Τι παίζουν τώρα οι ραδιοφωνικοί σταθμοί.

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,261
Κόσμος 93,6 τώρα(και πρίν) άπαιχτο πρόγραμμα...Μπράβο τους...

Ενα κι ένα όλα τα κομμάτια.

Ακρως καλοκαιρινή διάθεση.

Last edited:
Νομίζω είναι από τους λίγους σταθμούς που βάζουν καλή διαχρονική ποιοτική μουσική. Καμια φορά όμως το παρακάνει λίγο με τα Latin.

Απάντηση: Re: Τι παίζουν τώρα οι ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Νομίζω είναι από τους λίγους σταθμούς που βάζουν καλή διαχρονική ποιοτική μουσική. Καμια φορά όμως το παρακάνει λίγο με τα Latin.
+1 (Ακριβως αυτα θα εγραφα -bye-)

Αθήνα έτσι? Κάποιοι μεγάλοι έχουν και αναμετάδοση απο μικρούς επαρχιακούς.
Στην Ξάνθη ακούω Legend 101.6 και Ράδιο Αρβύλα 88.8.

Εγω παντως αυτο που ακουω συνεχεια ειναι "κασετα" να παιζει.
Ακουω best radio και off radio

Αθήνα έτσι? Κάποιοι μεγάλοι έχουν και αναμετάδοση απο μικρούς επαρχιακούς.
Στην Ξάνθη ακούω Legend 101.6 και Ράδιο Αρβύλα 88.8.

Ο Ράδιο Αρβύλα είναι τοπικός σταθμός στην Ξάνθη ?

Απο τον καιρό που τον πήρε η κόρη του προέδρου του ΣΕΒ κρύωσα...

Διάβασα και τις δηλώσεις της αμα τη αναλήψει και ένοιωσα ψιλορίγη...Κοριτσάκι της καλής κενωνίας αμερικανοσπουδαγμένο,που του έκανε δώρο τον σταθμό ο μπαμπάς...

Δεν γουστάρω...Μπορεί πολλοί παραγωγοί να παρέμειναν,αλλα χαλάστηκα...

Last edited:
Απάντηση: Re: Τι παίζουν τώρα οι ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Ναι το κάνουν ενίοτε...Αλλά τώρα είναι ντάλα καλοκαιράκι και κολλάει...

Ιντερνετικά ή δορυφορικά εγώ εδώ είμαι www.arrow.nl ... και δεν τα αλλάζω, ανάλογα την όρεξη εναλλαγή σε δύο σταθμούς. Jazz ή Classic Rock !!!!

Re: Απάντηση: Τι παίζουν τώρα οι ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Απο τον καιρό που τον πήρε η κόρη του προέδρου του ΣΕΒ κρύωσα...

Διάβασα και τις δηλώσεις της αμα τη αναλήψει και ένοιωσα ψιλορίγη...Κοριτσάκι της καλής κενωνίας αμερικανοσπουδαγμένο,που του έκανε δώρο τον σταθμό ο μπαμπάς...

Δεν γουστάρω...Μπορεί πολλοί παραγωγοί να παρέμειναν,αλλα χαλάστηκα...

+1

Αν και τελευταια η κατασταση στον ομιλο Λυμπερη δεν ηταν και η καλυτερη (για παραδειγμα το σκηνικο την με Αφροδιτη Σημιτη που εγινε στον Best και διαφορα αλλα) η νεα ιδιοκτησια δεν κολλαει καθολου με το προφιλ του σταθμου.
Ηδη ειδαν την πορτα της εξοδου Μαστάθη και Χατζής, με μαλλον ακομψο τροπο.
Θα ειναι κριμα παντως να χαλασει ενας απο τους λιγους σταθμους με ταυτοτητα και χωρις "κονσερβα" playlist.

Παντως απ'οτι διαβασα στο e-tetradio οι αλλαγες που θα γινουν στο προγραμμα απο Σεπτεμβρη δεν θα ειναι πολλες.
Το πιο καλο νομιζω ειναι οτι θα ξαναγυρισει ο Οικονομου στην "φυσικη" του ωρα, 12-2 τη νυχτα.

Οσο ήμουν Αθήνα, Εν λευκώ και best radio.
(To "δεν είσαι μόνος" και το σήμα του Εν λευκώ απο τα καλύτερα highlights...)

Τρίτο πρόγραμμα και ξερό ψωμί. (Να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας):guitarist:

+1
Οντως πολύ καλό και προπάντων ποιοτικό.