Τι παραγγείλαμε σήμερα

Με παρεσυρε λιγακι αυτος ο παλιοχαρακτηρας που κανω παρεα που αναβαθμιστηκε σε ΤΖΕΤ...
Μια λύση υπάρχει.. Κόψε τις κακές παρέες. Αυτός θα σε καταστρέψει...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Χαχαχαχαχα, τωρα το ειδα, αφου σας εχω πει απο κινητο τα σποιλερ ειναι αοοοοραταααααα!!!

Παρελαβα επιτυχως με την βοηθεια του φιλου Wolfgolas!

Το πηγα στο πατρικο μου αλλα μεχρι εκει καθως πρωτη μερα εκτος μετα την ιωση μη το πιεζω και πολυ...

Το Σαββατακι να ειμαστε καλα θα γινει και το unboxing!

Ρε ξεφτίλα, αλλού τρώς και πίνεις κι αλλού πάς και το δίνεις; :furious3:
Καλορίζικο και καλοδούλευτο το θηριάκι, καλές δημιουργίες.

Κοίταξες τα τροχιστικά;

Πολυ ανεκτικο σε βρισκω Μιχαλη. Γιαααααα ριξε καμμια στερηση εξοδου στον πινακα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλοριζικος, καλοδουλευτος Κυριακο. Τωρα αναμενουμε τα εργα σου. Αντε γιατι πολυ αερα εχουν παρει εκεινοι οι τρεις, και μας κανουν (και ζηλευουμε) τους καμπόσους!!!!

Μια παραγγελια απο εμενα στην Γερμανια, κατι ανταλλακτικα.

Θελω να πω εδω οτι τα ιδια ανταλλακτικα απο Ελλαδα θα κοστιζαν 73,00 και αν δεν ειχε η NEFF δωρεαν παραδοση στην Γερμανια για παραγγελιες ανω των 45 (νομιζω) ευρω,
καθως και αν τα μεταφορικα απο Γερμανια δεν ηταν επισης δωρεαν (ιδιομεταφορα) δεν συμφερε καθως αν εξαιρεσεις 1 ή 2 κωδικους που εχουν διπλασια τιμη εδω, ολα τα αλλα ειναι φτηνοτερα απο την BSH στην Ελλαδα.
Απλα δεν υπηρχαν αμεσα διαθεσιμα πουθενα στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη.
Και καθε καθυστερηση προσθετει κιλοβατωρες στον "καυμενο" το λογαριασμο μου.

NEFF.JPG

Μεταξυ αλλων ακρυλίκων και κιτ για στυλο παραγγειλα και αυτο το mandrel για στυλο.
https://www.axminster.co.uk/axminster-scholar-pen-turning-starter-kit-ax1003937

Ελπιζω να ειναι καλυτερο απο το standard το οποιο εχει ερθει στα ορια του.

Το εχει σε ενα πακετακι που αξιζει μαζι με 6 κιτ στυλο και 6 ραβδους ακρυλικους και ξυλινους για να ξεκινησει καποιος στα 61 ευρω.

105301_xl.jpg

Kαλό φαίνεται...
Έχει το πλεονέκτημα οτι το ανοίγεις όσο θέλεις, δεν είσαι υποχρεωμένος να προσθέτεις Spacers μέχρι να γεμίσει όταν επεξεργάζεσαι κάτι μικρό.Έχεις μικρότερες έως μηδενικές ταλαντώσεις έτσι.
Κάτι παρόμοιο έχω πάρει κι εγώ.

Kαλό φαίνεται...
Έχει το πλεονέκτημα οτι το ανοίγεις όσο θέλεις, δεν είσαι υποχρεωμένος να προσθέτεις Spacers μέχρι να γεμίσει όταν επεξεργάζεσαι κάτι μικρό.Έχεις μικρότερες έως μηδενικές ταλαντώσεις έτσι.
Κάτι παρόμοιο έχω πάρει κι εγώ.

Αυτο ειναι και το προβλημα του παλιου. Πολλες ταλαντωσεις. Ισως και να το απεκτησε και απο την χρηση βεβαια καθως μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν καλο.
Συμβουλη προς τα παιδια που ξεκινανε τωρα να παρουν απευθειας το καλο εργαλειο.

Αυτο ειναι και το προβλημα του παλιου. Πολλες ταλαντωσεις. Ισως και να το απεκτησε και απο την χρηση βεβαια καθως μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν καλο.

Θέλει απαλό χεράκι ο τόρνος...
Άμα πέφτεις όλόκληρος πάνω στο εργαλειάκι και το σπρώχνεις τι περιμένεις; :flipout:

Πολυ ανεκτικο σε βρισκω Μιχαλη. Γιαααααα ριξε καμμια στερηση εξοδου στον πινακα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλοριζικος, καλοδουλευτος Κυριακο. Τωρα αναμενουμε τα εργα σου. Αντε γιατι πολυ αερα εχουν παρει εκεινοι οι τρεις, και μας κανουν (και ζηλευουμε) τους καμπόσους!!!!

Μια παραγγελια απο εμενα στην Γερμανια, κατι ανταλλακτικα.

Θελω να πω εδω οτι τα ιδια ανταλλακτικα απο Ελλαδα θα κοστιζαν 73,00 και αν δεν ειχε η NEFF δωρεαν παραδοση στην Γερμανια για παραγγελιες ανω των 45 (νομιζω) ευρω,
καθως και αν τα μεταφορικα απο Γερμανια δεν ηταν επισης δωρεαν (ιδιομεταφορα) δεν συμφερε καθως αν εξαιρεσεις 1 ή 2 κωδικους που εχουν διπλασια τιμη εδω, ολα τα αλλα ειναι φτηνοτερα απο την BSH στην Ελλαδα.
Απλα δεν υπηρχαν αμεσα διαθεσιμα πουθενα στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη.
Και καθε καθυστερηση προσθετει κιλοβατωρες στον "καυμενο" το λογαριασμο μου.

Η NEFF Γερμανιας παρεδωσε το δεμα στην Γερμανια. Η NEFF Ελλαδος, δεν εχω ειδοποιηση ακομα. Θα τους παρω εγω τηλεφωνο, μηπως δεν θελουν να χρεωθουν την κληση.

NEFF DE.JPG

Θέλει απαλό χεράκι ο τόρνος...
Άμα πέφτεις όλόκληρος πάνω στο εργαλειάκι και το σπρώχνεις τι περιμένεις; :flipout:
Συγγνωμη για την παρέμβαση αλλα θεωρω πως το προβλημα έρχεται απο την πίεση της κουκουβάγιας και οχι απο την πιεση του εργαλείου (σε αυτη την περιπτωση απλως σπάνε τα ξυλα-παθών πολλακις ;) ) οποτε με αυτο που αγκαλιάζει το mandrel θεωρω πως θα ειναι μια χαρα !

Συγγνωμη για την παρέμβαση...

Βρε σεις... Αν θέλαμε ιδιωτική συζήτηση θα την κάναμε τηλεφωνικά ή με ΡΜ.
Γι´αυτό είμαστε εδώ, για να συζητάμε να παρεμβαίνουμε κι όπου μπορούμε να βοηθάμε, αυτός είναι ο σκοπός του forum.