Καλησπερα.
1. αγοραζω εναν canon 24-70, και τον εχω για all around (τον 17-85 του κιτ, τον βαζω στο συρταρι, ή προσπαθω να τον πουλησω)
2. Κραταω τον 17-85 και προσθετω τον 70-200 φ4 (is), που αναφερετε στο σχετικο νημα.
Ο πρωτος θα μου παει στα 830, ο αλλος στα 760. (παω αμερικη την Κυριακη)
Ας πουμε οτι θα πουλησω τον 17-85 (κανα 200αρι??), ο 24-70 θα μου "βγει", στα περι 630.
Δεν ειμαι και ο πλεον φανατικος με την φωτογραφια.
Φοβουμαι, οτι αν παρω τον 70-200 θα το σκεφτομαι παρα πολυ να τον κουβαλαω μαζι....
Δεν θα κανει "αποσβεση" ποτε....
Ξερω οτι η 40D που εχω με τον 24-70 θα χανει σε ευρυ...
Πιστευω οτι δεν θα μου δημιουργησει προβλημα αυτο το μειονεκτημα
(πχ διακοπες φετος πηγα με την G7, δεν μου ελειψε συνταρακτικα ο ευρυγωνιος)
Κατι που εχω διαβασει σχετικα με τους canon 27-70 οτι μερικα κομματια χρειαζονται καποιοιυ ειδους καλιμπραρισμα ? Τι γινεται αν πετυχω κατι τετοιο (μπορει να γινει χωρις χρεωση εδω στην Ελλαδα? Ειναι ρισκο να τον παρω απο αμερικη ?)
Δεν κανω τιποτε, και μενω με τον 17-85 ?
(μου εχει καπως "κολλησει" ομως ο 24-70....)
Μπορειτε να δωσετε ενα χερακι βοηθειας ??
Ευχαριστω

1. αγοραζω εναν canon 24-70, και τον εχω για all around (τον 17-85 του κιτ, τον βαζω στο συρταρι, ή προσπαθω να τον πουλησω)
2. Κραταω τον 17-85 και προσθετω τον 70-200 φ4 (is), που αναφερετε στο σχετικο νημα.
Ο πρωτος θα μου παει στα 830, ο αλλος στα 760. (παω αμερικη την Κυριακη)
Ας πουμε οτι θα πουλησω τον 17-85 (κανα 200αρι??), ο 24-70 θα μου "βγει", στα περι 630.
Δεν ειμαι και ο πλεον φανατικος με την φωτογραφια.
Φοβουμαι, οτι αν παρω τον 70-200 θα το σκεφτομαι παρα πολυ να τον κουβαλαω μαζι....
Δεν θα κανει "αποσβεση" ποτε....
Ξερω οτι η 40D που εχω με τον 24-70 θα χανει σε ευρυ...
Πιστευω οτι δεν θα μου δημιουργησει προβλημα αυτο το μειονεκτημα
(πχ διακοπες φετος πηγα με την G7, δεν μου ελειψε συνταρακτικα ο ευρυγωνιος)
Κατι που εχω διαβασει σχετικα με τους canon 27-70 οτι μερικα κομματια χρειαζονται καποιοιυ ειδους καλιμπραρισμα ? Τι γινεται αν πετυχω κατι τετοιο (μπορει να γινει χωρις χρεωση εδω στην Ελλαδα? Ειναι ρισκο να τον παρω απο αμερικη ?)
Δεν κανω τιποτε, και μενω με τον 17-85 ?
(μου εχει καπως "κολλησει" ομως ο 24-70....)
Μπορειτε να δωσετε ενα χερακι βοηθειας ??
Ευχαριστω