Τι παραγγείλαμε σήμερα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ειναι ιδεα μου ή στη φωτογραφια με τα makita μετραω τουλαχιστον 9 παλμικα κατσαβιδια και 10 δραπανα; Γιατι τοσα πολλα;

Για να μην την πατήσουμε κι εμείς οι Μακιτάκηδες σαν το Μιχάλη, που τέλειωσε τη γκάμα στα μπαταρίας στη Bosch και τώρα ξεκίνησε τα Ryobi. :grinning-smiley-043

Θα συνεχιζα στα 18βολτα της bosch αλλα το φαλτσοπριονο μπαταριας της bosch κοστιζε πολυ. Ετσι το εριξα στην VFM 18βολτη σειρας της πτωχης πλην τιμιας και πανισχυρης Ryobi :)))

Σήμερα χτύπησα ένα σετ σκαρπέλα ΝΟΜΙ 3 τεμαχίων, μία πλάνη και ένα μαχαίρι Ryoba (2 όψεων) κατευθείαν από Ιαπωνία.
Φωτό όταν έρθουν!!! :)

Συνολικό κόστος μαζί με τα μεταφορικά περίπου 70 ευρώ.

Σε λογο καιρο ο diavolic θα μας μιλαει γιαπωνεζικα, βιβλια κοπιδια σκαρπελα πριονια γιαπωνεζικα. Θα μυηθει στη γιαπωνεζικη τεχνη του ξυλου...και στο τελος θα τα περναει απο τη πλανη και το bosch φαλτσοπριονο και θα συνερχεται!

Last edited:
Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

....και ένα μαχαίρι Ryoba (2 όψεων) κατευθείαν από Ιαπωνία.

Αυτή τη ...ρόμπα κι εγω την έχω βάλει στο μάτι.
Με το καλό να έρθουν Νίκο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αγάπη, έλα, πες την αλήθεια... Το Makita μας έβαλες να δούμε, έ; 😜

Σετάκι πήρα. Δυστυχώς μεμονωμένες δε μπορούσε να μου φέρει 2 απο κάθε νούμερο. Το Minimum ήταν 10 κομματια ανα κωδικό.
Πήρα ένα bitbuddy με PH,PZ και torx. Τιμή θα μου πει σε μερικές μέρες. Αλλά για το σετάκι που αναφέρω είχα πα´ρει τιμή απο άλλο μαγαζί 29ευρώ

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Σετάκι πήρα. Δυστυχώς μεμονωμένες δε μπορούσε να μου φέρει 2 απο κάθε νούμερο. Το Minimum ήταν 10 κομματια ανα κωδικό.
Πήρα ένα bitbuddy με PH,PZ και torx. Τιμή θα μου πει σε μερικές μέρες. Αλλά για το σετάκι που αναφέρω είχα πα´ρει τιμή απο άλλο μαγαζί 29ευρώ

Στα τέλη Μαΐου του 15 πήραμε το παρακάτω set στα 50mm από Amazon.de που (μάλλον) είναι ίδιο με το δικό σου με επιπλέον 2 μεμονωμένα bits 50mm, PH1 και PH3, μια που το set είχε μόνο ένα PH2 με τελικό κόστος 19,16 ευρώ.

Άμα ξαναβρεθεί προφορά ίσως να επαναλάβουμε μια παρόμοια Ομαδική μια που οι κάτοχοι παλμικών έχουν αυξηθεί αρκετά από τότε.

WIHA bitbuddy klip.jpg

WIHA bitbuddy mix.png

Wiha MaxxTor_ph2.jpg

αχ Παναγία μου, τι μύτες είναι αυτές!!! από ότι είδα στα βίντεο κάνουν και για τρυπανάκι.....