Τι ωραία...

Magellan

Banned
28 July 2006
19,083
Εν πλώ
...τι καλά!
Η γειτονιά είναι άδεια, κανείς δεν μου τρώει το ρεύμα και το σύστημα
"πετάει" ελεύθερο από παρεμβολές!
Καλές διακοπές γείτονες!
Καθήστε όσο περισσότερο μπορείτε μακρυά
από την Αθήνα!

παντου καλα ειναι... Η αήθεια ειναι οτι σκεφτομαι που κ που τι καλα θα ηταν να ειμαι Αθηνα χωρις κινηση φασαρια κ να ακουω οτι θελω οτι ωρα θελω, αλλα κι εδω μια χαρα περναω δεν παραπονιεμαι καθολου!

...τι καλά!
Καλές διακοπές γείτονες!
από την Αθήνα!

Ο αγαπημένος μου μήνας. Νιώθω τυχερός που δε χρειάζεται να λείψω ποτέ. Κανένας συναγερμός μας τα χαλάει που και που, αλλά μικρό το κακό.
Γλυφάδα -> Μενίδι μέσα απ' το κέντρο 35 λεπτά χθες Παρασκευή στις 6 το απόγευμα.-bye-

...τι καλά!
Καλές διακοπές γείτονες!
από την Αθήνα!

Η αλλη λυση,αν ειναι εφικτη,ειναι να φυγουμε εμεις απο Αθηνα-Θεσσαλονικη

Ώρα 10:30 μμ, σκεπή ανοιχτή, χαλαρά τα πρώτα μέτρα να ζεσταθεί το μοτέρ, αρχίζει να δροσίζει.
Τα αυτοκίνητα εύκολα μετρήσιμα στην κάθοδο της Κηφισίας.
Mini Cooper κόκκινο σε τεστ ταράνδου ανάμεσα τους, άλλο που δεν ήθελα.
Μαρούσι - Fix 5' σε σχηματισμό.
Κομψή δεσποινίς στο τιμόνι, κουβέντα με 180+ στη Συγγρού, ανταλλαγή σχολίων περί κυβικών, σωστού άξονα μετάδοσης της κίνησης, ικανοτήτων, βαθυστόχαστων απόψεων για τη ζωή, οτιδήποτε, μετά για τους διαφορετικούς προορισμούς μας και κάτι 10ψήφιους αριθμούς εν κινήσει.
Fix - Πειραιάς 3'.
Κεκτημένη ταχύτητα, Πειραιάς - Φλοίσβος 2', ποτά με φιλαράκι.
Αλλαγή σχεδίων, Φλοίσβος - Μικρολίμανο 2', αναζήτηση αυτοκινήτου.
Κόκκινο Mini Cooper σε δύσκολο στενό, δεν κρύβεσαι στον Πειραιά λέει ο Νικόλας.
Εξωγενές πρόβλημα, εκ νέου αλλαγή σχεδίων, Ζέα σε 2' σχολιάζοντας το οδόστρωμα και το "πλαι".
Είχα Integrale το 95 λέει ο Νικόλας.
Ένα σαντουιτσάδικο και δύο μπαρ ακόμη.
Χαλαρές συζητήσεις με τους "ντόπιους" για το παλιά, το τώρα, τη ζέστη, τα Mini Cooper.
Αύριο δουλεύουμε και πήγε 2.
Πειραιάς - Μαρούσι από κέντρο 15' με όσους δεν οδηγούν κίτρινο όχημα να κοιτάζονται μεταξύ τους στα κόκκινα.
Στάση στο φανάρι του "ΥΓΕΙΑ" για να στρίψω.
Κρίμα είναι.
Μαρούσι - Διόνυσος - Πεντέλη - λάστιχο - ζευγαράκια να βλέπουν την Αθήνα από ψηλά - πάντες - μια παρέα με μηχανές να κάνουν ένας ένας περάσματα -τσιγάρο μαζί τους - ξανά λάστιχο - φρένα με αριστερό - αστυνομία - τώρα με δεξί - Μαρούσι 30'.
Ώρα για ύπνο.
Χαλαρά.
Δεν ξαναφεύγω Αύγουστο.

μία από τα ίδια....κοντεύω να δακρύσω από συγκίνηση βλέποντας τους να φεύγουν ...μου ρχεται να τους κουνήσω το μαντήλι....μια πόλη άδεια ....για μένα ....και λίγους τυχερούς....

μία από τα ίδια....κοντεύω να δακρύσω από συγκίνηση βλέποντας τους να φεύγουν ...μου ρχεται να τους κουνήσω το μαντήλι....μια πόλη άδεια ....για μένα ....και λίγους τυχερούς....

:flipout: Μαζί σου!!!:a0210:

λετε οτι θετε
γαι ηχεια,αυτοκινητα,καλωδια,αποκρισεις,γειτονες ....
αλλλα...
αλλα ... σε ολες τις παραλιες γινεται του μ..νιου

Τι συζηταμε τωρα για μουσικες.αμα δεις μπροστα σου την lilly frank (προς πετραλια παει αυτο) τι με νοιαζει και εμενα αλλα και εσενα πως παιζει η λαμπα σου και που κοβει το cross

Απάντηση: Re: Τι ωραία...

Ώρα 10:30 μμ, σκεπή ανοιχτή, χαλαρά τα πρώτα μέτρα να ζεσταθεί το μοτέρ, αρχίζει να δροσίζει.
Τα αυτοκίνητα εύκολα μετρήσιμα στην κάθοδο της Κηφισίας.
Mini Cooper κόκκινο σε τεστ ταράνδου ανάμεσα τους, άλλο που δεν ήθελα.
Μαρούσι - Fix 5' σε σχηματισμό.
Κομψή δεσποινίς στο τιμόνι, κουβέντα με 180+ στη Συγγρού, ανταλλαγή σχολίων περί κυβικών, σωστού άξονα μετάδοσης της κίνησης, ικανοτήτων, βαθυστόχαστων απόψεων για τη ζωή, οτιδήποτε, μετά για τους διαφορετικούς προορισμούς μας και κάτι 10ψήφιους αριθμούς εν κινήσει.
Fix - Πειραιάς 3'.
Κεκτημένη ταχύτητα, Πειραιάς - Φλοίσβος 2', ποτά με φιλαράκι.
Αλλαγή σχεδίων, Φλοίσβος - Μικρολίμανο 2', αναζήτηση αυτοκινήτου.
Κόκκινο Mini Cooper σε δύσκολο στενό, δεν κρύβεσαι στον Πειραιά λέει ο Νικόλας.
Εξωγενές πρόβλημα, εκ νέου αλλαγή σχεδίων, Ζέα σε 2' σχολιάζοντας το οδόστρωμα και το "πλαι".
Είχα Integrale το 95 λέει ο Νικόλας.
Ένα σαντουιτσάδικο και δύο μπαρ ακόμη.
Χαλαρές συζητήσεις με τους "ντόπιους" για το παλιά, το τώρα, τη ζέστη, τα Mini Cooper.
Αύριο δουλεύουμε και πήγε 2.
Πειραιάς - Μαρούσι από κέντρο 15' με όσους δεν οδηγούν κίτρινο όχημα να κοιτάζονται μεταξύ τους στα κόκκινα.
Στάση στο φανάρι του "ΥΓΕΙΑ" για να στρίψω.
Κρίμα είναι.
Μαρούσι - Διόνυσος - Πεντέλη - λάστιχο - ζευγαράκια να βλέπουν την Αθήνα από ψηλά - πάντες - μια παρέα με μηχανές να κάνουν ένας ένας περάσματα -τσιγάρο μαζί τους - ξανά λάστιχο - φρένα με αριστερό - αστυνομία - τώρα με δεξί - Μαρούσι 30'.
Ώρα για ύπνο.
Χαλαρά.
Δεν ξαναφεύγω Αύγουστο.

κανονισε να ξαναπας μονος σου και αμα δεις ποτε τιποτα απο εμενα σφυρα μου λαμπατα!!!