Τι να διαλεξω σε 720p: Optoma HD65 ή Epson TW700?

Επισης εχω τον optoma HD65 κεχω παθει κεγω την πλακα μου..Ειναι και πολυ πιο καινουργιο μοντελο σε σχεση με τον tw700.Και ειναι και υπερφορητος.Πολυ μικρος ελαφρης και τον πας οπου θες..

Θα μπορω να τον βαζω στο τραπεζακι του σαλονιου και να δειχνει στον τοιχο?
Ή πρεπει να τον εχω ακριβως απεναντι σταθερα και ψηλα τοποθετημενο μονιμα?

Πανευκολα!Κεγω σε τραπεζι τον εχω και προβαλει σε τοιχο.Εχει κενα διακοπτακι που βγαινει ενα πλαστικο στηριγμα και ανυψωνει κιαλο τον προβολεα αν θες να δειξει πιο ψηλα.Οποτε πιστευω θα σε βολεψει μια χαρα

Last edited:
Mε ολα αυτα που μου λετε παιδια καταληγω προς τον optoma τελικα. Θελω μονο να παω στη Μεταμορφωση να τον δω απο κοντα.

Mε ολα αυτα που μου λετε παιδια καταληγω προς τον optoma τελικα. Θελω μονο να παω στη Μεταμορφωση να τον δω απο κοντα.
Δεν νομιζω να τον εχουν εκεί-Έκι! Είχα ρωτήσει και εγω..Μαλλον θα πρεπεινα εμπιστευτείς εμάς ή ακόμα καλύτερα το ένστικτό σου. Πάντως στείλε pm αν θες.

Εγώ τώρα θα σε μπερδέψω λίγο και θα σου πώ ότι και εγώ μεταξύ των τριών (epson, panasonic, optoma) και αφού μου τελείωσε η λάμπα του X1 dlp μου, πάω σε epson με τα χίλια...Μήνες είμαι κολλημένος με το μηχανάκι...

Καλή φωτεινότητα, μεγάλο lens shift. Ψάξε να βρεις τα manual στον web για να ξέρεις τί αγοράζεις. Ήθελα να σου βρώ του epson αλλά ακόμη τίποτα...

Mητσ, εσυ θα διαλεγες τον epson700?

Οχι. Εγώ θα ΠΑΡΩ τον epson 700... Αλλά και ένας από τους λόγους μου είναι ότι χρειάζομαι αναγκαστικά το lens shift. Αυτό που έκανα εκτός το άπειρο ψάξιμο εδώ και μήνες, κατέβασα και τα manuals και είδα αναλυτικά τί πρόκειται να πάρω. Θεωρώ ότι οι τεχνολογίες έχουν προχωρήσει τόσο πολύ που πλέον οι διαφορές που βρίσκω εγώ (καθαρά προσωπικά) είναι από ελάχιστες μέχρι μέτριες. Όλα αυτά μόνο όταν έχεις την ίδια πηγή και δίπλα-δίπλα τις εικόνες. Η γνώμη μου είναι να το ψάξεις περισσότερο ως προς το τί θέλεις (θέση προβολής, πόσο θες να επενδύσεις στο συστηματάκι κλπ) και μετά να καταλήξεις. Πιστεύω ότι και τα τρία μηχανάκια είναι πολύ καλά και απλά επιλέγω αυτό που μου κάνει περισσότερο. Οι διαφορές τους στην εικόνα πιστύεω ότι είναι ελάχιστες...(προσωπική γνώμη πάλι).

Last edited: