Τι λεει η λογικη ? (η δικη σας)

Re: Τι λεει η λογικη ? (η δικης σας)

(Ασχετο: Ξερει κανεις τι γινεται στη Νεα Υορκη αυτες τις μερες και η διαθεσημοτητα σε ξενοδοχεια ειναι πολυ περιορισμενη και αντιστροφα οι τιμες στα ουρανια?? Εχουν καμια επετειο ??? )

Αν δεν είχα ήδη τον Ταμρον 70-200/2.8, θα έβαζα υποψηφιότητα για ..μνηστήρας.

Δεν νομίζω να μην τον χαρείς, εκτός πια εάν δεν τραβάς καθόλου με τηλεφακό.

Αν δεν σου αρέσει θα στον ανταλλάξω με τον 24-70. :earmuffs::earmuffs::earmuffs:
Μην αγχώνεσαι να τον πουλήσεις ακόμη δεν τον πήρες. Αν πουλήσεις αυτόν τότε δεν έχει καλύτερο να πάρεις. Εκτός αν ΔΕΝ χρειάζεσαι τις συγκεκριμένες εστιακές αποστάσεις οπότε κακώς τον σκέφτεσαι.

Απάντηση: Re: Τι λεει η λογικη ? (η δικης σας)

Αντε, με πεισατε :grinning-smiley-043

Εισασταν πολυ υπερ του 70-200/4is....

To λοιπον, πως "κινηθηκα"

Τον βρηκα στο amazon.com στα 1092,98 $. (σημερα = 750 ευρω), και εβαλα τον κουμπαρο μου (μενει NYC) να τον παραγγειλει.
Απο οτι ξερω δεν παιζει vat, ουτε shipping cost οποτε 750 νετο.

Ευχαριστω για την βοηθεια σας :grinning-smiley-043

(να σηκωσει το χερι του ποιος ειναι ο πρωτος μνηστηρας στην περιπτωση που (απευχομαι φυσικα) να μην τον "ευχαριστηθω") -bye-
Θα τον καταευχαριστηθεις.Αν ομως αλλαξεις γνωμη,να με εχεις υπ' οψιν -bye-

(Ασχετο: Ξερει κανεις τι γινεται στη Νεα Υορκη αυτες τις μερες και η διαθεσημοτητα σε ξενοδοχεια ειναι πολυ περιορισμενη και αντιστροφα οι τιμες στα ουρανια?? Εχουν καμια επετειο ??? )

Μια επέτειο τηνέχουν αυτέςτις μέρες εκεί αλλα όχι απο αυτές που θελουν να θυμούνται... :FSGSFGS4::FSGSFGS4::FSGSFGS4:

Re: Απάντηση: Τι λεει η λογικη ? (η δικη σας)

Πώς πήγε το ταξίδι στο Benin & West Africa?

Για Abidjan ειναι. Ειμαι ηδη εμβολιασμενος :flipout:
Περιμενα να παω Ιουνιο, αλλα υπαρχει καθυστερηση στο προτζεκτ. Παει για τελος Σεπτεβμη - Οκτωβρη