Τι ώρα είναι τώρα;

Ε!! CosmosKGR! Τί θα γίνει; Θα καταργήσουμε εκείνες τις ώρες που λέγαμε; Ποιός είναι ο κατάλληλος φορέας; Θα τους πλησιάσεις εσύ. Πρόσεξα ότι και χθές πήγε πάλι 9:10 (δεν είμαι σίγουρος αν ήταν μια η δυο φορές).

Απάντηση: Re: Τι ώρα είναι τώρα;

Ε!! CosmosKGR! Τί θα γίνει; Θα καταργήσουμε εκείνες τις ώρες που λέγαμε; Ποιός είναι ο κατάλληλος φορέας; Θα τους πλησιάσεις εσύ. Πρόσεξα ότι και χθές πήγε πάλι 9:10 (δεν είμαι σίγουρος αν ήταν μια η δυο φορές).
Έχεις δίκιο!
Και χτες πάλι είχε 9:10' μία φορά μόνο όμως, το πρωί!

Δεν το 'χω αφήσει έτσι πάντως, μη νομίζεις!

Είχα κι εγώ προβληματιστεί στο ποιος να είναι καταλληλότερος σα φορέας και τελικά είπα να το ξεκινήσω με το να το θίξω στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Έστειλα σχετικό email για το τυπικό του θέματος, αλλά πήγα και ο ίδιος από εκεί για μια πιο προσωπική επαφή.
Μου απάντησαν ότι το έχουν προωθήσει το ζήτημα προς "τα πάνω", στον Υπουργό Κο Προκόπη Παυλόπουλο και πως έχει αποφανθεί να γίνει σε πρώτη φάση, μια συνεργασία με τους αρμόδιους υπουργούς (και τα επιτελεία τους φυσικά), του Υπουργείου Ανάπτυξης καθώς και του Υπουργείου Εξωτερικών.

Ελπίζω μέσα στην άλλη βδομάδα να έχουμε κάποια πληροφόρηση!
Θα ενημερώσω από εδώ πάντως για κάθε νεότερο.

Πριν όμως τεθεί το θέμα "επί τάπητος", θα παρακαλούσα να συγκεντρώναμε όλα τα ανεπιθύμητα χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα καθώς και τυχόν εξαιρέσεις για ειδικές ημέρες όπως αργίες, εορτές κ.α. ώστε να προβάλω μια κατά το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη πρόταση από το AVClub (τουλάχιστον).
Ακόμα καλύτερα μάλιστα, να προσθέταμε κάποιους από τους αφαιρούμενους χρόνους, μέσα σε άλλες συγκεκριμένες μέρες ώστε να καταστεί ευκολότερο το έργο της συνολικής μελέτης για το χρονικό ισοζύγιο του έτους.

Re: Απάντηση: Re: Τι ώρα είναι τώρα;

Δεν το 'χω αφήσει έτσι πάντως, μη νομίζεις!
Μπράβο, σε ευχαριστώ και σε συγχαίρω για την προσπάθεια. Περιμένω με ανυπομονησία να μάθω τις αντιδράσεις των αρχών.
Θα συμβάλλω όσο μπορώ στον προσδιορισμό των ανεπιθύμητων διαστημάτων. Εν τω μεταξύ, να μια πρώτη λίστα αυτών που έχω έτοιμα:
7:06:11 με 7:06:12 (περιλαμβανομένων)
7:06:14 με 11:14:19 (περιλαμβανομένων αλλά μόνο Τετάρτες όλων των μηνών και Παρασκευές μηνών με 31 μέρες)
9:10 στιγμιαία.
13:00 με 13:01 μέρα παρα μέρα αρχίζοντας το μέτρημα κάθε πρώτη Φεβρουαρίου.
Αυτά προς το παρόν γιατί είναι ώρα να δουλέψω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι ώρα είναι τώρα;

Μπράβο, σε ευχαριστώ και σε συγχαίρω για την προσπάθεια. Περιμένω με ανυπομονησία να μάθω τις αντιδράσεις των αρχών.
Θα συμβάλλω όσο μπορώ στον προσδιορισμό των ανεπιθύμητων διαστημάτων. Εν τω μεταξύ, να μια πρώτη λίστα αυτών που έχω έτοιμα:
7:06:11 με 7:06:12 (περιλαμβανομένων)
7:06:14 με 11:14:19 (περιλαμβανομένων αλλά μόνο Τετάρτες όλων των μηνών και Παρασκευές μηνών με 31 μέρες)
9:10 στιγμιαία.
13:00 με 13:01 μέρα παρα μέρα αρχίζοντας το μέτρημα κάθε πρώτη Φεβρουαρίου.
Αυτά προς το παρόν γιατί είναι ώρα να δουλέψω.
Οκ!
Καταγράφηκε το αίτημα σου!

Σάββατο,συννεφιά και ώρα δουλειάς.Υπάρχει χειρότερο;Επίσης πείτε μου που μπορώ να υπογράψω και γω για κείνη την πρόταση για την κατάργηση κάποιων ωρών από το 24ωρο.Και να κάνω και την πρόταση και για μέρες ακόμα αν είναι δυνατόν.Και ας προστίθενται σε κάποιες άλλες.Νομίζω οτι αυτή η πρόταση θα έχει μεγάλη ανταπόκριση.Πρέπει να τη γνωστοποιήσετε οπωσδήποτε.

Σάββατο,συννεφιά και ώρα δουλειάς.Υπάρχει χειρότερο;Επίσης πείτε μου που μπορώ να υπογράψω και γω για κείνη την πρόταση για την κατάργηση κάποιων ωρών από το 24ωρο.Και να κάνω και την πρόταση και για μέρες ακόμα αν είναι δυνατόν.Και ας προστίθενται σε κάποιες άλλες.Νομίζω οτι αυτή η πρόταση θα έχει μεγάλη ανταπόκριση.Πρέπει να τη γνωστοποιήσετε οπωσδήποτε.
Τα στέλνεις στον CosmosKGR και αναλαμβάνει αυτός. Σε κάποιο σημείο βέβαια θα πρέπει να δημιουργηθεί μια επιτροπή για να εγκρίνει (η να απορρίψει) αιτήματα γιατί η αποδοχή του συνόλου των αιτήσεών μας μπορεί να συνεπάγεται και την καθολική κατάργηση του χρόνου. Αυτό για άλλους μπορεί να είναι καλό αλλά πολλοί μπορεί να το θεωρήσουν πάνκακο. Η επιτροπή είναι απαραίτητη αλιώς μπορεί ό κόσμος να κατηγορεί (άδικα) τον CosmosKGR. Ο ίδιος βέβαια μπορεί να αδιαφορήσει - λεγοντάς τους ότι τα παράπονά τους είναι εκτός τόπου και (κυρίως) χρόνου. Ας έλθουν οι αιτήσεις και βλέπουμε.