Τί λένε οι γύρω σας όταν...

Απάντηση: Re: Τί λένε οι γύρω σας όταν...

τι βλεπω ?
ακομα ακους με πικαπ ?

ματαιο βεβαια ειναι να προσπαθησεις να εξηγησεις οτι ο ηχος του πικαπ ειναι καλυτερος .
παει αυτο !

Απάντηση: Re: Τί λένε οι γύρω σας όταν...

Δεν μου λέει κανείς τίποτα.
Μόνο μιά φορά με την σύζυγο συνέβει το εξής : αφού της βάζω 2-3 βινύλια για να κάνω φιγούρα με τα καινούργια μηχανήματα (και να την γλυκάνω πριν της αμολύσω πόσα λεφτά έδωσα) , εντυπωσιάζεται από την καθαρότητα και την φυσικότητα του συστήματος .Ωραία λέω !!! Ξαφνικά φεύγει από το σαλόνι και επιστρέφει κρατώντας το ραδιοφωνάκι της κουζίνας , αυτό που βάζει όταν κάνει λάντζα και μου λέει :Μπορείς να μου το συνδέσεις στο στερεοφωνικό σου για να ακούω καλύτερα όταν κάνω δουλειές ???:bang:

Όσο για τα χρήματα που χαλάω , έχω βρεί το κόλπο. Σε κάθε αγορά αφαιρώ ένα μηδενικό από το τέλος
ε καλα αυτο ειναι κολπο πολυ παλιο....απο τη μανα και τον πατερα περασε στη γυναικα ...

εγω παντως δεν εχω προβλημα,εκτος αν κανω καμια τραμπα και το καινουριο δεν της αρεσει,εκει εχω καποια γκρινια του στυλ τι την ηθελες αυτη την σαβουρα..
το χειροτερο ειναι οταν εχεις 2 μηχανακια σπιτι για να διαλεξεις ποιο θα αγορασεις η να κανεις την αναβαθμιση σου κλπ και ενω εχει τρελη διαφορα το ενα απο το αλλο στο αυτι σου και εισαι σιγουρος οτι θα το αναγνωρισει και εκεινη... ρωτας με χαμογελο αφου κανεις κανα δυο εναλλαγες ποιο ειναι καλυτερο και σου δειχνει το ομορφοτερο...και μενεις με τη μουρη κρεμασμενη

Φιλος μπαινει στο χωρο που εχω για μουσικη και ταινιες. Επεξεργαζεται λιγο το χωρο. Φυσικα δεν γνωριζει τις φιρμες των μηχανηματων , σταματαει ομως στα CLASSE και λεει . Τι μαρκα ειναι αυτη ρε; Ακου " κλασε "!!!
Τι να πεις μετα απο αυτο!

Φρέσκο:

Κοίταζα για ένα ζευγάρι ηχεία βάσης που θέλω για ένα δεύτερο χώρο και έπεσα πάνω σε μια πολύ καλή ευκαιρία.
Βέβαια δεν γινόταν να μη ρωτήσω τη γνώμη του της γυναίκας μου και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

-Μωράκι, βρήκα κάτι ηχειάκια πολύ μούρλια λέμε! Και τα βρήκα σε πολύ φτηνή τιμή.
-Μα τι λες τώρα; Τι τα θέλουμε αυτά; Εδώ πρέπει να βάψουμε το σπίτι, να πάρουμε εκείνο το κρεβάτι που λέγαμε, να αλλάξουμε στρώμα, και θέλω και ένα μωρό...
-... :blink:

-για βαλε λιγο να ακουσω !
-ελα κατσε εδω
-ελα βαλε
-οκ βαζω...ελα εδω να καθησεις
-α ωραια ακουγετε
-ελα κατσε σ αυτη τη θεση
-ενταξυ και απο δω ακουω
-οχι ελα εδω
-ενταξυ ρε και δω καλα ειμαι μη σου παρω τη θεση
-ΟΧΙ..εδω πρεπει να καθησεις !

Re: Απάντηση: Τί λένε οι γύρω σας όταν...

-για βαλε λιγο να ακουσω !
-ελα κατσε εδω
-ελα βαλε
-οκ βαζω...ελα εδω να καθησεις
-α ωραια ακουγετε
-ελα κατσε σ αυτη τη θεση
-ενταξυ και απο δω ακουω
-οχι ελα εδω
-ενταξυ ρε και δω καλα ειμαι μη σου παρω τη θεση
-ΟΧΙ..εδω πρεπει να καθησεις !

:flipout: