Τι μπορει να φταιει;

Εγω αυτα που εμειναν τα εβαλα αγγελια δεν αξιζει τον κοπο να παρω μητρικη κουτι τροφοδοτικο και καρτα γραφικων. Τα λεφτα που θα δωσω για αυτα αν βαλω και αυτα που θα παρω απο αυτα που θα πουλησω περνω καλυτερο μηχανημα απο αγγελιες.

Τελικα τα εδωσα ολα και επειδη το ειχα παρει απο αγγελια σχετικα φτηνα παρα την ζημια πηρα τα λεφτα μου πισω.

Δεν ξαναπερνω υπολογιστη τυπου Shuttle με περιεργες μητρικες και περιεργα τροφοδοτικα που να μου τα χαριζουν.

Τωρα λεω να στησω κανενα κουτσκι με mini-itx 1150 αλλα με κουτι που να περνει τροφοδοτικο που κυκλοφορει στην αγορα.

Τελικα επειδη ειμαι η του υψους η του βαθους ξεκινω στησιμο με αυτο το κουτι Coolermaster και αυτο το τροφοδοτικο Coolermaster 1000W που πηρα.

Θα στησω i7-4790k η i7-4770k

Coolermaster-guts_full.jpg

61903.jpg

Δεν ξερω ειναι Coolermaster αλλα ειχε βαλει το Πλαισιο πανω ταμπελακι τουβλο-χαλια που το εβγαλα.

Απάντηση: Re: Τι μπορει να φταιει;

Τελικα ειναι το Cooler master 690 plus

Το εστησα! Το τροφοδοτικο το αλλαξα γιατι ειχε προβλημα. Εβαλα μητρικη Gigabyte Z97-HD3 επεξεργαστη i7-4790k μνημη 2133mhz 4X4GB Kingston H2O (περνουν νερακι) τροφοδοτικο Antec Edge 750W εναν 1TB Caviar Black και εναν απο Laptop 320 που θα φαει αντικατασταση απο Samsung 850 η 840

Οχι κανενα εβαλα και εναν Evo 840 250GB και αργοτερα λεω να βαλω και καμια GTX770

Η μητρική σου μπορεί να φάει τρελό overclocking-να φτάσει στα όρια και να τα ξεπεράσει!Είναι ότι πρέπει για o/c όποτε σε ψήσει εδώ είμαι -bye-

Τώρα κατάλαβες γιατί σου έλεγα να μη πάρεις μικρή μητρική και μικρό κουτί;Αυτά θα ήταν σχεδόν αδύνατα και οι θερμοκρασίες θα ήταν πολύ πιο υψηλές,επίσης δε θα ήταν και επεκτάσιμο,ενώ τώρα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις!Έδωσες λίγα περισσότερα και έχεις εργαλείο :grinning-smiley-043

Ο υπολογιστης ολοκληρωθηκε με εναν Samsung 850 pro 128gb τον εστειλα τον 840 μια Gigabyte 7970 Ghz edition συν μια οθονη-τηλεοραση lg 27ma53

:BDGBGDB55: