Τι παραγγείλαμε σήμερα

Εδώ αν θέλετε σε 1/2"

038-0356-5803-9-600x600.jpg

Ρε χρησταρα, στο μυαλό μου εισαι;;;; για ρώτα για 4 τεμάχια από εμενα

Οκ Αντώνη.
Άλλος κανεις ;

Εγω μ' αυτές έφτιαξα το τραπεζι της βεράντας.
Θα έπαιρνα 3/4" αν υπήρχαν Ελλάδα σε Αμερικάνικη τιμη ή έστω παραπλήσια. Η πλησιέστερη εκδοχή τους ειναι της 1/2"

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Οκ Αντώνη.
Άλλος κανεις ;

Θα έπαιρνα 3/4" αν υπήρχαν Ελλάδα σε Αμερικάνικη τιμη ή έστω παραπλήσια. Η πλησιέστερη εκδοχή τους ειναι της 1/2"

Μια λύση που θα βελτιώσει πάρα πολύ την ακαμψία αλλά θα βαρύνει το σετ είναι να μπει, αντί για σωλήνες νερού, μασιφ στρογγυλό σίδερο με σπειρωμα BSP 1/2" φτιαγμένο σε τόρνο, στις άκρες. Δεν είναι ακριβό.

Βασιλη θα ρωτήσω αυριο για καμιά 15αριά κομμάτια να πάρω καλύτερη τιμη και θα σας πω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μια λύση που θα βελτιώσει πάρα πολύ την ακαμψία αλλά θα βαρύνει το σετ είναι να μπει, αντί για σωλήνες νερού, μασιφ στρογγυλό σίδερο με σπειρωμα BSP 1/2" φτιαγμένο σε τόρνο, στις άκρες. Δεν είναι ακριβό.

Καλή ιδέα Κώστα. Το σπείρωμα ειναι ενα θεμα γενικότερα. Οι σωλήνες (συνήθως 6μετρες) εχουν έτοιμα 2 άκρα. Αν τις κόψεις σε 3 δίμετρα, μένει 1 κομμάτι χωρίς σπείρωμα.

Βασιλη θα ρωτήσω αυριο για καμιά 15αριά κομμάτια να πάρω καλύτερη τιμη και θα σας πω.

Καλή ιδέα Κώστα. Το σπείρωμα ειναι ενα θεμα γενικότερα. Οι σωλήνες (συνήθως 6μετρες) εχουν έτοιμα 2 άκρα. Αν τις κόψεις σε 3 δίμετρα, μένει 1 κομμάτι χωρίς σπείρωμα.

Kαλημέρα Χρήστο, να θυμίσω εδώ ότι στο ένα άκρο θες σπείρωμα (προς την μανιβέλλα) στο άλλο όχι.

Οκ Αντώνη.
Άλλος κανεις ;

Απόσπασμα Αρχική Δημοσίευση από enduras1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αχ δεν έπαιρνες ακόμη ένα ζευγάρι!!!
Ψηνόμαστε για καμιά....ομαδική; Ή όχι;
Καλημέρα. Νομίζω πως το παραπάνω μήνυμα μου έχω εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου....

Καλημέρα σας. Η μεγγενη για σωλήνα της Tactix βγαίνει στα 7,5 τελική για όποιον ενδιαφέρεται.
Πόσα κομμάτια θέλετε;
Αντώνης 4
Κώστας ΚΤΜ;
Φίλος μου άλλος 8
;;;

Sent from my C6833 using Tapatalk

Ρε σεις αν παμε για ομαδικη πιστευω αξιζει το 5 ευρω παραπανω και να παμε στην Αγγλικη για σωληνα 3/4!
Στα μακρυα παιζει ρολο η ακαμψια αλλιως ειναι δωρο αδωρο.
Ακουστε τι σας λεω.

Ρε σεις αν παμε για ομαδικη πιστευω αξιζει το 5 ευρω παραπανω και να παμε στην Αγγλικη για σωληνα 3/4!
Ακουστε τι σας λεω.

Κυριάκο συμφωνώ. Και εγώ άλλωστε (...και συγνώμη αν στο μήνυμα μου δεν έγινα κατανοητός), εξέφρασα το ενδιαφέρον μου για ομαδική για σωλήνα 3/4 για τους λόγους που προ ανέφερες, απ' έξω ή γιατί όχι και από εδώ εάν βρούμε κάτι το συμφέρον.

Υ.Γ. Πάντως από τοπικό κατάστημα, που έχω παραγγείλει εδώ και 1 μήνα αυτούς της Tactix που είναι για 1/2 σωλήνα ακόμα να φανούν... :icon15:

1.Τόρνος Ξυλουργικός Type:MC 1018 της BOSTON. (Κωδικός: 626009)

2.Τσόκ Ξυλότορνου της BOSTON. (Κωδικός: 43290)

3.Προέκταση Τραπεζιού 550mm της BOSTON. (Κωδικός: 42683)

"Γκουγκλαρισέ τα" έτσι.

Ain't see nothing!

Τα έσβησα κατά λάθος μωρέ.

φωτο πλέον με την Παραλαβή

Ακουστε τι σας λεω.
Κυριάκο η Axminster το έχει κοντά 14 λίρες συν τα μεταφορικά εκτός κι αν βρήκατε αλλου. Αυτό μεταφράζεται σε 16 ευρώ περίπου, ανά τμχ. Στο θεμα της ακαμψιας δεν έχει πρόβλημα, έτσι κι αλλιώς εναλλάξ τοποθετούνται.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Χρήστο, για πολλά τεμάχια & λίγο "μπιρι - μπιρι" = ανταλλαγή mail, σίγουρα θα πάρετε πολύ καλύτερη τιμή & από τους Εγγλέζους.

& η λύση πάντως της .........μασίφ βέργας θα βοηθήσει πολύ.

-bye-