Τί κάνουμε όταν οι συνθήκες επιβάλλουν διαφορετικό μήκος καλωδίων ηχείων;

Απ' οτι καταλαβαίνω δηλαδή εαν σε στέρεο διάταξη, εαν το ενα καναλι είναι 2μ και το άλλο 2,7μ, δεν θα έχω θέμα.... σωστά??

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Υπάρχει standard μήκος καλωδίου ηχείων σχεδόν οποιασδήποτε μάρκας 2x3 m και τερματισμένο από το εργοστάσιο μάλιστα. Τι νόημα έχουν τα μήκη που αναφέρεις?

Απ' οτι καταλαβαίνω δηλαδή εαν σε στέρεο διάταξη, εαν το ενα καναλι είναι 2μ και το άλλο 2,7μ, δεν θα έχω θέμα.... σωστά??
Τα δυο καναλια ετσι κι αλιως διαφορετικα πραγματα παιζουν αν εννοεις οτι θα ακουσεις διαφορα.
Αν τα μηκη που αναφερεις ειναι τα πραγματικα για τον χωρο σου, οντως ειναι προβλημα το εξτρα 0.7 μ ?
Δεν μπορει να κρυφτει η να περιοριστει καπου?Πιστευω οτι δεν θα ακουσεις "προβλημα"

Πολύ απλά ερωτώ οτι εαν εχω διαφορετικό μήκος καλωδίου, στην συγκεκριμένη περίπτωση 0,7μ παραπάνω στο ενα κανάλι θα έχω κάποια επίπτωση στο ήχο?

Απάντηση: Re: Τί κάνουμε όταν οι συνθήκες επιβάλλουν διαφορετικό μήκος καλωδίων ηχείω

Πολύ απλά ερωτώ οτι εαν εχω διαφορετικό μήκος καλωδίου, στην συγκεκριμένη περίπτωση 0,7μ παραπάνω στο ενα κανάλι θα έχω κάποια επίπτωση στο ήχο?

Αμ κρύψτους κάπου κι εσύ,70 πόντοι είναι :flipout:
Να μην έχεις και την αμφιβολία.
Εκτός και είναι κανένα χοντρό,αλύγιστο,τότε πάσο.
Πάντως δεν νομίζω να καταλάβεις διαφορά.

θες να πεις ότι τα καλώδια ηχείων που έχεις έχουν διαφορετικό μήκος ανά κανάλι?

Ναι έχω ενα καλώδιο 2μ και ενα καλώδιο 2,7μ.

Ελπίζω ίδια μάρκα και μοντέλο. :laugh:

Απορώ όμως πως τα αγόρασες σε αυτά τα μήκη, ειδικά τα 2,70m. Πρωτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο.

Ελπίζω ίδια μάρκα και μοντέλο. :laugh:

Απορώ όμως πως τα αγόρασες σε αυτά τα μήκη, ειδικά τα 2,70m. Πρωτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο.

Υπαρχουν καλωδια που πωλουνται με το μετρο.

Υπαρχουν καλωδια που πωλουνται με το μετρο.

Γνωστό σε όλους αυτό. Τα μήκη είναι εντελώς δυσανάλογα. Αντε και μισό μέτρο πάνω-κάτω να το δεχτώ αλλά 70 cm?
Τι καλύτερο να είχε αγοράσει 2x3 m και να μην υπήρχε καμμιά αμφιβολία. Πώς θα τα πουλήσει αν δεν τα χρειάζεται πια?

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Κι αν αυτός που τα αγοράσει έχει πρόβλημα, ας το κόψει να έχει δύο δίμετρα.

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Κι αν αυτός που τα αγοράσει έχει πρόβλημα, ας το κόψει να έχει δύο δίμετρα.

Τι μου θύμισες τώρα... Είχα βάλει αγγελία πώλησης για λαμπάτο phono και κάποιος μου τηλεφωνεί και μου ζητάει να το αγοράσει χωρίς τις λάμπες. Και όταν του είπα τι να τις κάνω τις λάμπες, μου είπε να ξαναβάλω αγγελία πώλησης για τις λάμπες. Του είπα αγόρασέ το εσύ όπως έχει και βάλε εσύ αγγελία πώλησης λαμπών.

Εγώ πάντως δε θα αγόραζα τέτοια καλώδια με αυτά τα άνισα μήκη.