Τι να διαλέξω;

Pharmex

Senior Member
18 June 2006
319
Έχω ήδη το PS3 60GB στο σύστημα του υπνοδωματίου και ένα HTPC με Blue-Ray ROM Player στο Home Theater. Θέλω όμως ένα ανεξάρτητο player για το Home Theater. Τι προτείνετε να πάρω; Tο νέο Samsung ή ένα PS3 40GB που έχει την ίδια πάνω-κάτω τιμή, αλλά ταυτόχρονα μου εξασφαλίζει δεύτερο χειριστήριο (μαζί με το άλλο που ήδη έχω), δώρο κάποια παιχνίδια και βέβαια τις πολλές και συνεχείς αναβαθμίσεις της Sony;

Αν ΠΡΕΠΕΙ να αγοράσεις τώρα, PS3. Στη θέση σου ομολογώ θα περίμενα για ένα stand alone επόμενης γενιάς, ειδικά από Panasonic ή Pioneer.

Αν ΠΡΕΠΕΙ να αγοράσεις τώρα, PS3. Στη θέση σου ομολογώ θα περίμενα για ένα stand alone επόμενης γενιάς, ειδικά από Panasonic ή Pioneer.

+1! -bye-

Yπαρχουν και νεα standalone players της Sony που θα κυκλοφορησουν Ιουλιο-Αυγουστο βεβαια, και θα ειναι και αυτα profile 2.0, όπως το Panasonic BD-50! :operator:

Και τι θα κερδίσω με το profile 2.0; Και αν μετά βγει profile 3.0; Τουλάχιστον το PS3 φαίνεται ότι θα δέχεται καθε μελλοντική αναβάθμιση. Τα υπόλοιπα;

Μην παρεις κι αλλο PS3 απο τη στιγμή που έχεις ηδη ενα....
ΠΕΡΙΜΕΝΕ λιγο καιρο...:smash:

Και αφου εχεις και δευτερο blu-ray player στο HTPC δεν καταλαβαινω γιατι σε βιαζει τοσο πολυ το θεμα....:2thumb22sup:

Τελικά πήρα το PS3 σε πακέτο μαζί με δεύτερο χειριστήριο και το Pro Evolution Soccer. Το Samsung δεν υπήρχε πουθενά! Μόνο η τιμή του ( 449). Ας πρόσεχαν! Όταν ο καταναλωτής είναι ζεστός για αγορά, ο πωλητής πρέπει να είναι έτοιμος να το εκμεταλευτεί. Ο Φουρλής δεν ήταν...
Επίσης, η Ηλεκτρονική δεν είχε κομμάτι PS3 και μάλιστα σε πολλά καταστήματα. Δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι υπάρχει έλλειψη λόγω τρομερής ζήτησης. Στο Πλαίσιο Αλίμου είχε τουλάχιστον 10 κομμάτια σε display (ποιος ξέρει πόσα στην αποθήκη) και όλα τα διαθέσιμα πακέτα (4-5). Αυτοί ξέρουν καλύτερα...

Αναφορικά με τα γραφόμενά σας, ήθελα το δεύτερο BD Player γιατί το HTPC δεν είναι πάντα πρακτικό στη χρήση και έχει όλα τα ελαττώματα ενός PC (πρέπει να μπουτάρει, να κάνεις διάφορες κινήσεις μέχρι να ξεκινήσει να παίζει το δισκάκι, μη πλήρες για την ώρα λογισμικό αναπαραγωγής κλπ).
Χώρια που για τη γυναίκα και τα παιδιά είναι απαγορευτικό, οπότε το έχω για προσωπική χρήση-ευχαρίστηση.

Δε μου είπατε τι είναι το profile 2.0!