Τι κάνει ο άνθρωπος ρε παιδιά;

Γιαννη σε ευχαριστω που μου ανεβασες το video μου, θελω καποια βελτιωση και πανω σε αυτο δουλευω τωρα,
ελπιζω μεχρι το καλοκαιρι να εχω χασει και τα περιττα κιλα που με βασανιζουν

Τι κάνει ο άνθρωπος ρε παιδιά;

Τι κανει? Επιβεβαιωνει τη θεωρια του Δαρβινου...:flipout::flipout::flipout:
.
.
.
.
Χωρις πλακα ομως ειναι απιστευτος!

Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο ένα από αυτά που κάνει, διαλέγω ''δαγκωτό'' αυτό με το στύλο στο 1.57'' του βίντεο. Ο τύπος δεν έχει κοιλιακούς, έχει σίδερα για στομάχι.....:worshippy::worshippy:

Τα ανάποδα push-ups στο 0:36, το ανέβασμα του στύλου ανάποδα στο 1:57 και το πέταγμα στο 1:19 όλα τα λεφτά!!!

Ερώτηση παρατηρητικότητας: Πού πήγε το παντελόνι στο στριπτίζ on air του 1:01 ; :p

οι προσγειωσεις που κανει με το σωμα του στο εδαφος ειναι η τελεια προσαρμογη του ανθρωπινου σωματος στην απορροφηση της ενεργειας που προκαλειται απο την κινηση και την βαρυτητα..αν ολη αυτη η ενεργεια πηγαινε στις αρθρωσεις οπως θα καναμε εμεις...αν τα δοκιμαζαμε θα τσακιζονταν ολες..στην πρωτη επαφη με το εδαφος!

Γιαννη σε ευχαριστω που μου ανεβασες το video μου, θελω καποια βελτιωση και πανω σε αυτο δουλευω τωρα,
ελπιζω μεχρι το καλοκαιρι να εχω χασει και τα περιττα κιλα που με βασανιζουν

 Νίκος;1180318 said:
Όταν τα κάναμε εμείς αυτά....

Ένας-ένας παιδιά........μην τσακώνεστε!!!:D:D

Re: Απάντηση: Τι κάνει ο άνθρωπος ρε παιδιά;

 Νίκος;1180318 said:
Όταν τα κάναμε εμείς αυτά....

...μας πηγαίνανε μετά στο Νοσοκομείο για ράμματα!!!!!!!:flipout::flipout::flipout:
Υ.Γ. Μιλάω για τον εαυτό μου προς αποφυγήν παρεξηγήσεων....

Τα ανάποδα push-ups στο 0:36, το ανέβασμα του στύλου ανάποδα στο 1:57 και το πέταγμα στο 1:19 όλα τα λεφτά!!!

Ερώτηση παρατηρητικότητας: Πού πήγε το παντελόνι στο στριπτίζ on air του 1:01 ; :p

χμμμμ... σωστό.
Μήπως πρέπει να αποδώσουμε περισσότερο respect σε κάποιον ειδικό στην επεξεργασία video?

Παιδιά...συγνώμη που σας έβγαλα δημόσια κάποιες πρόσφατες προσωπικές μου στιγμές!!!

Γιαννη δεν λες την αληθεια. Αυτα ειναι τα τεστ που υπεβαλες για να διαλεξεις συντονιστες για την κατηγορια σου. :hmmmm:Νομιζω 2 μονο καταφεραν να τα κανουν με επιτυχια.:beatnik2:

Re: Απάντηση: Τι κάνει ο άνθρωπος ρε παιδιά;

Γιαννη δεν λες την αληθεια. Αυτα ειναι τα τεστ που υπεβαλες για να διαλεξεις συντονιστες για την κατηγορια σου. :hmmmm:Νομιζω 2 μονο καταφεραν να τα κανουν με επιτυχια.:beatnik2:

Βασίλη μην νομίζεις... και εμείς στο δικάναλο από τα ίδια τεστ περάσαμε!!