Τι παιζει?

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Διαβασα στην ηχο του Φλεβαρη, σελ. 12 οτι,

".... η sunfire εκανε το ντεμπουτο της με την ανακοινωση της κυκλοφοριας των νεων ηχειων Cinema Ribbon Trio CRS-3 kai CRS-3C....."

βασικα στο αμερικα εχουν κυκλοφορισει απο τον περασμενο Οκτωβρη , αλλα τες πα.

καταληγει το αθρο οτι για πληροφοριες , Λαϊος Ν.Ι., τηλ... κλπ κλπ.

Ερωτηση:
Το παραπανω σημαινει οτι τα φερνει ο κος Λαϊος ?

Καποιος ας ρωτησει.

Πριν απο λιγο μιλησα με τεξας και ο τυπος μου ειπε,

1900 $$ για L+R, 1200 $$ για Center.

(μιλαμε λοιπον για περι τα 2000 ευρα, δεν εκανα παζαρι.)

Περιμενω his offer για 7 pieces (σε in-wall ομως), καθως και για:

-τον TGR-401,
-τα φρεσκα #( γεια σου argi) bi-polar (με ribbon, με, με, με κανα 800 ευρα-ζευγος)
πακετο-cash-τελος

Θελω να ψωνιζω απο Ελλαδα, αλλα το 100% διαφορας στην τιμη (πολυ το φοβαμαι....) με θλιβει.

Μαθετε τα εδω εσεις, θα σας πω τα απο εκει.

BTW, μελος εκτελωνιστη εχουμε ????

Αυτο το γνωριζω Τασο, ταν τα φερνει και τιμες θα ηθελα να μαθω.

Ποιος τον ξερεις ? ´-)

Απλά, μπορείς να στείλεις ένα πμ στον Γιάννη Λάϊο που είναι και μέλος μας, είτε για πιό γρήγορες διαδικασίες παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς: 2108629513

CRW-3 890 το τεμάχιο
CRW-3C 1100 το τεμάχιο

Αυτές είναι οι λιανικές Ελλάδα, Αμερική οι λιανικές είναι 1100 και 1350 αντίστοιχα και είναι πιο ακριβά από τα on wall crs μοντέλα.

Δυστυχώς και οι εταιρίες από τις οποίες αγοράζουμε από Αμερική δε σου αφήνουν περιθώρια να εκμεταλλευτούμε τη διαφορά δολαρίου / ευρώ και προσαρμόζουν τις τιμές εξαγωγής τους ανάλογα, σε κάθε βύθισμα του δολαρίου.

To all International Distributors, attached is the new price International list for 2008. Due to increased cost to us for parts, the extra costs associated with 230 volt models and the week dollar for the first tine in 2 years I had to increase my international pricing.

All orders that are in by January 31st will be shipped at the old pricing. All orders after February 1st ,will be shipped at the new pricing no exceptions. So please get your orders in to take advantage of the 2007 prices ASAP.

Όπως βλέπετε από την ανακοίνωση, από 1η Φεβρουαρίου αύξησαν τις τιμές τους, κατά περίεργο τρόπο όμως οι λιανικές Αμερική παραμένουν οι ίδιες. Τουλάχιστον αυτοί είναι και κάπως ειλικρινείς καθώς αναφέρουν και ότι το δολάριο πέφτει οπότε έχουν έναν εύκολο τρόπο να βγάλουν περισσότερα χρήματα από τις εξαγωγές.

Ευχαριστω για την τοποθετηση, οπως επισης και για την φιλικη κουβεντα που ειχαμε στο τηλεφωνο.

Update info:
6 τεμαχια CRW-3
+
1 CRW-3C
+
1 TGR-401 (ο νεος 7καναλος AV)
=
9800 usd. (καπου στα 6500 ευρω)

Μου τα στελνει με τιμολογιο-χωμα.

Περιμενω να μου calculate shipping.
Περιμενει δικο μου confirmation (θα περιμενει μαλλον πολυ)

Παρολη την μεγαλη διαφορα στην τιμη (να δω και τα μεταφορικα και τα του "τελωνη" βεβαια πρωτα), κακα τα ψεμματα, το να μην εχεις διπλα σου τον αντιπροσωπο, ειναι κατιτις το ρισκωδες.

Ειδωμεν.

Ντίνο, απλά μία πρόταση,
Οι αρχικές Αμερικής για τα ηχεία μόνο είναι 7950 δολ. και στα αφήνει περίπου 6500 δολ.
Οι αρχικές για τα ηχεία πάλι στην Ελλάδα είναι 6440 ευρώ, κοίτα πόσο στα αφήνουν στην αγορά και μετά σύγκρινε τι σε συμφέρει.
Θα διαπιστώσεις ότι δε σε συμφέρει.
Δεν γνωρίζω μόνο σε ποιο βαθμό διαφοροποιεί την όλη κατάσταση η υποτιμ.

Ντίνο, απλά μία πρόταση,
Οι αρχικές Αμερικής για τα ηχεία μόνο είναι 7950 δολ. και στα αφήνει περίπου 6500 δολ.
Οι αρχικές για τα ηχεία πάλι στην Ελλάδα είναι 6440 ευρώ, κοίτα πόσο στα αφήνουν στην αγορά και μετά σύγκρινε τι σε συμφέρει.
Θα διαπιστώσεις ότι δε σε συμφέρει.
Δεν γνωρίζω μόνο σε ποιο βαθμό διαφοροποιεί την όλη κατάσταση η υποτιμ.

Ναι, πιστευω οτι αδικω τις τιμες εδω μιας και οπως λες ειναι οι αρχικες, ενω εκεινες που βρηκα εκει, μετα απο εκπτωση.

+ Τα μεταφορικα, και τα οποια για τον εκτελωνισμο, μαλλον εχεις δικαιο.

Το ποιο σημαντικο βεβαια, περαν του οικονομικου, ειναι αυτο που ειπα στο προηγουμενο μηνυμα μου, να μην εχεις διπλα σου τον αντιπροσωπο.

και αυτό αλλά σίγουρα και το οικονομικό είναι πολύ βασικό. Επειδή γνωρίζω τους πελάτες μου και τι εκπτωσεις κάνουν, εάν πάρεις τηλέφωνο σε κάποια καταστήματα που δουλεύουν με τη sunfire θα δεις ότι στην πραγματικότητα η διαφορά είναι πολύ μικρή ή δε θα υπάρχει.
Στην Ελλάδα και ειδικότερα σε ανεξάρτητα καταστήματα υπάρχει ακόμα το πλεονέκτημα της έκπτωσης.

Ευχαριστω και παλι.

Υπαρχει δυνατοτητα να μου πεις καποια απο τα καταστηματα στα οποια αναφερεσαι;