu.be/x_Ow26-mBGo

Έχει ανακοινωθεί τίποτα πότε θα βγάλουν νέα Tomb Raider που να εκμεταλλεύονται τις νέες κονσόλες;; (ή θα φάμε κάνα remastered) ;