Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ναι ειναι αξιοπιστο, το συγκρινα με ενα επωνυμο που εχω και εδινε τις ιδιες μετρησεις.

Οταν το αγορασα πριν κανα δυο μηνες το παρουσιασα στις παραλαβες και εγραψα τις εντυπωσεις μου σε σχεση με το αλλο, τις οποιες εντυπωσεις δεν θυμαμαι αναλυτικα παρα μονο οτι εκανα μια πολυ καλη αγορα.
Καλο εργαλειο και φτηνο.

Μάλιστα...εψαξα αλλα δεν τις βρηκα τις αξιολογησεις σου....αλλα αφου λες οτι ειχε ιδια αποτελεσματα με επωνυμο ενδεχόμενος να περιμένω...
Ευχαριστώ...

Από τον φίλο μου τον Κινέζικο ....γάτο:

https://www.ergaleiogatos.gr/shop/plires-set-trypanion-vidon-silverline-868871-126-temachion/
(θα κρατήσω την ταμπακιέρα & θα την γεμίζω σιγά - σιγά με επωνυμα bits, τα περισσότερα ήδη τα έχω χύμα).

https://www.ergaleiogatos.gr/shop/t...tires-maragkon-rockler-clamp-it-55727-515239/
(πάει σετ με την υπόλοιπη βάση της Rockler).

https://www.ergaleiogatos.gr/shop/k...is-drasis-am-tech-w8002-10gr-set-3-temachion/
(Οι κόλλες είναι πολύ δυνατές & φθηνές & τις συστήνω).

Λογικά αύριο θα μου έρθουν στην Πάτρα.

Με το καλό Κώστα. πλήρες το σετ αυτό και τζάμπα !!

Με το καλό και η δικιά σου παραλαβή Δέσποινα.

Νικολή ωραίο το metabo. με το καλό και μάνι-μάνι !!

Με το καλό Κώστα. πλήρες το σετ αυτό και τζάμπα !!

:a0210:

Αν μη τι άλλο πρέπει να είναι με πολύ καλό στοκ εξοπλισμένοι κ με ετοιμοπαραδοτα τα πράγματα τους.
Πολλά ++++

Last edited by a moderator:
Συμφωνώ σ' αυτό. Μια φορά πήρα κάτι απ 'αυτούς και έμεινα ευχαριστημένος.
Με το καλό ΚΑΙ αυτή η παραγγελία.

Υ.Γ. μόνο που δεν μας είπες τι παρήγγειλες..

Δεν εχεις αδικο. Οταν ειχε πρωτοανοιξει αυτο το νημα, καποια μελη ειχαν πει οτι ειναι περιττο, και δικαιως. Το αφησαμε ετσι ομως και δεν το συγχωνευσαμε με το νημα των παραλαβων.

Και εγω δεν ξερω ποιο ρολο εξυπηρετει τετοιο νημα (ισως τη χαρα της παραγγελιας:)) αφου πλεον τα περισσοτερα μελη δεν ποσταρουν εδω παρα μονο οταν παραλαβουν.

ε μα εγώ φταίω ; παραγγελίες, παραλαβές, ξανά παραγγελίες και τούμπαλιν. πολύ το θέλει ;
Δικιο εχεις...!!!
Εγω που παρακολουθω λιγο διαστημα ο συνωνοματος κανει μια παραγγελεια ανα 2 μερες κατα μεσο ορο....!!!
Μας εχει πεθανει...!!!:violent-smiley-030:

Συμφωνώ.
Κι εγώ δ ν ποσταρω όλες τις παραλαβές. Σαφώς η χαρά της παραλαβής σε οτιδήποτε είναι πολύ μεγάλη αλλά ... Πώς να το πω.. μερικές φορές αγγίζει τα όρια της ματαιοδοξίας. Όσες φορές το κάνω είναι για να συλλέξω εμπειρίες από πρόσθετες δουλειές ή αστοχίες που μπορεί να αφορούν ένα εργαλείο. Τι να προσέξω ή τι παραπάνω κάνει από αυτό που εγώ περιμένω.
Η εμπειρία πολλών εδώ μέσα είναι ανεκτίμητη. Η δε παραλαβή είναι το έναυσμα για μαθήματα.

Κι ομως το νημα της παραγγελειας εχει το σκοπο του ελενχου απο τα υπολοιπα μελη...εαν κατι δεν καθεται στους περισσοτερους καλα η δεν αξιζει το εργαλειο μπορει να αποφευχθει η αγορα...και να κατευθυνθει σε κατι αλλο...
Οποτε εχει σκοπο κατα την αποψη μου το νημα..
Συγουρα δεν μπορουμε να γραφουμε σοριδον τι περνουμε αλλα ειναι ενας μπουσουλας να ξερουμε τι μας γινεται...
Επισεις μπορει να συνβει και το αντιθετο...να γραψει καποιος για παραγγελεια και ποτε να μη αναφερει την παραλαβη...

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Κι εγώ δεν ποσταρω όλες τις παραλαβές. Σαφώς η χαρά της παραλαβής σε οτιδήποτε είναι πολύ μεγάλη αλλά ... Πώς να το πω.. μερικές φορές αγγίζει τα όρια της ματαιοδοξίας.

Δεν συμφωνώ με το περί ματαιοδοξίας. Εγώ βρίσκω πολύ χρήσιμες τις πληροφορίες του νήματος με τις παραλαβές&παραγγελίες: βλέπεις τι εργαλεία υπάρχουν και που έχει βρεί καλές τιμές ο άλλος, καμιά φορά και για τι δουλειά το πήρε. Ότι με ενδιαφέρει περισσότερο, κρατάω τα λινκ από τα μαγαζιά και γλυτώνω το ψάξιμο.

Αυτο που γινεται συνηθως ειναι η διπλη καταγραφη -και στις παραγγελιες και επειτα απο λιγες μερες στις παραλαβες. Πλεονασμος κατα την αποψη μου που δεν προσφερει κατι αξιολογο.

Αν αξιζει η οχι το εργαλειο ουσιαστικα μονο στην παραλαβη μπορεις να το καταλαβεις απο τα σχολια του μελους η/και απο ίδια κριση. Το ιδιο με τις τιμες και την διαθεσιμοτητα.

Παντως οι παραλαβες ειναι το αγαπημενο μου νημα, μαθαινεις τι υπαρχει απο πρωτο χερι.

Μάλλον ήταν υπερβολικό το περί ματαιοδοξίας. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τα κοιτώ αυτά τα νήματα. Έχω βρει κι έχω πάρει πάρα πολλά εργαλεία μέσω των λινκ που προστάρουν τα παιδιά. Επίσης μου έχουν μπει ιδέες κι έχω φτιάξει κάποια (όπως πχ τους παράλληλους σφιχτηρες). Απλά είμαι (ή νοιωθω) λίγο μαζεμένος όταν ποσταρω κάτι που παίρνω.
Οκ. Θα το ξεπεράσω - που θα πάει; :-))))