Τι μέγεθος είναι η τηλεόρασή σας ?

Η τηλεόραση μου είναι:

• Total voters
    0
Re: Εσείς πόσο την έχετε ?

52 σε ενιαιο χωρο (σοφιτα) που ειναι και κρεββατοκαμαρα
42 σε τραπεζαρια
21 σε καθιστικο
καμμια στο σαλονι,ειμαι αναποδος τι να κανουμε......:flipout:

Απάντηση: Εσείς πόσο την έχετε ?

50'' στο καθιστικο
22'' στην μια κρεβατοκαμαρα
14'' (CRT) στο δωματιο με τον διαδρομο, home server κλπ
ολες μαζι δεν εχουν παιξει 100 ωρες το τελευταιο τριμηνο, οι προβολεις (δυο στον αριθμο) δεν αντικαθιστανται με τιποτα

52+52

Μια παλιά 52άρα Rear Projection 4:3 στο σαλόνι για τις κόρες και μια 52 LCD 16:9 στο υπνοδωμάτιο για τον μπαμπά και τη μαμά!

Στο κατάστημα που την αγόρασα όταν ζήτησα 52αρα ο πωλητής μου κουνούσε συμπονετικά το κεφάλι του (σαν να μου έλεγε: πω πω που θα το χωρέσεις το τέρας) κάνοντας την παρατήρηση ότι: θα πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο σαλόνι για να παίρνεις τόσο μεγάλη τηλεόραση! Περιττό να σας πω τι έπαθε :bang: :speechless-smiley-0 :violent-smiley-008:όταν του είπα ότι προορίζεται για το υπνοδωμάτιό μου…:flipout:

(Υ.Γ. Εγώ που έχω 2Χ52 μπορώ να ψηφίσω και δεύτερη φορά?:damnyou:)

40" LCD στο σαλόνι (Που και για αυτή ψήφισα. Πρόσφατη σκάντζα όμως, από 24" CRT)
19" CRT στην κρεβατοκάμαρα (Μόνο όταν πάω για ύπνο την ανοίγω για... νανούρισμα)

Να πω κι εγώ πως σαφώς και δεν θα είναι ενδεικτικά του συνόλου χρήσης τα εδώ αποτελέσματα, δεδομένης της "τρέλας" που κουβαλάμε όσοι "βολτάρουμε" σε τέτοια "στέκια"!:ridinghorse:

Ωστόσο θεωρώ ότι όλοι "οφείλουμε" εδώ μέσα να απαντήσουμε για δικής μας "κατανάλωσης" λόγους!

Αλήθεια, αν κάποιος που ήδη απάντησε, αναβαθμιστεί σε κάτι μεγαλύτερο, πώς θα το ενημερώσει στην ψηφοφορία;;;

Last edited:

Εγω μια ταπεινή 42άρα της οποίας η χρήση που γίνεται απο μένα ειναι κύρίως σαν μονιτορ για το HTPC. Ενοείται οτι υπάρχει και προβολέας.

Και σιχαίνομαι τις τηλεοράσεις στα υπνοδωμάτια! (Προτιμώ να κάνω άλλα πράγματα από το να βλέπω TV...:grandpa::grandpa:)

Και σιχαίνομαι τις τηλεοράσεις στα υπνοδωμάτια! (Προτιμώ να κάνω άλλα πράγματα από το να βλέπω TV...:grandpa::grandpa:)
Στα υπνοδωμάτια κανονικά απλώς κοιμόμαστε πια!
Άλλο αν ως "εφευρετικοί" μπορούμε να κάνουμε και "άλλα πράγματα". Και πάλι όμως χωρίς τηλεόραση!

Το πρόβλημα είναι αν έχεις συνηθίσει σε... "νανουρίσματα" για να κοιμηθείς!:flipout:

μια 42αρα Lgpx5 ο καημενουλης αλλα συντομα θα μεταλαχτει .......:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

42 PLASMA (αυτη ψηφισα)
29 CRT
26 LCD

46'' ίντσες. SONY KDL-46W4500.

Να ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο, στα παιδιά αυτού του forum που με βοήθησαν σε αυτή την επιλογή :grinning-smiley-043

42" στο σαλόνι και ...45" στην κρεβατοκάμαρα!
...οπισθίας προβολής!!! :sleepey:
προσφέρει θαλπωρή, στοργή και ...προδέρμ :flipout::flipout::flipout:

Φιλικά
Γιώργος.

42" και σβηστή.
Δέν μπορώ πάνω απο 5 λέπτά.....με παίρνει ο ύπνος!

42" στο σαλόνι (LG7000) - παίζει 4 με 6 ώρες καθημερινά

26" στο εξοχικό (κάποια Sony) - παίζει σπάνια τα σ/κ