ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;

.....κι εγώ.....-bye-

Προτείνω να ανεβάσεις φωτο από τα κεντήματά σου για να πειστούμε 'ολοι οτι είσαι και συ μία ντιούα σαν όλους μας . Στο κάτω κάτω όποιος μπορεί να κεντήσει μπορεί να φτιάξει και ηχεία...Δηλαδη τα ηχεία του nbullamatsis δεν θεωρούνται κεντήματα ?????

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;

Φυσικά!

ευχαριστω..
οποτε παρακαλω οταν ειναι η μερα και η ωρα οριστικοποιημενες γραφτε το καθως και που ειναι τα σημεια της συναντησης μας ακριβως (αν δεν ζηταω πολλα).... αλλιως με βλεπω να χανω τον μπουσουλα....

Προτείνω να ανεβάσεις φωτο από τα κεντήματά σου για να πειστούμε 'ολοι οτι είσαι και συ μία ντιούα σαν όλους μας . Στο κάτω κάτω όποιος μπορεί να κεντήσει μπορεί να φτιάξει και ηχεία...Δηλαδη τα ηχεία του nbullamatsis δεν θεωρούνται κεντήματα ?????

Τhanks mitsnas
με κανεις και ντρεπομαι....
η αλήθεια ειναι οτι εμαθα το εργοχειρο απο μικρός:flipout::flipout:

Τhanks mitsnas
με κανεις και ντρεπομαι....
η αλήθεια ειναι οτι εμαθα το εργοχειρο απο μικρός:flipout::flipout:
Θα ήθελα και γω να εργοχειρώ τοιουτοτρόπως.Πρέπει να μας κάνεις κανά σεμινάριο "Η ξυλοτεχνία με απλά βήματα" ή κάτι τέτοιο

Περίμενε και θα δεις...
Μη σας κομπλάρω φοβάμαι...
Οι άντρες είστε λίγο strange..-bye-

Φιλαράκο, είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά επιτρέπεται μέσω του site να ανταλάσσουμε στοιχεία; Πώς θα το κανονίσουμε;

Ιn front escarpment and behind flume (μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα) : Παρασκευή δεν μπορούν οι Δημήτρηδες, Τετάρτη θα έχουμε διαροές από άλλους λόγω επόμενης εργάσιμης και η επόμενη Παρασκευή που λέει ο Αργύρης απέχει μόλις μια βδομάδα από τα γενέθλια του club.

Τελικά Παρασκευή ποιοί μπορούν (10/9)?

Φιλαράκο, είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά επιτρέπεται μέσω του site να ανταλάσσουμε στοιχεία; Πώς θα το κανονίσουμε;

το μέρος είναι γνωστό από παλιότερες συναντήσεις και μπορείς να το δείς εδώ. Με τη μέρα έχουμε προς το παρόν ένα θεματάκι :laugh:

εγώ πάντως για Παρασκευές είμαι γενικά μέσα

Μέσα κι εγώ.
Να προειδοποποιήσω, κάποιοι από εμας το καλοκαίρι που πέρασε μεταλλάχθηκαν σε χαιεντάδες. Ζουν πλέον ανάμεσά μας...

(ακούει ο από πάνω?)

Απάντηση: Re: ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;

Μέσα κι εγώ.
Να προειδοποποιήσω, κάποιοι από εμας το καλοκαίρι που πέρασε μεταλλάχθηκαν σε χαιεντάδες. Ζουν πλέον ανάμεσά μας...

(ακούει ο από πάνω?)

τι να κανουμε.... θα τους ανεχτουμε και αυτους....
μπορουμε να κανουμε αλλιως....

HI-3ND ROCKS:afro:

Re: Απάντηση: ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;

Ιn front escarpment and behind flume (μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα) : Παρασκευή δεν μπορούν οι Δημήτρηδες, Τετάρτη θα έχουμε διαροές από άλλους λόγω επόμενης εργάσιμης και η επόμενη Παρασκευή που λέει ο Αργύρης απέχει μόλις μια βδομάδα από τα γενέθλια του club.

H Παρασκευή 10/9 ισχύει τελικά?