Tι media player εχω, απο που το πηρα, ειμαι ικανοποιημενος?

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,995
ας ανοιξουμε ενα χρησιμοτατο thread για να δουμε τι player εχουμε.

ποιο player εχω
ποσο το πηρα
ειμαι ικανοποιημενος?
ποιο θα επαιρνα τωρα

για παμε σιγα σιγα

Netgear
110 eyro απο αγγελια στο Avclub
πολυ ικανοποιημενος
κανενα ακομη διοτι ειναι προσφατη αγορα

MEDE8ER 500X
250 γιούρια με 1.5Τ σκληρό
Παραπάνω από τις απαιτήσεις μου (και είναι πολλές)
Αφού με καλύπτει πλήρως δεν έχω λόγο να κοιτάξω κάτι άλλο...

Xtreamer 1
το πήρα 120 ευρώ από το xtreamer shop
πάρα πολύ ικανοποιημένος, τώρα είναι στην κρεβατοκάμαρα

Xtreamer Pro
το πήρα 175 ευρώ από το xtreamer shop
πάρα πολύ ικανοποιημένος αλλά το πούλησα γιατί θέλω κάποιο που να παίζει full menu

τώρα θα έπαιρνα όποιο παίζει full menu και υποστηρίζει gigabit (δηλαδή ότι βγει με τα νέα chipsets από sigma)

Dune HD Center

Το είχα πάρει 750 (αν θυμάμαι καλά).
Δεν δουλεύει το optical drive παρόλο που δεν το χρησιμοποίησα ποτέ ούτε μια ταινία.
Στην αρχή δούλευε.
Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα γιατί στην ουσία άλλη είναι η χρήση του αλλά δεν μπορώ να το πουλήσω, που θα ήθελα.
Αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα θα το έδινα και θα έπαιρνα το Dune Max.
Αν εξαιρέσω τη βλάβη που προέκυψε είμαι ευχαριστημένος δεν αρνήθηκε να παίξει οτιδήποτε από σκληρό δίσκο.

TURBO X OSCAR media player 1TB.
Απο πλαισιο,159 euro
παιζει τα παντα 1080p/24, Dts hd ma, dolby digital plus, dolby hd,
7,1 σε ολα, ape, flac, ta τα παντα ακομα και αυτα που δυσκολευεται το laptop na παιξει,(τα βαρια dts hd ma 7,1) δεν τα κανει απλως down mix αλλα και τα περναει passthrough sthn hdmi.
Δεν θα το αλλαζα με κατι αλλο.

Last edited:
Turbo-X Media Player Oscar, Plaisio 199 euro.
αρκετά ικανοποιημένος (κάλυψε τις ανάγκες που ήλπιζα να καλύψει: αρκετά μεγάλο εσωτερικό χώρο -2Τb, και εξωτερικούς δίσκους).
setup χωρίς εκπλήξεις…
κανένα πρόβλημα με υπότιτλους,
πολύ καλή εικόνα και ήχος,
(αν και ήμουν πεπεισμένος ότι το wifi θα ήταν περιττή πολυτέλεια - υπάρχει ethernet δίπλα του- τελικά το βρήκα βολικό…)
Με λίγο καλύτερη τιμή θα είναι μια αρκετά αξιόλογη πρόταση για media player.
μια και καλύπτει όλες τις τρέχουσες ανάγκες μου αξιοπρεπέστατα δεν θα κοιτούσα για κάτι άλλο.

Last edited:
Egreat S1A
140 ευρω περιπου απο Futeko
Απο πελυρας hardware ειναι πολυ καλο. Απο πλευρας firm, εχει καποια θεματακια.
Τωρα δεν θα αγοραζα κανενα καθως με καλυπτει το S1A + οτι αναμενονται ενα τσιπακια. Προς το τελος του χρονου το ξαναβλεπουμε.

Netgear NTV550

150 ευρώ(+μεταφορικά) από HDLAND.
Πάρα πολύ ικανοποιημένος
Αποτελεί το βασικό media player ( γιατί έχω ενεργά επίσης Xtreamer Pro,WDTV Live, HDX BD1) τα οποία τα περισσότερα εκτός του Live εχουν αγοραστεί από το shop των κατασκευαστών.
H απόφαση αγοράς νέου θα εξαρτηθεί από το πότε θα υλοποιηθούν οι νέες προτάσεις ( ισχυρά chip , 3D , εκτεταμένο browsing , Internet TV , κ.α.)

- Έχω τα ΗDX-1000+HDD/1,5TB και το Samsung BD-C8200+HDD/500GB [DVB-T Combo]

- To HDX-1000 το πήρα μεταχειρισμένο περίπου 120Ε και το Samsung-C8200 από ανταλλαγή ανάλογου ελαττωματικού προϊόντος (γύρω στα 300Ε είναι η τιμή του σήμερα)

- Είμαι ικανοποιημένος και από τα δύο, ανάλογα τα specs τους, αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο.

- Αν δεν τα καταφέρω να φτιάξω το Entertainment PC που έχω στο κεφάλι μου (και να ησυχάσω από τις κάθε χρόνο αλλαγές), θα κοιτάξω είτε προς dune smart/popcorn 210/med8er 500, είτε θα περιμένω το νέο Sigma 3d chip και full browser...

WD TV Live Hub
Απο το πλαισιο 223 ευρω.
Παίζει τα πάντα,μπορω και βλέπω συχρονως δικτυακά και δεύτερη ταινια απο το Pc,εχει 1Τ δισκο εσωτερικο πραγμα που με βολευει αφανταστα!Εχει εντυπωσιακο μενου και γενικα απροβληματιστο εως στιγμης!

Crystal Audio PicoHD , 60 ευρω απο Κωτσοβολο.

Παιζει τα παντα , εχει Ελληνικα μενου , εχει πολλες ευκολιες και ρυθμισεις , δεν ζεσταινεται , δεν εχει ενοχλητικους ανεμιστηρες κτλ.

Για οποιον δεν εχει αυξημενες απαιτησεις (browser , wifi κτλ) μια χαρα ειναι.

ποιο player εχω
ποσο το πηρα
ειμαι ικανοποιημενος?
ποιο θα επαιρνα τωρα

Λοιπόν πρώην κάτοχος Μ31Β από eshop 199 υπερευχαριστημένος μέχρι που δεν άντεξε άλλο και κάηκε.
Νυν κάτοχος wd tv live hub από πλαίσιο προς 239 και έμεινα ευχαριστημένος και τις δέκα μέρες που δούλεψε πριν χαλάσει ο δίσκος του. Είμαι σε φάση αλλαγής του μέσω εγγύησης.

Πρέπει να είμαι σιδεροφάγος

- WD TV HD (GEN2), E-Shop, 95 Euro. Για το εξοχικό άψογο.
- WD TV HD LIVE, E-Shop, 109 Euro, άψογο, αλλά τη θέση του στο σαλόνι του την πήρε το απο κάτω... :P
- WD TV LIVE HUB, M-Systems, 215 Euro, απλά TOP!
- Crystal Audio PicoHD, από τη μαμά εταιρεία φυσικά. Μικρό στο μάτι... μεγάλο στο κρεβάτι: Κολλημένο με βέλκρο στο κάτω μέρος μιας 32άρας LCD που είναι τοποθετημένη στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας. Άψογο και αυτό.

Ξέχασα να πω πως ζαχαρώνω άγρια το Boxee. Όταν το πάρω, θα ανοίξω έκθεση για media players... :D

Last edited:
crystal audio pico, με κλειστά τα μάτια, το καλύτερο value for money, παίζει ασταμάτητα ταινίες από τότε που το αγόρασα, δεν ζεσταίνεται και παίζει σχεδόν τα πάντα...best choice με 60 ευρωπουλα... αυτό που λένε 'έξυπνες αγορές'...

Egreat M34

126 από e-shop

μέχρι πρότινος δεν είχα κανένα πρόβλημα...αλλά όσο περνάει ο καιρός παραδίδει το πνεύμα όσον αφορά τις ταινίες mkv....δεν τις παίζει όλες παρά κ ως τελευταία ελπίδα το update σε popcorn firmware.Γενικά δεν μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένος με το εν λόγω media player.

Αυτή την στιγμή....μιας κ είμαστε οι περισσότεροι σε σφύξη...θα έπαιρνα το μικρο θαυματουργό !Crystal Audio PicoHD...

WD TV Live
Εχει αποσβέσει επί 100 τα λεφτά του
Μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα σε όλους γνωστά
Θα αναβαθμιστεί κάποια στιγμή γιατί λόγω έλλειψης DTS MA προτιμώ να βλέπω τις ταινίες σε BR στο PS3 τις περισσότερες φορές από έξω χωρίς ελλ.υπότιτλους

ντιουν μαξ στα 450 ευρω απο vnp.gr επαξια αντικατεστησε το μπλουρει και το μηντια πλαιηερ που ειχα με πασ θρου ολων τον φορματ και σταθερη υποστηριξη στο θεμα λογισμικο απο την κατασκευαστρια εταρια

Crystal Audio Pico HD
49 ευρώ
ιδανικό media player για τις απαιτήσεις μου (μεγαλύτερες για την εικόνα και τις ρυθμίσεις για τους υπότιτλους, μικρότερες για τον ήχο) και μέτριο τηλεκοντρόλ (θέλει "καλή" μπαταρία για να δουλέψει σχετικά σωστά)
Τα 2 μεγαλύτερα υπέρ του:
- άριστη σχέση τιμής/απόδοση
- εξαιρετική υποστήριξη από την εταιρία (on the fly που λέμε) αφού είναι εδώ και τα λέμε συνέχεια

Last edited: