Tι να παρω με 1000ευρω?

Μεγαλη ηττα χτες βραδυ... Φτιαγμενος καθως ειμουν να ακουσω το συστηματακι, ξεπακεταρωντας τα πλασμα διαπιστωσα οτι μεσα δεν εχει καλωδια για τα ηχεια!! :bigcry:Εψαξα να βρω στο σπιτι μεσα απο κατι αλλα παλια μηχανηματα που εχω παροπλισει, αλλα τζιφος...

Πηγα και ψωνισα τα καλωδιακια μου σημερα το πρωι (2.5mm της Belkin για τα ηχεια και coaxial Crystal Audo για το sub) και φτιαχτηκα που σημερα το βραδυ θα το καταφερω να παιξει....... αλλα σημερα το βραδυ η γυναικα μου θελει να βγουμε...:guitarist:

Οπως το βλεπω θα το φτιαξω το Σαββατο...:coool:

Παιδια σορρυ για το αργοπορημενο της υποθεσης αλλα οπως ισως εχετε δει σε ενα αλλο ποστ, εχω προβλημα με το wireless της Crystal Audio...

H γυναικα μου δε με εχει πνιξει (ακομα) με τα καλωδια:slapface: αλλα προβλεπω να το κανει συντομα (καθε βραδυ ασχολουμε με το πως θα κανω το συστημα να παιξει!!!)

Θα επανελθω μολις καταφερω και εχω ηχο surround...

Καλά κάνω εγώ κι έχω καταργήσει κάθε τι ασύρματο στο σπίτι. Να ξέρουμε και μελλοντικά τι να λέμε σε όσους θέλουν wireless ηχεία surround....

Kωστα επιτελους δουλεψε αφου βρεθηκε ο σωστος συνδιασμος πομπου και δεκτη... Ουτε εγω ο ιδιος το πιστευω.
Επισης ψαχτηκα και το σετακι wireless της Αmphony το οποιο προμηθευει εδω ο ιδιος που φερνει και τα Klipsch.

Σημερα το πρωι που ετρεξα το Audyssey εμεινα ικανοποιημενος απο την αποδοση στο Spiderman 3.

Αλλα νομιζω το συστημα θελει λιγο fine tuning ακομα. Λιγο μεγαλυτερη σταθμη στα surround...

Last edited:
Kωστα επιτελους δουλεψε αφου βρεθηκε ο σωστος συνδιασμος πομπου και δεκτη... Ουτε εγω ο ιδιος το πιστευω.
Επισης ψαχτηκα και το σετακι wireless της Αmphony το οποιο προμηθευει εδω ο ιδιος που φερνει και τα Klipsch.

Σημερα το πρωι που ετρεξα το Audyssey εμεινα ικανοποιημενος απο την αποδοση στο Spiderman 3.

Αλλα νομιζω το συστημα θελει λιγο fine tuning ακομα. Λιγο μεγαλυτερη σταθμη στα surround...

Θελει αρκετη δουλιτσα το Audyssey..
οχι στις χρονοκαθυστερησεις (βλεπε αποστασεις)
αλλα στις εντασεις στα treble/bass καθως και στα hz.. ψαξτο για καλυτερα αποτελεσματα :a0210:

Θελει αρκετη δουλιτσα το Audyssey..
οχι στις χρονοκαθυστερησεις (βλεπε αποστασεις)
αλλα στις εντασεις στα treble/bass καθως και στα hz.. ψαξτο για καλυτερα αποτελεσματα :a0210:

Εχω σκοπο να το εξαντησω το θεμα!

Κωστα et al, ποια ειναι η γνωμη σας για banana plugs στα συγεκριμενα ηχεια?

Να μην βάλεις καθόλου μπανάνες. Και επιπλέον να βγάλεις και τις μπανάνες που έχεις βάλει στον ενισχυτή. Καλύτερα γυμνά τα καλώδια.

Καλές ακροάσεις!

Να μην βάλεις καθόλου μπανάνες. Και επιπλέον να βγάλεις και τις μπανάνες που έχεις βάλει στον ενισχυτή. Καλύτερα γυμνά τα καλώδια.

Καλές ακροάσεις!

ΟK doc!!

Thanks!