Τι λέτε για τον ASR Emitter I ;;;

Schäfer und Rompf , αν επιτρέπεις την διόρθωση.

@antonis.gr το μηχανάκι του δεύτερου λινκ είναι του 1988! 22 ετών, άρα σίγουρα θέλει το σέρβις του.

Με πάς πολλά χρόνια πίσω
εχεις δίκιο έγραψα λάθος το όνομα
αλλά σίγουρα πέρα απο το service
δεν πιστεύω οτι δεν θεωρεις ακόμα και σήμερα
οτι ειναι καλό μηχάνημα
σε σχέση με την σαβουρα που κυκλοφορεί σήμερα

Όταν δούλευα σε Hi-Fi Studio στη Γερμανία είχαμε πουλήσει έναν από δεύτερο χέρι. Ο πελάτης τον πήρε σπίτι του και τον κράτησε, οπότε δεν τον άκουσα ποτέ. πάντως από εμφάνιση σκίζει.

Οι παλιοί ASR Emitter I έχουν ένα πλεονέκτημα γιατί φοράνε Γιαπωνέζικα FET της Hitachi.Με εκπληκτικές μεσουψηλές και πραγματικά δικό τους ήχο.
Η παραγωγή τους όμως έχει σταματήσει εδώ και δεκαπέντε χρόνια και αν τα κάψεις το πλεονέκτημα γίνεται μεινέκτημα.

Αν και εκτος θεματος μηπως ξερεις που μπορω να βρω αυτα τα fet?εχω ενα παλιο ενισχυτη που τα φοραει και μονον αντικαταστατες τους εχω βρει.Η αποψη σου ειναι οτι δεν ειναι δυνατον να βρεθουν πουθενα?

Last edited:
Αυτά τα FET υπάρχουν σε NOS μόνον αλλά σε μαυραγορίτικες τιμές.
Μιλάμε για περίπου 50 ευρώ το κομμάτι.

O ενισχυτής αγοράστηκε τελικά το Σάββατο που μας πέρασε.

Πρόκειται για καινούριο μηχάνημα στο κουτί του, αλλά είναι το προηγούμενο μοντέλο (και όχι το τρέχον, που έχει επιπλέον balanced εισόδους).

Στην ακρόαση που έκανα με τα δικά μου ηχεία, έδωσε απολύτως το καλύτερο αποτέλεσμα που είχα πάρει από τις μέχρι σήμερα δοκιμές. Το έψαχνα από πέρσι το καλοκαίρι, αλλά δεν είχα ακούσει κάτι που να με ενθουσιάσει.

Η ποιότητα κατασκευής βέβαια είναι υπεράνω κριτικής. Από τις πρώτες εντυπώσεις το ηχητικό αποτέλεσμα είναι θετικότατο και σαφώς μακράν ό,τι άλλου είχα ακούσει στο χώρο μου.

Να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για τη γνώμη τους και θα επανέλθω με λεπτομέρειες, καθώς το μηχάνημα θα στρώνει.

Σε περιμένουμε με πλήρη παρουσίαση (με φωτό) στις παρουσάσεις συστημάτων ήχου όταν θα είσαι έτοιμος.

O ενισχυτής αγοράστηκε τελικά το Σάββατο που μας πέρασε.

Πρόκειται για καινούριο μηχάνημα στο κουτί του, αλλά είναι το προηγούμενο μοντέλο (και όχι το τρέχον, που έχει επιπλέον balanced εισόδους).

Στην ακρόαση που έκανα με τα δικά μου ηχεία, έδωσε απολύτως το καλύτερο αποτέλεσμα που είχα πάρει από τις μέχρι σήμερα δοκιμές. Το έψαχνα από πέρσι το καλοκαίρι, αλλά δεν είχα ακούσει κάτι που να με ενθουσιάσει.

Η ποιότητα κατασκευής βέβαια είναι υπεράνω κριτικής. Από τις πρώτες εντυπώσεις το ηχητικό αποτέλεσμα είναι θετικότατο και σαφώς μακράν ό,τι άλλου είχα ακούσει στο χώρο μου.

Να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για τη γνώμη τους και θα επανέλθω με λεπτομέρειες, καθώς το μηχάνημα θα στρώνει.

Με γειά!!
Καλοάκουστος και όταν βρείς το χρόνο περιμένουμε
παρουσίαση του συστήματος σου..

φιλε dpoly εχω στην κατοχη μου τον ολοκαινουργιο ASR emitter2 ο οποιος οδηγει τον ΕΡΜΗ της audio spectrum(2007)ο ερμης ποτε δεν επαιξε καλυτερα!!!Μετα απο hegel burmester (pre) musical fidelity 550k η υποθεση ''ενίσχυση'' ελαβε τελος...συγχαρητηρια για την αγορα σου και καλοακουστος.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΟΣΕΙΣ!!!

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Τι λέτε για τον ASR Emitter I ;;;

Tα fet ειναι της Toshiba αι οχι Hitachi

Τα πρώτα μοντέλα δηλαδή δηλαδή του !985 φόραγαν τα πολύ καλά Hitachi μετά αναγκαστικά φόρεσαν άλλα.
Τη δεκαετία του 80 αν σχεδίαζες με FET τα Hitachi ήταν μονόδρομος.

Mετά το 91 άλλαξε όλο το σχέδιο από την αρχή έγινε Balanced από όπου παίζει και καλύτερα και άλλαξαν και τα τρανζίστορ.