Τι λείπει από το iphone - τι θα θέλαμε να έχει

Πάντως ακόμη δεν έχω καταλάβει τι σας αρέσει τόσο πολύ, αφού αρκετά πράγματα δεν μπορεί να τα κάνει όπως θα έπρεπε....φαντάζομαι ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στην αίσθηση και την εμφάνιση.

Ωρες ώρες κι εγώ αυτή την απορία έχω Γιάννη, αλλά αν το δουλέψεις λίγο και σ' αρέσουν αυτού του είδους τα μηχανάκια είμαι σίγουρος ότι θα κολλήσεις.

Και προσωπικά από αυτά που χω τραβήξει 2 χρόνια από το qtek, εγώ βρήκα την λύτρωσή μου, διότι είχα ορκιστεί ότι δεν πέφτω ούτε 0.1" σε μέγεθος οθόνης.

Είναι αυτή η τεράστια οθόνη που σε κάνει να το λατρέψεις...τα βίντεο που τα παίζει όπως κανένα άλλο...η μουσική που είναι ποιοτικά όπως το ipod...η λογική του όπου δεν έχεις να πατάς κουμπάκια...απλά χαϊδεύεις...

Ρε παιδιά είναι απλά τα πράγματα:

Δεν υπάρχει το κλασσικό κρυφό κουμπάκι reset. Ο νοών νοήτω....

Εντάξει όσο για την εφεύρεση μην τρελαθούμε....έχει πέσει τρελό marketing και promotion.....τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε ακόμα κι ότι δεν πωλείται ελεύθερα...

Εννοείται ότι πέφτει σπρώξιμο...μην το συζητάμε...κ που δεν πέφτει σπρώξιμο βέβαια...

reset ???? τι είναι αυτό ? αααααα...!!!! ξέρω...είναι έννοια που ούτε οι υπολογιστές της Apple ξέρουν ! δεν κολλάει ποτέ ! :grinning-smiley-043

Καλα, καλα , ηρεμηστε και λιγο...
Και το Macmini εχω κανει ΠΟΛΛΕΣ φορες reset και το macbook και τωρα και το iphone.
Den einai kai toso rodina ta pragmata me thn apple.
Εκτος αν απλως τα εχεις για να τα βλεπεις!!!

Εγω παντως που ειμαι "ζιζανιο" εχω καταφερει να τα "κολλησω" ΟΛΑ.

Το iphone μου εχει κολλησει αρκετες φορες τις τελευταιες ημερες, και χρειαστηκε γερο restart.

Απάντηση: Re: Τι λείπει από το iphone - τι θα θέλαμε να έχει

Και το Macmini εχω κανει ΠΟΛΛΕΣ φορες reset και το macbook και τωρα και το iphone.

Το iphone μου εχει κολλησει αρκετες φορες τις τελευταιες ημερες, και χρειαστηκε γερο restart.

Έχω αφήσει το mini μέρες ανοιχτό κ κόλλημα ποτέ...
Στο iphone θα ξεκινήσεις τα κολλήματα όταν αρχίζεις κ πειράζεις τα αρχεία του συστηματός του...πληκτρολόγια, γλώσσες, ξεκλειδώματα του 1.1.1 με το summerboard που δεν το υποστηρίζει κτλ...έτσι το βλέπω εγώ...
Αυτά που κάνω στην δουλειά(προγραμματιστής) με pc dell cord 2 duo 2.13ghz & 2gb ram κ κολλάει...τα κάνω στο mini 1.83ghz & 1.3gb ram κ δεν κολλάει...κάτι λέει αυτό...

Αν βέβαια το "σκίζεις" τότε λογικό είναι να διαμαρτύρεται...

Μην ξεχνάτε τι τρελό χκάρισμα έχει φάει, έτσι;
Από firmware μέχρι φλασάρισμα του baseband....
Δεν έχω ξαναδεί άλλη συσκευή που να έχει φάει τόσο τρελό χακάρισμα και να παίζει.
δεν ξέρω για το δικό σας αλλά το δικό μου αν είχε μιλιά θα έλεγε : "....ρε δεν βαρέθηκες ακόμα;...."

Ρε παιδιά είναι απλά τα πράγματα:

Δεν υπάρχει το κλασσικό κρυφό κουμπάκι reset. Ο νοών νοήτω....

Εντάξει όσο για την εφεύρεση μην τρελαθούμε....έχει πέσει τρελό marketing και promotion.....τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε ακόμα κι ότι δεν πωλείται ελεύθερα...

Τάσο το reset ειδικα στα wm03 ηταν αναγκαιο κακό.
Απο τότε που περασα τα WM06 απο developers δε χρειάζεται να κανω ΠΟΤΕ reset.
Ειδικα στην τελευταια παραφορτωμένη και buggy έκδοση δε κολλα ποτέ!!!

Tωρα για το invention ειπαμε promotion....

invention θα ειναι το κινητο mind - reader.....

Τάσο το reset ειδικα στα wm03 ηταν αναγκαιο κακό.
Απο τότε που περασα τα WM06 απο developers δε χρειάζεται να κανω ΠΟΤΕ reset.
Ειδικα στην τελευταια παραφορτωμένη και buggy έκδοση δε κολλα ποτέ!!!

Tωρα για το invention ειπαμε promotion....

invention θα ειναι το κινητο mind - reader.....

Εντάξει μπορεί να μην χρειάζεται πλέον το reset, αλλά ξέρεις τι λέει μια παροιμία ε; αν έχεις καεί στον χυλό φυσάς και το γιαούρτι....

Μετα απο καμποσες μερες που το εχω στα χερια μου, χτες καταφερα να το παιξω...

Ναι, τελικα για καποιον που γουσταρει να εχει τι κατιτις παραπανω το κινητο του (τοσο απο πλευρας design, intsrface, αλλα και απο πλευρας εφαρμογων) ειναι απιθανο.

Την εχω καταβρει...

Θα ηθελα κανα παιχνιδακι της προκοπης να ειχε, μιας και καποια που ειδα χτες ηταν γελοια..

btw, εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη "vista"??? Μα τι προπαγανδα...

Γιάννη δεν είναι ακριβώς έτσι. Οποιονδήποτε υπολογιστή ή gadget και να έχεις, αν του αλλάξεις τα φώτα στο βάλε, βγάλε, στρίψε, χακάρισε, κόψε-ράψε, είναι προφανές ότι θα το κολλήσεις. Το θέμα είναι αν θέλεις ένα μηχάνημα για να κάνεις την δουλειά σου ή για να παίζεις. Στην πρώτη περίπτωση δεν τίθεται θέμα κολλήματος από πλευράς Macintosh ή τουλάχιστον σε πολύ πιο σπάνιες περιπτώσεις απ' ότι με τα υπόλοιπα. Ολοι ξέρουμε πως ο πυρήνας του Mac OS X δηλ. το UNIX είναι πολύ πιο σταθερό από οτιδήποτε άλλο.

Δεν ειναι ετσι.... αν ετσι τα βλεπεις.:grinning-smiley-043

Εγω , καθε μηχανημα που εχω , του αλλαζω τα φωτα.

Εκει φαινεται η αντοχη τους.
Αν ηθελα ενα μηχανημα μονο για να "παιζω" , θα καθομουνα με την Amiga μου !

Σημερα ενω κατεβαζα ενα τορρεντ στο macmini Μου εδω και 2 μερες, μπηκε σε sleep mode και δεν ξαναξυπνησε παρα μονο με reset...

To idio symbainei και με το macbook , οταν πολλες φορες τον κανω sleep, μετα παρουσιαζει ενα σωρο προβληματα (δεν βρισκει τους δικτυακους δισκους, χανει το wifi klp).
Εχω κανει clean install kai στα 2 για ευνοητους λογους.
Τρεχω επισης ολα τα απαραιτητα script και κανω repair permissions klp ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !

Σπιτι εχω 5 υπολογιστες και ενα media server Lacie kai σιγουρα δεν ειμαι ο μεσος χρηστης.

Λατρευω τα mac , αλλα δεν ειναι πανακεια.

Last edited:
Μα δεν είπε κανείς ότι μετά το Mac έρχεται το χάος. Ούτε πως είναι πλήρως απροβλημάτιστα. Υπολογιστής είναι κι αυτός που εξαρτάται από πλήθος ηλεκτρονικών στοιχείων και άπειρες γραμμές κώδικα, τα οποία όλα μαζί πρέπει να συνεργάζονται άψογα για να μην έχεις προβλήματα. Εξετάζουμε τα σύν και τα πλήν σε κάθε μηχάνημα και κρίνουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Αλλά λέμε πως σε σχέση με τον ανταγωνισμό προσφέρουν το πιο απροβλημάτιστο πακέτο για να κάνεις την δουλειά σου. Μπορεί εσύ να μην είσαι ο μέσος χρήστης και να θέλεις με τον υπολογιστή σου να κάνεις δοκιμές ή να τον πουσάρεις στα άκρα, αλλά ο περισσότερος κόσμος, (όπως ο γράφων) θέλει απλά να κάνει την δουλειά του δημιουργικά. Δηλ. να έχει εγκατεστημένες όσες εφαρμογές χρειάζεται για να δημιουργεί και να μην ασχολείται με τίποτε άλλο. Λέμε λοιπόν πως σε αυτό τον τομέα τα Macintosh είναι ένα σκαλοπάτι ψηλότερα, θές λόγω επιλεγμένου hardware, λόγω παντρέματος software με hardware και ένα πλήθος παραγόντων που δεν έχει νόημα να περιγράψω. Γι' αυτή λοιπόν την κατηγορία χρηστών μιλάμε που αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό κατά την προσωπική μου πάντα άποψη.

Και του Μπάμπη το μηχανάκι έχει μια συγκεκριμένη δυσλειτουργία αλλά δεν το καθιστά υποδυέστερο στον τομέα της λειτουργικότητας. Και το δικό μου μερικές φορές δεν βλέπει το wifi ενώ με reboot το βλέπει, ενώ ο iMac G5 είναι τέσσερις μήνες ανοιχτός και δεν έχει παρουσιάσει ποτέ τίποτα. Ετσι όμως δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για την ποιότητα του μηχανήματος.

Βγήκαμε όμως :offtopic:

Πολυ κακως, εδω στο dubai, δεν βρισκει στο ρολοι την τοπικη ωρα
Στο nokia n80 που ειχα, με το που το ανοιγα αυτοματα με ενημερωνε και εβρισκε την νεα ζωνη ωρας..
Edit, κατι βρηκα...