Τι λέτε γι' αυτόν τον xm-l;

bilakos10

Established Member
2 October 2011
119
Σκέφτομαι να αγοράσω τον πρώτο μου xm-l, κι επειδή δεν θέλω να χαλάσω και πολλά λεφτά, είπα να κοιτάξω αυτόν.
http://viewitem.eim.ebay.gr/Ultrafi...t-Torch-5Mode-18650-Charger/140735445344/item
Είναι ο πιο φθηνός Ultrafire που βρήκα στο Ebay και έρχεται με 2 18650 2400mah (ξέρω, δεν παίζει να ναι 2.4Α) καθώς και φορτιστή.
Επικοινώνησα με τον πωλητή και μου είπε ότι στέλνουν και το ανάλογο plug για να μπορώ να φορτίζω με τις ευρωπαϊκές πρίζες.
Εσείς έχετε καθόλου εμπειρία με τον συγκεκριμένο;
Ξέρω ότι ο WF-501B είχε θέματα με την ψύξη του led, αλλά διάβασα ότι αυτός δεν έχει τα ίδια συμπτώματα.

επειδη εχω εμπειρια αυτου του μοντελου θα ελεγα οχι...ειναι ο πιο δυστροπος απο ολους που εχουν p60 module.
Αλλα αυτο για την ψυξη το θεωρω μακακια....Εχω κανει πειραματα σε διαφορους τετοιους φακους και θα ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ αν δεις ποση λιγη επαφη κανουν αυτα το modules , ακομα και σε Surefire.

Η πρακτικη λυση ειναι -σε οποιοδηποτε φακο ακομα και σε surefire- ειναι να τυλιξεις τη μοναδα με αλουμινοχαρτο για να παρεις τα κενα.

Τωρα σε αυτη την τιμη δεν σου εγγυωμαι μακροζωια της πλακετας και του διακοπτη ή την πραγματικη αποδοση του λεντ. Μεχρι 620 λουμεν θα παρεις και με αγνωστο χρωμα.
Αυτη τη στιγμη σε παρομοια μορφη η καλυτερη λυση ειναι να αγορασεις ενα πακετο solarforce απο το solarforce-sales και να ζητησεις να αλλαξουν τις κοκκινομαυρες μπαταριες με ασπρομπλε. (το κανουν, ρωτησα)

Πολυ φθηνός μου φαίνεται. Αν πραγματικά κάνει την δουλεια του τότε παρόν, και πες ότι εχασες στον δρόμο 15 ευρω.

Αξία των παρακάτω στο περίπου.

1) λέντ = 6-7
2) πλακέτα με ηλεκτρονικά = ανάλογα τα ηλεκτρονικά αλλα πάνω κάτω 4-7 ευρω
3) προγραμματισμός = να μην εχει ανάλογα βέβαια και με τον προγραμματιστη
4) σώμα φακου = το βάζω για πλάκα 3-5 ευρω
5) μπαταρίες = παρτες γιατι είναι τσάμπα, αν θέλεις να πάρεις άλλες 18650 πανε κανά 15 ευρω η μια
6) φορτιστής = ανάλογα πάντα τον φορτιστη, εγω σου βάζω το μέσο όρο στα 15-20 ευρω.

και σε 3-6 μηνες να ζητας επισκευη? βαλε τα ταχυδρομικα (ελλαδα μεσα) (την δουλεια και τα ηλεκτρονικα μην τα υπολογιζιες) και θα πιασεις οσο εναν καλο.

Εκανα σερβις σε τρεις παρομοιους και τα υλικα βγηκαν 7 ευρω. χωρις ταχυδρομικα