Τι πακέτο να επιλέξω;

Αυτό το 112 και το τηλεχειριστήριο που αναφέρεις δε το καταλαβαίνω. Η εγκατάσταση + εξοπλισμός στον ΟΤΕ κοστίζει 100 ευρώ, αλλά μπορείς να το κάνεις και μόνος σου με πολύ λιγότερα. Το τηλεχειριστήριο τι είναι; Έχει τηλεχειριστήριο ο δωρεάν δέκτης.
Εδώ δείχνει ότι πληρώνεις το τηλεχειριστήριο:
http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/pricelist/housingPackets

Το πρόγραμμα του Eurosport1 και του Eurosport1HD είναι το ίδιο, γι' αυτό και ο ΟΤΕ έχει μόνο το HD. Η Nova έχει και τα δύο αφού έχει και συνδρομητές SD. Οπότε αυτό δεν είναι έλλειψη.
Δεν έχεις δίκιο. Το HD προβάλει διαφορετικό περιεχόμενο από το 1. Το HD προβάλλει αγώνες που δείχνει είτε το 1 είτε το 2, και συνήθως η κάλυψη είναι εκτενέστερη, με τις απονομές και τις συνεντεύξεις ολόκληρες. Δες το πρόγραμμα:
http://tv.eurosport.com/

Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Αν θες εγγραφές στο PC θα πρέπει να πάρεις έναν HDCP stripper και μία κάρτα εγγραφής HD.

Πάντως υπάρχουν και άλλοι συνδιασμοί, πχ Wind Double Play M + OTE TV που αν συνδιαστεί με κινητό Wind ίσως βγαίνει πιο φτηνό. Επίσης τρέχει τώρα πολύ χαμηλή προσφορά Hol adsl plus στα 16 ευρώ και επιπλέον έκπτωση αν έχεις κινητό Vodafone. Σε αυτό το συνδυασμό με ΟΤΕ TV value pack είσαι κάτω από τα 35 ευρώ το μήνα (αν και εγώ θα πήγαινα σε OTE TV full pack).

Επίσης, αφού σε ενδιαφέρουν οι εγγραφές στο PC, να πούμε εδώ πως ο παλιός δέκτης του ΟΤΕ με την component έξοδο προσφέρεται για HD εγγραφές χωρίς προστασία.
Ευχαριστώ... Αν και δεν έχω ούτε Wind ούτε Vodafone, θα δω τι μπορώ να κάνω...

Last edited by a moderator:
A OK... Ευχαριστώ...

Παραπάνω νομίζω μπέρδεψα το περιεχόμενο των Eurosport HD με το περιεχόμενο των Live feeds που έδινε ο Eurosport player για κάθε αγώνα ξεχωριστά. Γράψτε λάθος.

Eurosport1HD και Eurosport1 έχουν 100% ίδιο πρόγραμμα. Είμαι σίγουρος γι' αυτό. Υπάρχει και Eurosport2HD που δείχνει ότι δείχνει το Eurosport2. Διαφορετικό περιεχόμενο έχουν κάποιες τοπικές εκδόσεις του Eurosport, πχ το Eurosport UK που είναι στο Sky UK και το Eurosport FR που είναι στο Canal+.

Ευχαριστώ για το καινούριο θέμα, αλλά νομίζω δε θα αγοράσω τίποτα από τα δύο. Τώρα που κοιτάω το πρόγραμμα οι αγώνες δεν είναι πάντα live, ειδικά όταν έχει tennis ή snooker. Σε κονσέρβα βρίσκω εύκολα και αλλού και σε 1080i. Θα περιοριστώ στα streams του Eurosport player με 39,9 /χρόνο ας μην είναι HD. Τουλάχιστον προσθέτει επιπλέον κανάλια όταν υπάρχει διένεξη με άλλο σπορ στα live. Τώρα αν ακούω και καμιά φορά Βουλγάρικα αντί για Ελληνικά δεν πειράζει. Λογικά το έχουν διορθώσει το bug.

Στα γνωστά events υπάρχει και το επίσημο live stream από ITV4 που δε χρειάζεται εγγραφή...

Να 'στε όλοι καλά που μου ανοίξατε τα μάτια.

ΥΓ: malakudi, έχεις δίκιο φυσικά. Το έγραψα και πιο πάνω. Δικό μου το λάθος. Εφόσον είναι έτσι δεν αξίζει για μένα.