Τι ωραιο που ειναι το iphone

panma033

Established Member
7 January 2008
177
Πειραιας
Εχω εδω και δυο εβδομαδες το iphone,ευτυχως ειναι της αδερφης μου γιατι θα εκλαιγα τα λεφτακια μου.
Πρωτο και σοβαροτερο προβλημα ειναι οτι χανει το σημα στα ξαφνικα γιατι δεν εξηγειται αλλιως οτι μου ερχονται μηνυματα με κλησεις που δεν απαντησα
γιατι το τηλεφωνο υποτιθεται οτι ηταν κλειστο η εκτος σηματος.
Στην οθονη παντα εχω φουλ σημα και τις τελευταιες δυο εβδομαδες δεν εχω ταξιδεψει η βρεθει σε μερος που δεν εχει η εστω εχει προβληματικη καλυψη.
Το αλλο προβλημα ειναι οτι η μπαταρια τελειωνει μεχρι να πεις κυμινο.
Εχω απενεργοποιησει και το 3G,για WiFi ουτε λογος μουσικη με αγχος και ολες
αυτες τις εφαρμογες και παιχνιδια που εχει μακρυα απο πριζα εγω προσωπικα
το βλεπω δυσκολο να μπορεις να τα χαρεις πραγματικα.
Ευχομαι να συμβαινει μονο σ`αυτο το τηλεφωνο,γιατι πραγματικα ηθελα να
παρω το καινουργιο αλλα μου κοπηκαν τα φτερα.
Τωρα σκεφτομαι να παρω ενα πιο απλο τηλεφωνο και ενα ipod touch.

Θα ηθελα να διαβασω καποιες γνωμες και εμπειριες πανω σ`αυτα.
Ευχαριστω

Τυπική συμπεριφορά για iphone αυτή που περιγράφεις, δυστυχώς..

Δοκίμασε με το field test monitor (*3001#12345#* and hit Call ) να συγκρίνεις τις επιδόσεις του πομποδέκτη σου με αυτές ενός άλλου iphone..

Απάντηση: Re: Τι ωραιο που ειναι το iphone

Τυπική συμπεριφορά για iphone αυτή που περιγράφεις, δυστυχώς..

Δοκίμασε με το field test monitor (*3001#12345#* and hit Call ) να συγκρίνεις τις επιδόσεις του πομποδέκτη σου με αυτές ενός άλλου iphone..

Το έκανα, αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που λέει.
Αριστερά του ονόματος του φορέα γράφει ένα -75. Τι είναι αυτό;

Όσο χαμηλότερη η τιμή, τόσο καλύτερο το σήμα..

Πρακτικά πάνω από -80 αρχίζουν τα προβλήματα..

Το ίδιο πρόβλημα είχε και το δικό μου και τελικά μου το αλλάξανε με ένα νέο, το οποίο δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Πήγαινέ το για αλλαγή, έχει πρόβλημα και δεν φταίει γενικά το iphone αλλά το συγκεκριμένο.
-bye-

Συμφωνώ, ότι είναι περισσότερο gadget, παρά τηλέφωνο, έχει πράγματα που δεν τα χρειάζεσαι και αυτά που είναι απαραίτητα, υπολλείπονται, σε σχέση με ένα κανονικό τηλέφωνο.
Το πρόβλημα με την μπαταρία, είναι εντελώς αξεπέραστο, μιας και στην μιαμισυ μέρα θα πρέπει να είσαι με τον φορτιστή παραμάσχαλα.

Οσο πιο πολλα κανει ενα μηχανημα, τοσο πιο περιπλοκο και ενεργοβορο γινεται.
Αυτο ειναι νομος και δυστυχως το iphone κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για κινητο.
Ισως αργοτερα, αν βρεθουνε μεγαλυτερες μπαταριες να το ευχαριστηθουμε πραγματικα.

Οσον αφορα το σημα, σιγουρα ειναι ελλατωματικο, να το παει πισω .... κιεμενα το πρωτο ηταν ετσι ακριβως!

πριν απο το 3g ειχα το ομνια!!!!στο σπιτι που μενω με το ομνια και κοσμοτε ειχα ενα θεμα!αν ημουν στο σαλονι επρεπε να ειμαι στη μπαλκονοπορτα κοντα για να πιασω!αν πηγαινα προς τα μεσα το εχανε!τωρα με το 3g πιανω κανονικα στο σαλονι και μαλιστα μπορω να παω και προς τα μεσα!εχω πολυ καλυτερο σημα δηλαδη με το νεο μου κινητο!

παμε και στην μπαταρια!και στο ομνια που δεν ειχε ολες αυτες τις εφαρμογες, παλι καθε μιαμιση μερα το φορτιζα!και τωρα το ιδιο!οποτε δεν νομιζω οτι ειμαι καθολου χαμενος!

ρε παιδιά εμένα που με βγάζει συνέχεια -95, -99 τι να κάνω??? να το πάω και γω πίσω? το έχω 9 μήνες και έχω συνέχεια αυτό το πρόβλημα, έχει καταντήσει τηλεφωνητής το iphone!!!

Βρηκα ποιο ηταν το προβλημα,για ολα εφταιγε ηα ασυμβατοτητα της "two in one" sim της Cosmote με το iphone. Την αλλαξα και ολες οι κλησεις λαμβανονται κανονικα και η μπαταρια απο 6-8 ωρες διαρκεια τωρα ειναι στις
1 1/2 με 2 μερες.