Χαιρετώ το forum!
Η Panasonic 42PZ70 υποστηρίζει τελικά 1080p/24p;
Στο review του hdtvtest.co.uk αναφέρει ότι η 40PZ70 δέχεται σήμα 24p :music-smiley-005:αν και με slight judder (τι είναι αυτό
. Επίσης στο site του Πλαισίου αναφέρει ότι είναι "FULL HD Plasma 42" με 24p" και μάλιστα έχει και το σχετικό εικονίδιο "24p TRUE CINEMA".:award:
Στο τελευταίο τεύχος του :violent-smiley-030:Hitech :rifle
Νοεμβρίου) όμως αναφέρει ότι δεν δέχεται σήμα 24p και μάλιστα το αναφέρει 2 φορές, στην αρχή και στον επίλογο της δοκιμής παρουσιάζοντάς το σαν την βασική αδυναμία της Panny.:bigcry:
Τι να συμβαίνει τελικά; Μήπως κάποιος συμφουρίτης ξέρει ακριβώς τι γίνεται; Αλλά να είναι σίγουρος 100% γιατί ήμουν στο τσακ σήμερα να την κλείσω και με έφαγε η αμφιβολία... (Θέλω να την "κλειδώσω" με ps3 στις 1080p/24p).
Η Panasonic 42PZ70 υποστηρίζει τελικά 1080p/24p;
Στο review του hdtvtest.co.uk αναφέρει ότι η 40PZ70 δέχεται σήμα 24p :music-smiley-005:αν και με slight judder (τι είναι αυτό
Στο τελευταίο τεύχος του :violent-smiley-030:Hitech :rifle
Τι να συμβαίνει τελικά; Μήπως κάποιος συμφουρίτης ξέρει ακριβώς τι γίνεται; Αλλά να είναι σίγουρος 100% γιατί ήμουν στο τσακ σήμερα να την κλείσω και με έφαγε η αμφιβολία... (Θέλω να την "κλειδώσω" με ps3 στις 1080p/24p).