Τι μπορεί να φταίει?

To modem αυτό δεν το έχω "πειράξει" καθόλου είναι όπως το είχε δώσει η HOL η οποία και μπορεί να του κάνει ρυθμίσεις μόνη της (on line).
Πάντως είμαι κάρα-κέντρο στην πόλη και ούτε 500 μέτρα από την κεντρική εγκατάσταση του ΟΤΕ.

θελεις να μου στειλεις με pm τα στοιχεια σου;
Εργαζομαι σε εταιρεια εναλλακτικης τηλεφωνιας και ο συναδελφος μου εχει παει στον hol.
Να του δωσω το customer id σου να σου πει ποσο πιανει η γραμμη σου, να σου στειλει τεχνικο και οτι αλλο χρειαστει.

Μιλησα μαζι του και θα σε παρει τηλεφωνο.
Του ειπα οτι εισαι γνωστος μου.
Μου ειπε οτι τωρα παιζεις στα 10mbit, αλλα λογικα θα πρεπει να παιζεις παραπανω.
Αν χρειαστει θα σου στειλει και τεχνικο.

Πάντως, στο δίκτυο μπορούν να σε τρελάνουν πολλά πράγματα... Εχω 2 ίδια καλώδια δικτύου 20μετρα (κομμένα απο μένα, απο το ίδιο καρούλι). Στο δίκτυο του σπιτιού μου, αν μεταξύ router και ενός pc βάλω το ένα, έχω πάντα σύνδεση 1gbit, αν βάλω το άλλο, έχω πάντα 100mbit - σε άλλο υπολογιστή μου δίνουν και τα 2 κανονικά, 1gbit...

Πάντως μιας και είμαι συνδρομητής Hol, το ρούτερ που δίνουν είναι για πέταμα και το παραδέχονται και οι ίδιοι οι τεχνικοί τους.

Ίσως αύριο να δοκιμάσω να βάλω πάνω το air base extreme για το wifi και να έχω το hub της HOL μόνο σαν modem.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως μιας και είμαι συνδρομητής Hol, το ρούτερ που δίνουν είναι για πέταμα και το παραδέχονται και οι ίδιοι οι τεχνικοί τους.

Τι router/ modem χρησιμοποιείς εσύ Βασίλη?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως, στο δίκτυο μπορούν να σε τρελάνουν πολλά πράγματα... Εχω 2 ίδια καλώδια δικτύου 20μετρα (κομμένα απο μένα, απο το ίδιο καρούλι). Στο δίκτυο του σπιτιού μου, αν μεταξύ router και ενός pc βάλω το ένα, έχω πάντα σύνδεση 1gbit, αν βάλω το άλλο, έχω πάντα 100mbit - σε άλλο υπολογιστή μου δίνουν και τα 2 κανονικά, 1gbit...

Όντως!
Έχω δει και εγώ διάφορα κουφά στο παρελθόν!

Χρησιμοποιώ το thompson 585v8 που κράτησα από όταν ήμουν στη φόρθνετ το οποίο με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Ειδικά το λευκό alcatel της Hol είναι δράμα, αποσυνδέσεις συνεχείς. Έβαλα το παλιό που είχα και ηρέμησε το κεφάλι μου.

Από τα HOL modem-routers που δινονται ΤΩΡΑ το πιο σταθερό για ADSL ειναι το ZTE H108N (αλλά εχει μέτριο WiFi και ελάχιστες δυνατότητες) και το χειρότερο όλων το Alcatel Cellpipe.

Εννοείται οτι αν η γραμμή δεν ειναι καλή κανένα ρούτερ δεν κάνει θαύματα

Τhompson 585 v7, τα τελευταία 7 χρόνια, αν και σέρνονται απο δω κι απο κεί κατι πιο καινούρια linksys, zte και netgear που ούτε θυμάμαι πως βρέθηκαν στα χέρια μου. Κατεβάζω απο τορρεντάδικα πάντα με 1.8-2.0 mbyte/sec. Oταν λειώσει, ίσως να έχει αλλάξει και η τεχνολογία... :)))

Να κανω και εγω μια ερωτηση κουφου περιεχομενου....

Εχω 3 υπολογιστες σπιτι.

Απο τους δυο μονον -ποτε απο τον τριτο- οταν ανοιγω τον browser Opera πεφτει η γραμμη :D και χρειαζεται να ανοιγοκλεισω ρουτερ.

Σε καμια αλλη περιπτωση....

Απο τον τριτο υπολογιστη ακομα και με τον Opera κανενα προβλημα....:flipout:

Το εχω αποδεχθει ως τριγωνο των Βερμουδων ή κατι τετοιο δεν μπορω να σκεφθω λογικη εξηγηση.