Τι ωραία...

λετε οτι θετε
γαι ηχεια,αυτοκινητα,καλωδια,αποκρισεις,γειτονες ....
αλλλα...
αλλα ... σε ολες τις παραλιες γινεται του μ..νιου

Τι συζηταμε τωρα για μουσικες.αμα δεις μπροστα σου την lilly frank (προς πετραλια παει αυτο) τι με νοιαζει και εμενα αλλα και εσενα πως παιζει η λαμπα σου και που κοβει το cross

Το να τη δεις μόνο δε λέει. Αν είναι να κάνεις τίποτα, έχει καλώς. Αλλιώς φάτε μάτια ψάρια και καλύτερα να μην την έβλεπα γιατί θα μου χαλάσει και το ηθικό.

Re: Απάντηση: Τι ωραία...

Το να τη δεις μόνο δε λέει. Αν είναι να κάνεις τίποτα, έχει καλώς. Αλλιώς φάτε μάτια ψάρια και καλύτερα να μην την έβλεπα γιατί θα μου χαλάσει και το ηθικό.

Την είδες καλά καλά και μετά αναπτύσσεις θεωρίες :ernaehrung004:

Μετά αρχίζουν τα το αιώνια αντρικά ερωτήματα:

Τι έχω κάνει λάθος στη ζωή μου?
Γιατί δεν έχω τέτοιο?
Αν είχα θα το βαριόμουν?
Τσιρίζει το ασήμι?
...

Εξωγενές πρόβλημα, εκ νέου αλλαγή σχεδίων, Ζέα σε 2' .
:flipout::flipout::flipout:συμβαινει και στις καλύτερες οικογενειες
.
.
Μαρούσι - Διόνυσος - Πεντέλη - λάστιχο - ζευγαράκια να βλέπουν την Αθήνα από ψηλά - πάντες - μια παρέα με μηχανές να κάνουν ένας ένας περάσματα -τσιγάρο μαζί τους - ξανά λάστιχο - φρένα με αριστερό - αστυνομία - τώρα με δεξί - Μαρούσι 30'. πηγες και παραπάνω...
Δεν ξαναφεύγω Αύγουστο.

Οι χρόνοι που αναφερει ο Νικόλας ειναι και με παρκαρισμα:firstprize:

Last edited:
...τι καλά!
Η γειτονιά είναι άδεια, κανείς δεν μου τρώει το ρεύμα και το σύστημα
"πετάει" ελεύθερο από παρεμβολές!
Καλές διακοπές γείτονες!
Καθήστε όσο περισσότερο μπορείτε μακρυά
από την Αθήνα!

μονοφαγά!! :popcorn:

:flipout:

Δυστυχως φιλοι μου ολα τα ωραια τελειωνουν,κι ο Αυγουστος περασε (σχεδον...) η κοπελια που μενει απο κατω απο μενα (διαμερισμα βλεπετε...) επεστρεψε απο τις διακοπες της ,οποτε οι εντασεις στα ακουσματα μου πρεπει να ειναι πιο χαλαρες ...κι οχι μεταμεσονυκτιες....
αχ...:mad:

...και φυσικα η κινηση στους δρομους αρχιζει σιγα σιγα ....

Δυστυχως φιλοι μου ολα τα ωραια τελειωνουν,κι ο Αυγουστος περασε (σχεδον...) η κοπελια που μενει απο κατω απο μενα (διαμερισμα βλεπετε...) επεστρεψε απο τις διακοπες της ,οποτε οι εντασεις στα ακουσματα μου πρεπει να ειναι πιο χαλαρες ...κι οχι μεταμεσονυκτιες....
αχ...:mad:

...και φυσικα η κινηση στους δρομους αρχιζει σιγα σιγα ....

Εγώ στην θέση σου θα καλούσα την κοπελιά για μια ακρίοαση των συστημάτων μου καθώς και μύηση στο καλό hi-fi....!:proud:

κοιτα...εχει καλες σχεσεις μαζι μας,αλλα για ηχο με το ζορι.. ενα φορητο,κι αυτο αστα...σε κακο χαλι

Εμένα η κοπελιά μου ρε παιδιά έρχεται μαζί μου στις ακροάσεις όταν πάω να ακούσω κάνα ηχείο που θέλω και της αρέσει και τώρα που ήρθε ένας ενισχυτής να φτιάξω και το βουβάλι είναι στο δρόμο, μου λέει πως θέλει να της δείξω να το κάνουμε μαζί αν θέλω κι εγώ!!! (εμένα ποιός θα μου δείξει βέβαια άλλα άλλο θέμα αυτό). Τη κοίταζα και σκεφτόμουν...με δουλεύει δε γίνεται! Βρήκα περίπτωση λέμε!

Attachments

• solder_woman.jpg
    solder_woman.jpg
    6.5 KB · Views: 27
Εμένα η κοπελιά μου ρε παιδιά έρχεται μαζί μου στις ακροάσεις όταν πάω να ακούσω κάνα ηχείο που θέλω και της αρέσει και τώρα που ήρθε ένας ενισχυτής να φτιάξω και το βουβάλι είναι στο δρόμο, μου λέει πως θέλει να της δείξω να το κάνουμε μαζί αν θέλω κι εγώ!!! (εμένα ποιός θα μου δείξει βέβαια άλλα άλλο θέμα αυτό). Τη κοίταζα και σκεφτόμουν...με δουλεύει δε γίνεται! Βρήκα περίπτωση λέμε!

Πολύ ωραία φίλε μου. Εγώ, με μια τέτοια περίπτωση, είμαι παντρεμένος ήδη 5 χρόνια και το πράγμα πάει καλά. Βέβαια, το τσέκαρα επί 3 χρόνια πριν τολμήσω. Μακάρι να σου κάτσει.:a0210:

Ναι θα την τεστάρω πρώτα...θα τη βάλω να μου φτιάξει το buffalo κι αν το κάνει καλά θα τη πάρω...:flipout:

Μην ψαρώνεις, έιναι το γνωστό "know your enemy" :flipout:
Άσε που θα έχεις άλλα θέματα "χρυσά pins? εμένα δε μου παίρνεις χρυσα οτιδήποτε"

Αλεξανδρε και μενα πριν παντρευτω τα ιδια ελεγε!!! μετα .....:violent-smiley-030:

Νίκο και Τάκη....μάλλον έχετε δίκιο!
Αλλά θα το χαρώ όσο κρατήσει αυτή τη στάση και θα ελπίζω...!!