Tι media player εχω, απο που το πηρα, ειμαι ικανοποιημενος?

WD TV Live (στο σαλόνι)το πήρα 99 ευρώ(από e-shop) και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Egreat M34 ( στην κρεβατοκάμερα) το πήρα 99 ευρώ(από e-shop) με αρκετά καλά σημεία και μερικά αρνητικά.
XTreamer 139 ευρώ (απο multirama) η χειρότερη ποιότητα εικόνας από τα άλλα δύο που έχω και ο θόρυβος από το ανεμηστηράκι τα αρνητικά.

1. egreat m31b 150E σε προσφορα τον αυγουστο 08 απο το eshop (popcorn firm):grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
2 ,wdhttv gen 1 99E απο multirama
3 egreat r1 70 E απο eshop για τις διοκοπες
4 κινεζικο25E με vga εξοδο, dts stereo ,για μια παλια οθονη υπολογιστη στο εξοχικο που βγαζει τοσο θορυβο που ξεχρονίζεται το router :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:flipout::flipout::flipout:

Egreat m31B

140 ευρω από eshop

Απολυτα ευχαριστημενος. Καρφωνω πανω του τον εξωτερικο σκληρο και ο,τι mkv του εχω βαλει το εχει παιξει. Και αν το αρχειο ειναι της προκοπης, η εικονα ειναι πολυ καλη. Θα το κρατησω μεχρι να ψοφησει. Ουτε popcorn firmware με νοιαζει να βαλω. Πρωτον βαριεμαι και δευτερον, ο,τι δουλευει δεν το πειραζουμε!:grandpa:

Αν ψοφαγε τωρα, μαλλον θα πηγαινα για popcorn a210.

Αλλα ολους τους γνωστους που δεν θελουν να ψαχνονταιι και οι περισσοτεροι δεν εχουν ουτε καν πολυκαναλο ενισχυτη, τους βαζω και παιρνουν το Crystal audio pico για τους γνωστους λογους. Και ολοι ειναι ενθουσιασμενοι. Πιο ενθουσιασμενος παντως, πρεπει να ειναι ο crystal audios με τα κομματια που του πουλαω!

Crystal Audio PicoHD , μεγαλο μειονεκτιμα ο ηχος,προτερημα σιγουρα η πολυ καλη του τιμη.
Παντως το επωμενο θα ειναι σιγουρα κατι το οποιο θα υποστηριζει ολα τα format ηχου.

egreat M31B από eshop κάπου στα ~220Ε. Εχει παίξει (και παίζει ακόμα) τόσες χιλιάδες ώρες (κυρίως παιδικά), και έχει κάνει τόσα ταξίδια μαζί με την οικογένεια, που έχει βγάλει δεκάδες φορές τα χρήματα αγοράς του. Γι'αυτές του τις υπηρεσίες του συγχωρώ τα όποια προβληματάκια έχει (συν του ότι έκατσα και το έκανα αθόρυβο και του έβαλα 2.5' δίσκο γιατί δεν αντεχόταν η φασαρία του). Βρίσκεται τώρα στο παιδικό δωμάτιο.

wdtv live, ~110Ε. Πολύ ισχυρό, γρήγορα μενού και εκκίνηση κλπ, αλλά τραγική η συμβίωση του με τα win7 του file server... Απλά μπορεί να κάτσω να δω κάτι, και να μην μπει στο share. Οσο είχα ΧΡ, δεν είχα τέτοια θέματα. Βρίσκεται κρεβατοκάμαρα.

Για λίγο καιρό είχα και το picoHD. Ισως το πιο ενδιαφέρον από όλα, λόγο χαμηλού κόστους, μικρού μεγέθους, και μεγάλων -αναλογικά- δυνατοτήτων.

Θα ήταν καλή ιδέα να βλέπαμε και τις απαντήσεις σε γραφική απεικόνιση με μπάρες στην κορυφή του θέματος...

WD live TV γνωστό και μη εξαιρετεο. :grinning-smiley-043

Απόλυτα ευχαριστημενος μεχρι στιγμής για τις απαιτήσεις που έχω. Στο μέλλον βλέπουμε..

WD TV live, αγορα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ το καλοκαιρι με 100 ευρω.

Δεν εχω καποιο παραπονο αν και δεν εχω υψηλες απαιτησεις,στελνει σημα σε μια 26αρα sony οποτε τα καταφερνει πολυ καλα στην εικονα,σε πιο μεγαλη οθονη δεν ξερω τι κανει.Βολικη η ethernet,εχει πλακα να χαζευεις βιντεακια απο το youtube,τραγικο το οτι δεν μπορεις να συνδεσεις καποιο πληκτρολογιο,η εισαγωγη χαρακτηρων με το τηλεχειριστηριο σπαει νευρα.

Σαν music player μιας και αυτο καλυπτει το 70% της συνολικης χρησης τα πραγματα ειναι γνωστα.Τραγικο απο την αναλογικη εξοδο,απλα καλο απο την ψηφιακη.Στελνω σημα σε ενα ταπεινο v-dac, αλλα το ιδιο υλικο οταν τα αναπαραγω απο το laptop acer που εχω παιρνοντας ψηφικο σημα απο την καρτα ηχου με το ιδιο καλωδιο (οπτικη ινα) ακουγεται με διαφορα καλυτερο.

Στις φωτογραφιες ειναι λιγο αργο,ακομα και το dvd-recorder sony που εχω τις διαβαζει πιο γρηγορα απο usb stick.

WD TV LIVE .Απο το e-shop.
Πολυ ευχαριστημενος.

,τραγικο το οτι δεν μπορεις να συνδεσεις καποιο πληκτρολογιο,η εισαγωγη χαρακτηρων με το τηλεχειριστηριο σπαει νευρα.

Πληκτρολογιο usb μπορεις να συνδεσεις , με το καταλληλο firm.

φιλε μου εχεις απολυτο δικιο,μολις το εκανα και του εβαλα ενα turbo-x ασυρματο και δουλευει μια χαρα.Σε ευχαριστω πολυ!!!

WD TV Live αγορασμένο αρχές καλοκαιριού από e-shop 100 και κάτι ψιλά.
απόλυτα ευχαριστημένος,μικρο και βολικό στην μεταφορά,προς το παρόν δεν βλεπω τον λόγο για αλλαγή σε κάτι άλλο.

για εμένα μικρο ειναι αυτο το μέγεθος,σίγουρα υπάρχουν πολυ μικρότερα αλλα και το live μέγεθος ενος μικρού λεξικού εχει,οπου χρειάστηκε να το μεταφέρω δεν μου γεννήθηκαν σκέψεις που να το χωρέσω!:2thumb22sup:

Εγω εχω ενα TViX 4100 ( με 320 GB) της DVICO εδω και 3 περιπου χρονια. Το ειχα παρει απο Pixmania περιπου 450 ευρω(!!!) αλλα οτι και να πω τα εχει βγαλει τα λεφτα του!

...και εγώ DVICO 5100 έχω, αλλά επειδή ξεκίνησε και έκανε νερά το αντικατέστησα με DUNE SMART H1...

popcorn A100 (2.5 χρονια? του Οικονόμου :p )και μέχρι στιγμής ,μη το ματιάσω, αστέρι!

Τριαδα:
1) Egreat 31B - το πρωτο, επαιξε μονο του παντου κανα χρονο, γεμισα εναν σκληρο και το εχω στο εξοχικο. Πολυ καλο με pop corn πλεον
β) WD live κατωθεν της τιβι. Παιζει σχεδον ολα τα αρχεια, πολυ καλη εικονα, βολικο σε μεγεθος, αλλα ελλειψη ρυθμισεων (οι δικτυακες του δυνατοτητες δεν με ενδιαφερουν)
γ) DUNE MAX προ εορτων, τα παντα ολα,σε ρυθμισεις πληρες, εκνευριστικο ομως το οτι πληρωνεις ΚΑΙ για υπηρεσιες που δεν παιρνεις (τιβι, ιντερνετ ραδιο, browser κανονικο). Ισως σημερα στη θεση του να επαιρνα το Β1 (αυτο δεν ειναι με bluray player; )
Απο τιμες; Σε ΟΛΑ την...εφαγα, επειδη βιαζομαι και αγοραζω μολις βγαινουν, οποτε δεν σας τις λεω γιατι θα με αποκαλεσετε "κορόιδο" (και ειμαι, ιδιαιτερα στο ΜΑΧ):flipout: