Τι ωραία μουσική κύριε...

Εμένα πάντως το καλοκαίρι όταν παίζω τα περίεργα μου, αν μου κτυπήσει κανείς το κουδούνι δεν θα ανοίξω.

Θυμάμαι και μία ακρόαση με PANSONIC το προηγούμενο καλοκαίρι, που νόμιζαν οι γείτονες ότι δώσαμε το σπίτι για κατεδάφιση ή ότι υπάρχει στο σπίτι τρανσφόρμερ.

Πάντως τους ευχαριστώ για την ανοχή τους.
Οι περισσότερες ακροάσεις με φίλους τελειώνουν κανά δυο ώρες πριν ξημερώσει.

Το κακό με αυτό το Hi End είναι πως οι αναθεματισμένες οι συχνότητες ''ταξιδεύουν'' πιο μακριά και πιο άνετα και σχεδόν αυτούσιες.
Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε γι αυτό το φαινόμενο.

Πολλές φορές φίλοι που έρχονται σπίτι μου λένε ότι ακούν από μεγάλη απόσταση πριν έρθουν.

Βάζε ρε Δημήτρη κάτι πιό αισθαντικό πού και πού:HTEHEH56:.Πως θα γνωρίσεις τις γειτόνισσες άμα τις...τρομάζεις:music-smiley-006:

Μπα, αυτός έχει άλλες μεθόδους, δεν έχει ανάγκη!

Και την προηγούμενη φορά, δεν κάναμε ούτε μια ακρόαση ρε Τζίμη.
Κανόνισε την επόμενη, που θα είναι καλοκαίρι!

Ρε σείς άμα δεν βάλετε εσείς καμιά...γειτόνισσα στο...φόρουμ,ποιός θα τις βάλει;:grandpa:

Πριν 5 περίπου χρόνια, φοιτητής ακόμα, είχα ξυπνήσει, έφτιαξα καφέ και ξεκίνησα να διαβάζω πιάνο. Έπαιζα την πρώτη Arabesque του Debussy. Xτυπά η πόρτα, και μια κοπελίτσα ζητά να πάρω μέρος σε έρευνα. Αν και τα βαριέμαι, δεν αρνήθηκα. Στο τέλος με ρωτα: "Eσυ επαιζες πριν;"..."Ναι..."... και μ' ένα ξεψυχισμένο χαμόγελο απαντά: "Ηταν πάρα πολυ όμορφο..."

Ακόμα μετανιώνω που δεν την καλεσα μέσα ν' ακούσει όλη την Arabesque...:bang:

Last edited:
ρε γερομπισμπικη !!! την χούφτωσες την πιτσιρικα ? :chinscratch:

Παπαγιαννόπουλος:Την χούφτωσες την χούφτωσες;
Κωσταντάρας:Οχι
Παπαγιαννόπουλος:Χούφτωστη Χούφτωστη.
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

μπας και πιάσουν τόπο τα χαιφαι μας :drummer: