Έχεις δίκιο!Ε!! CosmosKGR! Τί θα γίνει; Θα καταργήσουμε εκείνες τις ώρες που λέγαμε; Ποιός είναι ο κατάλληλος φορέας; Θα τους πλησιάσεις εσύ. Πρόσεξα ότι και χθές πήγε πάλι 9:10 (δεν είμαι σίγουρος αν ήταν μια η δυο φορές).
Μπράβο, σε ευχαριστώ και σε συγχαίρω για την προσπάθεια. Περιμένω με ανυπομονησία να μάθω τις αντιδράσεις των αρχών.Δεν το 'χω αφήσει έτσι πάντως, μη νομίζεις!
Οκ!Μπράβο, σε ευχαριστώ και σε συγχαίρω για την προσπάθεια. Περιμένω με ανυπομονησία να μάθω τις αντιδράσεις των αρχών.
Θα συμβάλλω όσο μπορώ στον προσδιορισμό των ανεπιθύμητων διαστημάτων. Εν τω μεταξύ, να μια πρώτη λίστα αυτών που έχω έτοιμα:
7:06:11 με 7:06:12 (περιλαμβανομένων)
7:06:14 με 11:14:19 (περιλαμβανομένων αλλά μόνο Τετάρτες όλων των μηνών και Παρασκευές μηνών με 31 μέρες)
9:10 στιγμιαία.
13:00 με 13:01 μέρα παρα μέρα αρχίζοντας το μέτρημα κάθε πρώτη Φεβρουαρίου.
Αυτά προς το παρόν γιατί είναι ώρα να δουλέψω.
Τα στέλνεις στον CosmosKGR και αναλαμβάνει αυτός. Σε κάποιο σημείο βέβαια θα πρέπει να δημιουργηθεί μια επιτροπή για να εγκρίνει (η να απορρίψει) αιτήματα γιατί η αποδοχή του συνόλου των αιτήσεών μας μπορεί να συνεπάγεται και την καθολική κατάργηση του χρόνου. Αυτό για άλλους μπορεί να είναι καλό αλλά πολλοί μπορεί να το θεωρήσουν πάνκακο. Η επιτροπή είναι απαραίτητη αλιώς μπορεί ό κόσμος να κατηγορεί (άδικα) τον CosmosKGR. Ο ίδιος βέβαια μπορεί να αδιαφορήσει - λεγοντάς τους ότι τα παράπονά τους είναι εκτός τόπου και (κυρίως) χρόνου. Ας έλθουν οι αιτήσεις και βλέπουμε.Σάββατο,συννεφιά και ώρα δουλειάς.Υπάρχει χειρότερο;Επίσης πείτε μου που μπορώ να υπογράψω και γω για κείνη την πρόταση για την κατάργηση κάποιων ωρών από το 24ωρο.Και να κάνω και την πρόταση και για μέρες ακόμα αν είναι δυνατόν.Και ας προστίθενται σε κάποιες άλλες.Νομίζω οτι αυτή η πρόταση θα έχει μεγάλη ανταπόκριση.Πρέπει να τη γνωστοποιήσετε οπωσδήποτε.
Ειναι ωρα να το χαμηλωσω γιατι οι γειτονες θα αυτοκτονησουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.