Τι παραγγείλαμε σήμερα

Μέτα απο 6+ χρόνια το πιστό Cel Multi pro πολυεργαλειο https://www.amazon.co.uk/gp/product/B002SN9TNG/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 παρέδωσε πνεύμα και βρέθηκα στην ανάγκη
αντικατάστασης
Η επιλογή κατέληξε μεταξύ του BOSCH - GOP 12V και του Ryobi JobPLUS ONE+ P340 18V Multi Tool P246 Console & P570 Attachment με γνώμονα την ύπαρξη μπαταριών έτσι ώστε να μειωθεί το κόστος
Τελικά κατέληξα στο Ryobi (2 κινέζες 6Ah + μια 2ah original) για το 18v vs 12v
Επίσης έχει τα πρώτα βασικά εργαλεία και το ανταπτοράκι για dremel και Bosch εξαρτήματα
Η αγορά έγινε απο ebay Αμερική με συνολικό κόστος 52$ + 24$ μεταφορικά +20$ τελωνείο δηλαδή 89 ευρώ

Ευχαριστω!!
15 ημέρες το πολυ θα είναι εδώ μέ USPS Priority
Πάτ κιούτ (πιό γρήγορα) που λεμε εμείς κάτω απο τ' αυλάκι!! :hippy:

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

amsen;1058443195[COLOR=#ffff00 said:
Τέτοιου είδους σφικτήρες σου λύνουν τα χέρια, ειδικά όταν έχεις 2 μόνο χέρια. Αλλά δεν χρειαζόταν βαρέους τύπου. Βέβαια, μακριά και από τους "ελαφριούς" της Stanley ή κάτι κινέζικους γιατί φεύγουν οι ασφάλειες/stop που έχουν. Μπορείς να πας σε Bessey.

Καλορίζικοι! Νικόλα θηρία είναι, πολύ δυνατή κατασκευή! Κώστα από που και πόσο; Χρειάζομαι ακόμα ένα ζευγάρι.

Παιδες το συνεχιζω εκει που πρεπει γιατι εδω ποσταρηθηκε κατα λαθος..!!!

Παραγγειλα το Bosch-GAS-18V-1

20180606121323_bosch_gas_18v_1.jpeg

Εχοντας ηδη 2 μπαταριες της σειρας ειπα να τις εκμεταλευτω και να παρω ενα σκουπακι που να κανει δουλιτσα για το σπιτι στον Πειραια.
Νομιζω ειναι πληρες εξαρτηματων και θα εξυπηρετησει.

20180606121323_2f3c3ec8.jpeg

https://doubleshop.gr/spiti-kipos/o...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Με το καλο να παραλάβεις Κυριάκο
Το σκεφτομαι και εγω για ενα σκουπάκι γιατι η μεγαλη σκουπα ειναι λιγο αβολη για ολες τις ωρες

Ναι Γιωργο, εχω ενα εδω και 5 ετη απο το Lidl 7,2V li-ion που με ειχε βολεψει αλλα παρεδωσαν πνευμα οι μπαταριες.
Θα το επισκευασω βεβαια και θα το παω στο πατρικο μου.

Ελπιζω να βγει ανταξιο της DEWALT DC515 18V που εχω και ειναι πραγματικα μια μικρη σκουπα με μεγαλη αποροφητικοτητα!
7a58737dcdcd7f91d4b10c738278440f.jpg

... εντάξει το παραδέχομαι: ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Last edited by a moderator:
Με το καλο Κυριακο να παραλλαβεις....
Νομιζω οτι με του Lidl δεν θα εχει καμια σχεση το Bosch αλλα ουτε το Bosch με το Dewalt καθως αλλο το ενα αλλο το αλλο στην χρηση...
Προσωπικα με ενδιαφερει και εμενα μια σκουπα οπως της DEWALT καθως στο εταιρο ομιλο εχει και η Stanley..
https://ergaliothiki.gr/katigories-...ugron-stereon-18v-xoris-mpataria-and-fortisti

Εγω παραγκειλα ενα κλαδευτιλο αλυσοπριονακι HYUNDAI HCS2500 G να το κανω δωρο του πατερα μου,γιατι φοβαμαι οτι το stihl 150 μου θα του πιει το αιμα.. οποτε νταξ θα του βγαλει μερικες σαιζον.
Δε προσεχει ο μπαγασας.. τα πεταει εδω κ εκει, μεχρι λαδι αλυσιδας εβαλε για μιξη. Τι , μου λεει, λάδι δε ειν κ τουτο; Τραβαγα τα μαλια μου.. :-))

Κωστα πολυ σωστα φιλε.

Καπου εκει το περιμενω να ειναι. Καλα το Dewalt ρουφαει μεχρι και παξιμάδια14αρια!

Ένα ίσιο μπιτ Freud από το ebay.

~17$ και δωρεάν μεταφορικά από Αμερική. Φτηνά σε σχέση με ότι άλλο επώνυμο έχω βρει τελευταία. Δυστυχώς ο πωλητής έχει μικρή ποικιλία σε μπιτς για να ψωνίζαμε κι' άλλα.

Δημητρη κατι παιζει με τα λινκ.