Τι κάρτα γραφικών χρειάζομαι για 3D?

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Μια ATI 5670 που έχω κάνει? Υπόψη ότι με ενδιαφέρουν να περνάνε και τα hd format ήχου ταυτόχρονα.

Ευχαριστώ.

Τις φοβάμαι τις nvidia Τάκη. Ένα χρόνο πριν που είχαμε κάνει συγκριτικό nvidia, ΑΤΙ (με τα τότε μοντέλα), η ΑΤΙ έπαιζε πολύ καλύτερα (ευκρίνεια). Μάλιστα την είχα πουλήσει μέσα σε 1 εβδομάδα.

Εχουν αλλαξει οι εποχες (λεγε με drivers)...
Και εγω φανατικος της ΑΤΙ ημουν, αλλα εφοσον δουλευει τζαμι η nvidia δεν μπορω να μην το αναγνωρισω..

Χάλασες κι εσύ Τάκη :jester:

Υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσω την μία τεχνολογία έναντι της άλλης?

Μπα, καθαρα θεμα τιμης ειναι... Η Nvidia εχει κανα 80ρι και η ΑΤΙ πανω απο 200 αν θυμαμαι καλα..

Re: Απάντηση: Τι κάρτα γραφικών χρειάζομαι για 3D?

Εχουν αλλαξει οι εποχες (λεγε με drivers)...
Και εγω φανατικος της ΑΤΙ ημουν, αλλα εφοσον δουλευει τζαμι η nvidia δεν μπορω να μην το αναγνωρισω..
Ξερεις που μπορω να βρω την 430 αλλα παθητικη ?
Ευχαριστω Βαγγελης.....................

Δεν νομιζω οτι υπαρχει. Το καλο ειναι οτι ο "μαμα" ανεμιστηρας ειναι σχεδον αθορυβος..

Re: Απάντηση: Τι κάρτα γραφικών χρειάζομαι για 3D?

Δεν νομιζω οτι υπαρχει. Το καλο ειναι οτι ο "μαμα" ανεμιστηρας ειναι σχεδον αθορυβος..
Βγαζει η SPARKLE αν γραφω καλα το ονομα αλλα Ελλαδα δεν βλεπω

Οχι δεν κανει. Η πας για μεγαλη ΑΤΙ (6ΧΧΧ) ή για Nvidia 4XXX. Εγω πηρα την Nvidia 430. So far, so good..

Από άλλο νήμα

Αντε παλι τα ιδια.... :p

Τα παμε: Δεν εχεις προβλημα με 5ΧΧΧ (και ο ηχος ΟΚ ειναι).

Απλως δεν κανει HA αρα θες δυνατουτσικη CPU.

Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ακομα ασυμβατοτητες με τους ενισχυτες οσον αφορα το 3D passthrough.

PS Μια μικρη (460?) πρεπει να βαλε ο Τακης νομιζω.

Τελικά τι ισχύει? :7SFGSFG:

Νεκταρ, τα πραγματα ειναι απλα:
Αν θες με ενα καλωδιο να περασεις εικονα 3D- ηχο HD πας σε Nvidia 4XX και ΑΤΙ 6ΧΧ.
Αν θες να στειλεις απο την μια εξοδο εικονα και και απο την αλλη ηχο, παιζει και η 5ΧΧΧ αλλα θες δυνατη CPU γιατι δεν δουλευει το HA.

nVidia GeForce GT 430 Passive 1GB DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (Sparkle)

Ο,τι καλυτερο μπορειτε να παρετε για HTPC που εχει και παθητικη ψυξη για αθόρυβη λειτουργια!!!

Αρκετά τσιμπημενη η τιμη της βεβαια, σε σχεση με τις αλλες GT 430 των Gigabyte, MSI, Asus, Saphire (με ανεμιστηρακια ) ! :drummer:

nVidia GeForce GT 430 Passive 1GB DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (Sparkle)

Ο,τι καλυτερο μπορειτε να παρετε για HTPC που εχει και παθητικη ψυξη για αθόρυβη λειτουργια!!!

Αρκετά τσιμπημενη η τιμη της βεβαια, σε σχεση με τις αλλες GT 430 των Gigabyte, MSI, Asus, Saphire (με ανεμιστηρακια ) ! :drummer:
Φιλε σε ευχαριστω.
Αρα υπαρχει και στην Ελλαδα
Φιλικα Βαγγελης........................

Για την ακριβεια, δεν ειναι driver αλλα "NVIDIA 3DTV Play Support Update Utility" που λειτουργει με τον τελευταιο GeForce driver v266.58.
Το τι ακριβως ενεργοποιει, θα σας πω μολις τον δοκιμασω..