Τι ώρα είναι τώρα;

H ωρα ειναι 15:48....
Είναι μια πληροφορία απερίγραπτης ακρίβειας για κάποιο παρελθόν σημείο του χρόνου (αν μπορούμε να εφαρμόσουμε μια τέτοια περιγραφή στον χρόνο). Στερείται όμως παντελώς οποιουδήποτε ενδιαφέροντος - εκτός βέβαια αν είσαι από εκείνους που ενδιαφέρονται για τις ακριβείς κινήσεις των φτερών των πεταλούδων στην Κίνα, για ευνόητους λόγους.

5 σελίδες ανακρίβειες και παραπληροφόρηση, χωρίς επιχειρήματα, γεμάτες αναξιοπιστία.
ΑΙΣΧΟΣ
Ζούμε το παρελθόν, το παρόν δεν υπάρχει.
(πάω να συνεχίσω τα τσίπουρα :D :D :D)

πιστεύω ότι ζείτε όλοι μέσα σε ένα Matrix οπότε χρόνος και τόπος δεν υπάρχουν για εσάς.....

ώρα να φάω, από την πείνα λέω μαμακίες......

Είναι μια θεωρία που λέει πως προκειμένου να αποφευχθεί ένας σεισμός ή τυφώνας στην Καλιφόρνια, είναι προτιμότερο να σκοτώσουμε όλες τις πεταλούδες στην Κίνα για να τον προλάβουμε. Είναι μια θεωρία που ασπάζεται ο συνάδελφος Lepton αν θυμάμαι καλά. Εγώ πιστεύω πως επειδή όλο και κάποια μπορεί να μας ξεφύγει, είναι πιο σίγουρο να περιμένουμε να γίνει σεισμός (ή τυφώνας), να εντοπίσουμε την ένοχη πεταλούδα και να την τιμωρήσουμε δημόσια και παραδειγματικά ώστε να μην τολμήσει καμιά πεταλούδα στο μέλλον να επαναλάβει την επαίσχυντη συμπεριφορά της.

Συγκλονιστικό thread!

1.Φιλοσοφικό/Μεταφυσικό: Δεν υπάρχει χρόνοs στο σύμπαν

2.Αυστηρής προτροπής :Είναι ώρα να σοβαρευτούμε τώρα

3.Αποτυχία ή καθησυχασμός για θέματα υγείας:Δεεεεεεεεν ήρθε ή ώρα σου ακόμα

4.Αγωνιστικής δικαίωσης:Ηρθε η ώρα σου τώρα.......
Στην περίπτωση τη δική μου μια τέτοια δικαίωση θα ήταν να πραγματοποιήσω το μεγαλεπίβολο παιδικό μου όνειρο που ήταν οταν μεγαλώσω να γίνω "μαύρος τραγουδιστής".Γιώργο μπορείς να ηρεμήσεις τώρα δεν νομίζω οτι θα με δεις ηλεκτροφανκιασμένο ως άλλο Bootsy Collins.

5.Ελπιδοφόρο :Ηρθε η ώρα της αγάπης
Η οποία όταν δεν είναι κάλπικη
υπό προϋποθέσεις
και
όταν αφορά
λιγότερους απο δέκα
δηλαδή δύο
συχνά
οδηγεί
στην 6. Ωρα την καλή.....
Μεταξύ της "ώρας της αγάπης" και της "ώρας της καλής" παρεμβάλλεται συχνά η "ώρα είναι να μου πεις τώρα οτι είσαι έγκυος".Σε περίπτωση θετικής απάντησης βλέπε "2".

Επίσης συχνά συναντά κανεις την

Ωρα την κακιά
Ωρα καλή στην πρύμνη σου και αέρα στα πανιά σου

για τους σινεφίλ υπάρχουν και οι "Ωρες"

Φίλτατε Πόλυ στον επόμενο τόνο ή ώρα θα είναι

22:50 30'

Είναι μια θεωρία που λέει πως προκειμένου να αποφευχθεί ένας σεισμός ή τυφώνας στην Καλιφόρνια, είναι προτιμότερο να σκοτώσουμε όλες τις πεταλούδες στην Κίνα για να τον προλάβουμε. Είναι μια θεωρία που ασπάζεται ο συνάδελφος Lepton αν θυμάμαι καλά. Εγώ πιστεύω πως επειδή όλο και κάποια μπορεί να μας ξεφύγει, είναι πιο σίγουρο να περιμένουμε να γίνει σεισμός (ή τυφώνας), να εντοπίσουμε την ένοχη πεταλούδα και να την τιμωρήσουμε δημόσια και παραδειγματικά ώστε να μην τολμήσει καμιά πεταλούδα στο μέλλον να επαναλάβει την επαίσχυντη συμπεριφορά της.

Μ ι α ω ρ α ί α π ε τ α λ ο ύ δ α .... :ernaehrung004: