τι κανω λαθος??

antonio76

Established Member
17 March 2008
274
Αθηνα Ηλιουπολη
καλησπερα..οπου εχω προσπαθησει να ποσταρω δεν μου επιτρεπεται..εκτος απο εδω στις συζητησεις..μπορει να βοηθησει καποιος??ειμαι μελος φυσικα..

οχι τιποτα δεν εχω αλλαξει..ουτε εχω κανει κατι για να μου απαγορευεται να γραφω..με ποια σειρα ανεβαζεις post εσυ Κωστα..που πας και γραφεις??

οχι ουτε αγγελια παω να βαλω..μηπως κανω κατι λαθος σκεφτομαι..δεν μπορω να το εξηγησω..δεν μου επιτρεπεται λεει..διαβαστε..

you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Μηπως προσπαθεις να κανεις ποστ σε κεφαλικη κατηγορια και οχι σε υποκατηγορια ? Η συγκεκριμενη εδω κατηγορια δεν εχει υποκατηγοριες γιαυτο σε αφηνει.

Επισης βλεπω στο προφιλ σου οτι ειναι σωστο και οτι εχεις ποσταρει κανονικα στο παρελθον. Οποτε μαλον καπου πας να ποσταρεις που δεν επιτρεπεται.