Τί καλώδια ρεύματος για το subwoofer?

astrapogiannos

New member
19 October 2012
20
Καλησπέρα στην παρέα.
Μόλις παρέλαβα το Earthquake mkiv-12 και ψάχνω καλώδιο τροφοδοσίας.Θα χρειαστώ κάτι ακριβό ή με κάποιο απλό θα δουλέψει καλά? Σε τί είδους καλώδια (μάρκες,χαρακτηριστικά) να κοιτάξω?
Ο ενισχυτής (του sub) είναι 400watt τάξεως AB (νομίζω).

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Tο πήρα μεταχειρισμένο και ο ιδιοκτήτης δεν είχε καλώδιο να μου δώσει,μόνο ενα απλό και δεν μου το συνέστησε

Belden 2,5άρι
http://www.ebay.co.uk/itm/BELDEN-19...n_Power_Cables_Connectors&hash=item2320b7d00f

schuko + iec κινεζιά (μια χαρά)
google: pair schuko iec θα βρεις διάφορα, με free shipping.

Απο Ελλάδα λίγο πιο ακριβά... ο Ρίτσος αν θυμάμαι έχει supra και o Κοσμας ultralink, μπορούν και να στα τερματίσουν επιτόπου αν το θελήσεις.
Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να δώσεις περισσότερα χρήματα.

Επιβάλλεται θα έλεγα!
Τα απλά είναι απαράδεχτα για hi fi συσκευές
Περισσότερες πληροφορίες σε π.μ

Γιατί με πμ? Οι υπόλοιποι που παρακολουθούν το νήμα δεν έχουν ψυχή?

Θα συμφωνήσω και εγώ με το Νίκο. Πάρε μαϊμού iec & schuko, πάρε και ένα καλώδιο σαν αυτό που σου αναφέρει (3Χ2,5 με μπλενταζ), φτιάξε το μόνος σου και είσαι οκ.

Καλημέρα σε όλους. Και ήμουν έτοιμος να ρωτήσω μιας και έψαχνα και εγώ για το Velodyne CHT-15Q που παρέλαβα πριν μια εβδομάδα αλλά με πρόλαβε ο astrapogiannos. Δεν λέω καλό το καλώδιο που έχει μέσα στην συσκευασία το Veodyne αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα να δώσω το κατιτίς μου για κάτι καλύτερο. Είδα το Belden που προτείνει ο φίλος Dalanik και μου αρέσει, αλλά από τερματισμό τι διαλέγουμε; Ο ίδιο πωλητής που πουλάει το καλώδιο Belden έχει διάφορα, μπορείτε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο σε λογική τιμή (και για τις δυο άκρες); Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τί καλώδια ρεύματος για το subwoofer?

Ε, τότε γράψτε το του ανθρώπου να κάνει τα κουμάντα του.. -bye-
Belden 2,5άρι
http://www.ebay.co.uk/itm/BELDEN-19...n_Power_Cables_Connectors&hash=item2320b7d00f

schuko + iec κινεζιά (μια χαρά)
google: pair schuko iec θα βρεις διάφορα, με free shipping.

Απο Ελλάδα λίγο πιο ακριβά... ο Ρίτσος αν θυμάμαι έχει supra και o Κοσμας ultralink, μπορούν και να στα τερματίσουν επιτόπου αν το θελήσεις.
Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να δώσεις περισσότερα χρήματα.

τα παραπάνω κοστίζουν 20Ε το μέτρο τερματισμένα... τι άλλο να γράψουμε?:flipout:

:ernaehrung004:

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Πάνω απο 30-40 ευρώ θα το σκευτόμουν πολύ να δώσω,με καλύψατε πλήρως :ernaehrung004:
Το υπόλοιπο σύστημα δεν είναι τίποτα ψαγμένο,logitech z2300 και 2 ηχεία φωνής kenwood να συμπληρώνουν κάποιες περιοχές που λείπουν απτα logitech και να αυξάνουν λίγο τις στάθμες.