Τι καθιστά μια τηλεόραση "έξυπνη";

DaDiRa

New member
6 September 2012
3
Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ ντόρος για τις smart tvs.Το ερώτημά μου είναι απλό.Ποιο ή ποιά είναι τα χαρακτηριστικά τους που τις κάνουν να ανήκουν στης οικογένεια των "smart";Το λειτουργικό σύστημα;Τα τεχνικά χαρακτηριστικά;Οι δυνατότητες που προσφέρουν;

off topic:
Ψάχνωντας να βρω το κατάληλλο subforum για να κάνω το topic μου, είδα κάτι για "προβολικές" τηλεοράσεις.Τι άκριβως είναι αυτές.Με ένα γρήγορο googlάρισμα βρήκα μόνο αυτό:
http://www.freshtech.gr/o-mithos-ton-provolikon-3d-tileoraseon/493
(Αν δεν επιτρέπεται να μου απαντήσετε εδώ στείλτε μου σε πμ.)

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

Το κυριο χαρακτηριστικο ειναι οτι μπορουν να συνδεθουν με το δικτυο σου, ασυρματα η ενσυρματα, να τρεξουν εφαρμογες (συνηθως η καθε εταιρια εχει και το δικο της μαγαζακι που κατεβαζεις-αγοραζεις) και επειτα να αναπαραγουν υλικο απο media servers (ταινιες,μουσικη, φωτογραφιες). Τωρα αν ρωτησεις εμενα, στην panasonic μου, μια φορα τα ειδα, επαιξα λιγο και απο τοτε εχουν μεινει εκει!

Το κυριο χαρακτηριστικο ειναι οτι μπορουν να συνδεθουν με το δικτυο σου, ασυρματα η ενσυρματα, να τρεξουν εφαρμογες (συνηθως η καθε εταιρια εχει και το δικο της μαγαζακι που κατεβαζεις-αγοραζεις) και επειτα να αναπαραγουν υλικο απο media servers (ταινιες,μουσικη, φωτογραφιες). Τωρα αν ρωτησεις εμενα, στην panasonic μου, μια φορα τα ειδα, επαιξα λιγο και απο τοτε εχουν μεινει εκει!

Δηλαδή λες πως, τουλάχιστον για σένα, δεν αξίζουν και τόσο πολύ τα λεφτά τους.
Εγώ πιστεύω πως αν είχα μια τηλεόραση που προσφέρει όλα αυτά, απλά θα σταματούσα να χρησιμοποιώ τα υπόλοιπα (πχ το PC για να surfάρω).Δεν λέω πως αντικαθιστά ισάξια τα άλλα μηχανήματα, αλλά πιστεύω πως θα με βόλευε αρκετά...

Δηλαδή λες πως, τουλάχιστον για σένα, δεν αξίζουν και τόσο πολύ τα λεφτά τους.
Εγώ πιστεύω πως αν είχα μια τηλεόραση που προσφέρει όλα αυτά, απλά θα σταματούσα να χρησιμοποιώ τα υπόλοιπα (πχ το PC για να surfάρω).Δεν λέω πως αντικαθιστά ισάξια τα άλλα μηχανήματα, αλλά πιστεύω πως θα με βόλευε αρκετά...

Δυστηχως ακομα δεν εχουν δυνατοτητες να αντικαταστησουν εναν pc ουτε στο browsing...ελπιζουμε η νεες γενιες με android οτι θα το κανουν επαξια!