J Jagatic New member 27 December 2006 92 9 January 2009 #21 Λένε ότι αν πας να παίξεις joker 15 λεπτά πριν κληρώσει, έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να πεθάνεις παρά να κερδίσεις. Βέβαια υπάρχει και η αφοπλιστική απάντηση: "πέστο σε αυτόν που κέρδισε!"
Λένε ότι αν πας να παίξεις joker 15 λεπτά πριν κληρώσει, έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να πεθάνεις παρά να κερδίσεις. Βέβαια υπάρχει και η αφοπλιστική απάντηση: "πέστο σε αυτόν που κέρδισε!"
Μελίδης Μιχάλης Banned 18 June 2006 2,110 Θεσσαλονίκη 9 January 2009 #22 Δεν τα πιστεύω διότι δεν κέρδισα ποτέ μου κάτι. Βεβαίως δεν παίζω ποτέ. Μήπως αυτό φταίει που δεν κερδίζω;
Δεν τα πιστεύω διότι δεν κέρδισα ποτέ μου κάτι. Βεβαίως δεν παίζω ποτέ. Μήπως αυτό φταίει που δεν κερδίζω;
Τσάκωνας Βασίλης Supreme Member 10 July 2006 5,257 Θεσσαλονίκη 9 January 2009 #23 Μελίδης Μιχάλης said: Δεν τα πιστεύω διότι δεν κέρδισα ποτέ μου κάτι. Βεβαίως δεν παίζω ποτέ. Μήπως αυτό φταίει που δεν κερδίζω; Click to expand... Τρίχες! Ο Γκαστόνε σκόνταφτε πάνω τους, ...άμα είσαι γουρλής...
Μελίδης Μιχάλης said: Δεν τα πιστεύω διότι δεν κέρδισα ποτέ μου κάτι. Βεβαίως δεν παίζω ποτέ. Μήπως αυτό φταίει που δεν κερδίζω; Click to expand... Τρίχες! Ο Γκαστόνε σκόνταφτε πάνω τους, ...άμα είσαι γουρλής...
sakisxas Supreme Member 7 September 2006 5,384 C:\Greece\Komotini 9 January 2009 #24 Μελίδης Μιχάλης said: Δεν τα πιστεύω διότι δεν κέρδισα ποτέ μου κάτι. Βεβαίως δεν παίζω ποτέ. Μήπως αυτό φταίει που δεν κερδίζω; Click to expand... Eμμ...Παίξε κι εσυ το κατιτίς..:grandpa:
Μελίδης Μιχάλης said: Δεν τα πιστεύω διότι δεν κέρδισα ποτέ μου κάτι. Βεβαίως δεν παίζω ποτέ. Μήπως αυτό φταίει που δεν κερδίζω; Click to expand... Eμμ...Παίξε κι εσυ το κατιτίς..:grandpa:
VaSiLiS-T Supreme Member 10 January 2007 8,208 παλλληηηηηνιηηηη 9 January 2009 #25 θα τα μοίραζα όλα ( η λες ψέματα η δεν λες !! )
Μελίδης Μιχάλης Banned 18 June 2006 2,110 Θεσσαλονίκη 9 January 2009 #26 sakisxas said: Eμμ...Παίξε κι εσυ το κατιτίς..:grandpa: Click to expand... Πήρα κάποτε μια τετράδα και δεν κέρδισα τίποτα. Τζάμπα οι 80 δρχ. Από τότε δεν παίζω.
sakisxas said: Eμμ...Παίξε κι εσυ το κατιτίς..:grandpa: Click to expand... Πήρα κάποτε μια τετράδα και δεν κέρδισα τίποτα. Τζάμπα οι 80 δρχ. Από τότε δεν παίζω.
Μελίδης Μιχάλης Banned 18 June 2006 2,110 Θεσσαλονίκη 9 January 2009 #27 Απάντηση: Re: Τι να κάνω με 12 εκατομύρια ευρώ.... VaSiLiS-T said: θα τα μοίραζα όλα Click to expand... Εγώ σε πιστεύω. Μην ορκίζεσαι.
Απάντηση: Re: Τι να κάνω με 12 εκατομύρια ευρώ.... VaSiLiS-T said: θα τα μοίραζα όλα Click to expand... Εγώ σε πιστεύω. Μην ορκίζεσαι.
Spartan_X New member 25 November 2008 55 Αθήνα 9 January 2009 #28 12 εκατομμυρια ευρώ δεν μου αρκούν. Είναι λίγα. :bang: Ελα... Ελα... Τώρα τη περιμένω... :BDBDG54: