Morfeas
Supreme Member
Re: Απάντηση: ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;
Φυσικά!
εγω μπορω να ερθω??
Φυσικά!
εγω μπορω να ερθω??
.....κι εγώ.....![]()
Φυσικά!
Προτείνω να ανεβάσεις φωτο από τα κεντήματά σου για να πειστούμε 'ολοι οτι είσαι και συ μία ντιούα σαν όλους μας . Στο κάτω κάτω όποιος μπορεί να κεντήσει μπορεί να φτιάξει και ηχεία...Δηλαδη τα ηχεία του nbullamatsis δεν θεωρούνται κεντήματα ?????
Θα ήθελα και γω να εργοχειρώ τοιουτοτρόπως.Πρέπει να μας κάνεις κανά σεμινάριο "Η ξυλοτεχνία με απλά βήματα" ή κάτι τέτοιοΤhanks mitsnas
με κανεις και ντρεπομαι....
η αλήθεια ειναι οτι εμαθα το εργοχειρο απο μικρός![]()
Προτείνω να ανεβάσεις φωτο από τα κεντήματά σου για να πειστούμε 'ολοι οτι είσαι και συ μία ντιούα σαν όλους μας . Στο κάτω κάτω όποιος μπορεί να κεντήσει μπορεί να φτιάξει και ηχεία...Δηλαδη τα ηχεία του nbullamatsis δεν θεωρούνται κεντήματα ?????
Φιλαράκο, είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά επιτρέπεται μέσω του site να ανταλάσσουμε στοιχεία; Πώς θα το κανονίσουμε;
Τελικά Παρασκευή ποιοί μπορούν (10/9)?
Μέσα κι εγώ.
Να προειδοποποιήσω, κάποιοι από εμας το καλοκαίρι που πέρασε μεταλλάχθηκαν σε χαιεντάδες. Ζουν πλέον ανάμεσά μας...
(ακούει ο από πάνω?)
Ιn front escarpment and behind flume (μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα) : Παρασκευή δεν μπορούν οι Δημήτρηδες, Τετάρτη θα έχουμε διαροές από άλλους λόγω επόμενης εργάσιμης και η επόμενη Παρασκευή που λέει ο Αργύρης απέχει μόλις μια βδομάδα από τα γενέθλια του club.
Τελικά Παρασκευή ποιοί μπορούν (10/9)?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.