Ρε χρησταρα, στο μυαλό μου εισαι;;;; για ρώτα για 4 τεμάχια από εμενα
Οκ Αντώνη.
Άλλος κανεις ;
Εγω μ' αυτές έφτιαξα το τραπεζι της βεράντας.
Θα έπαιρνα 3/4" αν υπήρχαν Ελλάδα σε Αμερικάνικη τιμη ή έστω παραπλήσια. Η πλησιέστερη εκδοχή τους ειναι της 1/2"
Sent from my iPad using Tapatalk
Μια λύση που θα βελτιώσει πάρα πολύ την ακαμψία αλλά θα βαρύνει το σετ είναι να μπει, αντί για σωλήνες νερού, μασιφ στρογγυλό σίδερο με σπειρωμα BSP 1/2" φτιαγμένο σε τόρνο, στις άκρες. Δεν είναι ακριβό.
Βασιλη θα ρωτήσω αυριο για καμιά 15αριά κομμάτια να πάρω καλύτερη τιμη και θα σας πω.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Καλή ιδέα Κώστα. Το σπείρωμα ειναι ενα θεμα γενικότερα. Οι σωλήνες (συνήθως 6μετρες) εχουν έτοιμα 2 άκρα. Αν τις κόψεις σε 3 δίμετρα, μένει 1 κομμάτι χωρίς σπείρωμα.
Καλημέρα. Νομίζω πως το παραπάνω μήνυμα μου έχω εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου....Οκ Αντώνη.
Άλλος κανεις ;
Εγω μ' αυτές έφτιαξα το τραπεζι της βεράντας.
Θα έπαιρνα 3/4" αν υπήρχαν Ελλάδα σε Αμερικάνικη τιμη ή έστω παραπλήσια. Η πλησιέστερη εκδοχή τους ειναι της 1/2"
Απόσπασμα Αρχική Δημοσίευση από enduras1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αχ δεν έπαιρνες ακόμη ένα ζευγάρι!!!
Ψηνόμαστε για καμιά....ομαδική; Ή όχι;
Ρε σεις αν παμε για ομαδικη πιστευω αξιζει το 5 ευρω παραπανω και να παμε στην Αγγλικη για σωληνα 3/4!
Στα μακρυα παιζει ρολο η ακαμψια αλλιως ειναι δωρο αδωρο.
Ακουστε τι σας λεω.
Ελα ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!!
Τον εχω στα μελλοντικα μου πλανα!!!
Ποσο κοστησε???
Ain't see nothing!
Κυριάκο η Axminster το έχει κοντά 14 λίρες συν τα μεταφορικά εκτός κι αν βρήκατε αλλου. Αυτό μεταφράζεται σε 16 ευρώ περίπου, ανά τμχ. Στο θεμα της ακαμψιας δεν έχει πρόβλημα, έτσι κι αλλιώς εναλλάξ τοποθετούνται.Ρε σεις αν παμε για ομαδικη πιστευω αξιζει το 5 ευρω παραπανω και να παμε στην Αγγλικη για σωληνα 3/4!
Στα μακρυα παιζει ρολο η ακαμψια αλλιως ειναι δωρο αδωρο.
Ακουστε τι σας λεω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.