Τί λες τώρα !?! KURO PDP-5010FD

Stark

Established Member
28 October 2007
109
Λοιπόν ,

πρώτα απ'όλα μην ρωτάτε τι κάνω ξύπνιος τέτοια ώρα.

Μιλούσα ,τώρα με ένα φίλο επίσης Πολυτεχνίτη από Αμερική και μου είπε ,ότι παρέλαβε πρίν μιά βδομάδα μιά KURO PDP-5010FD ,της οποίας την ύπαρξη εγώ αγνοούσα και είναι βασικά η γνωστή μας KURO ,αλλά με Full HD panel .
Τώρα για το πώς δείχνει μη με ρωτάτε καλύτερα ......απο αυτά που μού είπε...κατά λέξη ....μάλλον θα κάνω αρκετό καιρό να ξανααλάξω λάμπα στο βιντεοπροβολέα μου.....
Πόσο την πήρε ?
4500USD=3200 Euro (εντάξει δεν έχουν ΦΠΑ εκεί ,αλλά και πάλι..)

Ξέρει κανείς ,αν ποτέ ....κάποτε ...έρθει και εδώ .Τώρα μην ρωτήσω για τιμή καλύτερα.

Έλεος ...

---STARK---

Προφανως θα προκειται για καθαρα αμερικανικο μοντελο, που κυκλοφορει μονο εκει κι οχι στην Ευρωπη.

..άρα αδύνατον να εμφανισθεί κατά Ευρώπη μεριά, ένεκα άλλωστε και του διαφοερτικού τηλεοπτικού φορμά.

Στην Αμερική οι Pioneer έχουν ελαφρώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αν δεν κάνω λάθος η PDP-5010FD αντιστοιχεί στην LX-5080D της Ευρωπαϊκής αγοράς. Ενώ οι εκδόσεις "Elite" αντιστοιχούν στις LX-508D και LX-608D.

Λίγο ακριβά την πήρε. Σε κατάστημα (όχι internet) με επιστροφή σε 30 μέρες (money back) και 60 μέρες price-match για μελλοντικές εκπτώσεις λόγω γιορτών κάνει κάτω από 4 χιλιάρικα με παράδοση στο σπίτι. Σε αυτή τη τιμή βάζεις και το φόρο που είναι κάτω από 10% ανάλογα με την πολιτεία (ο φίλος σου είναι τυχερός που είναι σε πολιτεία με 0% φόρο). Οι Elite έχουν το λεγόμενο Pure mode (δεν εννοώ το PureCinema) που δεν το έχουν οι Ευρωπαϊκές *08xd, για το οποίο προσωπικά προσπαθώ να καταλάβω πόσο βοηθάει το calibration. Η Elite έκδοση θα κάνει περίπου 700-1000 παραπάνω.

Τα γράφω αυτά διότι έρχονται γιορτές και κοίταζα τις τιμές στην Ελλάδα που μου προκάλεσαν αρνητική εντύπωση, ειδικά δεδομένου του πως εξυπηρετούν τον πελάτη και πως αντιμετωπίζουν τις αλλαγές και επιστροφές (αν τις δέχονται καν) τα πιο πολλά καταστήματα. Και από τη στιγμή που κάποιος πληρώνει όσα ζητούν θα έπρεπε να κάνουν τούμπες ώστε να μείνει ικανοποιημένος.