Τι καλώδιο τροφοδοσίας ειναι αυτο;

Αν όντως είναι mini XLR τότε σου χρειάζεται αυτό.
είσαι ωραιος καπου να το παραγκειλω ελλαδα;

Αν το τροφοδοτικό είναι γι' αυτόν τον ενισχυτή μήπως δεν τα περιγράφει καλά ο iahabibi και τα λέει καλά ο tonal στο #6;View attachment 199611
Όπως γράφει στο πρώτο μέρος του νήματος, το τροφοδοτικό είναι για τα Audioengine A2+ Wirelss

• Like
Reactions: ika
Είναι λάθος δλδ η πρώτη φωτογραφία με το τροφοδοτικό;
Γιατί googlάρισμα με AUDIOENGINE N22 POWER βγάζει τον ενισχυτή.

Επομένως η σωστή είναι η κάτωθι;
Untitled-design-8.jpg

Σε κάποιο σημείο γράφτηκε ότι όντως η πρώτη φωτογραφία είναι λάθος και ισχύει η δεύτερη με το mini XLR.

Θέλω να επεκτείνω αυτο το καλώδιο
View attachment 199580
εγω σαν ηλεκτρονικος μαστροχαλαστης, θα ανοιγα αυτο το mini xlr ( αν δεν ειναι fixed) και θα κολαγα ενα νεο καλωδιο (liycy 2x1) και μια ματιση με κολητηρι και θερμοσυστελομενα στην άλλη ακρη

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιζει να το παω πουθενα να μου το σιαξουν η δεν χωράνε μερεμέτια αυτα τα καλωδια.
πάντα σε λογικο κοστος.

γιατι και αυτο απο τη τομαν δεν ξερουμε αν θα παιξει. σωστα δεν λεω;

Μα αν είναι απλά ένα mini XLR, μπορεί να στο φτιάξει οποιοσδήποτε. Έχεις στη γειτονιά κανέναν που να πουλά ηλεκτρονικά ή να νοικιάζει επαγγελματικό εξοπλισμό;

ναι πρέπει κάποιος να μου το φτιαξει.
το xlr της θόμαν δεν δινει ρεύμα ειναι για ασυρματο πομπού ζώνης η καλωδίοση.

ξέρουμε κανεναν κέντρο αθήνα να αναλαμβάνει τέτοια επέμβαση;

Ρώτα εδώ

Μπορεί να έχουν και τα βίσματα για να γίνει μπαλαντέζα αντί για επέμβαση.

Δεν μπορεί να μην έχουν! Μάλιστα βρήκα ένα παρόμοιο που λέει ότι είναι για τροφοδοτικά:

εγω σαν ηλεκτρονικος μαστροχαλαστης, θα ανοιγα αυτο το mini xlr ( αν δεν ειναι fixed) και θα κολαγα ενα νεο καλωδιο (liycy 2x1) και μια ματιση με κολητηρι και θερμοσυστελομενα στην άλλη ακρη
Εναλλακτικα κοβεις το καλωδιο στην μεση, τσονταρεις με το κολλητηρι ενα κοματι καλωδιο οσο μακρυ το θελεις,
και "συμμαζευεις" με θερμοσυστελομενα. Κουκλί θα γινει.

Last edited:
  • Like
Reactions: mikemtb
Εναλλακτικα κοβεις το καλωδιο στην μεση, τσονταρεις με το κολλητηρι ενα κοματι καλωδιο οσο μακρυ το θελεις,
και "συμμαζευεις" με θερμοσυστελομενα. Κουκλί θα γινει.
ε κατι τέτοιο θελω να κανω στη τελική!
ξέρετε που να απευθηνθω υπεθηνα στο κεντρο Αττικής;

ξερει κανεις κανα μαγαζι να αναλαμβανει τετοια μαστοριλίκια;

Δεν είναι κάτι δύσκολο. Δεν είμαι από Αθήνα για να σε κατευθύνω αλλά σε όποιον ηλεκτρονικό να πας θα στο φτιάξει. Κανένα στη γειτονιά σου δεν έχετε? Δε χρειάζεται να αναλαμβάνει ηχοσυστηματα για να στο φτιάξει.

• Like
Reactions: mikemtb