Τι παραγγείλαμε σήμερα

Οταν πας ταξιδι ειναι απαραιτητα ολα.
Αντε να μεινεις σε κανενα βουνο και να περιμενεις την οδικη παρεα με τους λυκους κανενα 3ωρο.

+1

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βρε...δεν εχει γεννηθει μπουλονι (μεταξυ αλλων) που να αντισταθει στον Ασωτο...

Περα απο την πλακα...
ΔΕΝ μου εχει τυχει ποτε να μην μπορώ να ξεσφιξω μπουλονι και εχω κανει αρκετες αλλαγες (10-15 θα ειναι) μιας και σταματαω και βοηθαω αν δω καποιον στον δρομο που θελει βοηθεια...

απλα προσοχη στα φτηνα μπουλονοκλειδα τυπου πτυσσομενο σαν αυτα της φωτο...ανοιγουν τα καρυδακια τους για πλακα σε "τσαμπουκα"...

Εσύ καί εγώ μπορούμε να τό ξεσφίξουμε αλλά υπάρχουν γυναίκες οδηγοί,οι καί άντρες αγύμναστοι πού δέν μπορούν,οι καί "τεμπέληδες" που δεν θέλουν νά ζορίζονται.
Ολα είναι περί ορέξεως.

Δηλαδή, τώρα πέρα απ´ τη πλάκα, έχετε μείνει ποτέ εσείς ή κάποιος γνωστός σας στο δρόμο επειδή δεν μπορούσατε να ξεβιδώσετε το μπουλόνι με το μπουλονόκλειδο; :flipout:

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Δηλαδή, τώρα πέρα απ´ τη πλάκα, έχετε μείνει ποτέ εσείς ή κάποιος γνωστός σας στο δρόμο επειδή δεν μπορούσατε να ξεβιδώσετε το μπουλόνι με το μπουλονόκλειδο; :flipout:

Προσωπικά ποτέ Μπάμπη,αλλά ξέρω φίλο αγύμναστο πού έχει μείνει και έχει φωνάξει οδική βοήθεια γιά λάστιχο,και περίμενε ούκ ολίγη ώρα.

Ενώ αν είχε το ηλεκτρικό μπουλονόκλειδο, αυτός ο συγκεκριμένος Δημήτρη, θα άλλαζε το λάστιχο πιστεύεις;
Με τη καμία... Στο υπογράφω...
Αυτοί με το ζόρι αλλάζουν σταθμό στο ραδιόφωνο θ´ αλλάξουν λάστιχο; :flipout:

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ενώ αν είχε το ηλεκτρικό μπουλονόκλειδο, αυτός ο συγκεκριμένος Δημήτρη, θα άλλαζε το λάστιχο πιστεύεις;
Με τη καμία... Στο υπογράφω...
Αυτοί με το ζόρι αλλάζουν σταθμό στο ραδιόφωνο θ´ αλλάξουν λάστιχο; :flipout:

Δέν βάζω τό χέρι μου στήν φωτιά Μπάμπη :flipout:,αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα μπορεί να βγάλει τήν ρεζέρβα από τό πόρτ μπαγκάζ καί νά τήν βάλει πάνω,καί να σηκώσει μέ τόν γρύλλο τό ιχ.Αυτά τουλάχιστον δέν θέλουν μεγάλη μυική δύναμη.

Edit : Σημαντικό αυτό πού είπε ο Νίκος (osatosa) μην ξεχνάμε,βάζω πρώτο εμένα μέσα,νά φουσκώνουμε τήν ρεζέρβα μιά φορά τόν χρόνο.

Επειδη παντα θα ξεχναμε να φουσκωνουμε τη ρεζερβα, καλο θα ηταν περα απο το μπουλονοκλειδο μπαταριας να εχουμε και στο αυτοκινητο και το κομπρεσσερακι μπαταριας. Kαι φυσικα ενα καλο φακο/φαναρακι.
Εαν ειναι χειμωνας ενα θερμαινομενο 10βολτο τζακετ θα ειναι ιδανικο, ιδιως εαν βρεχει η χιονιζει.

Eαν το οχημα ειναι μεγαλο, καλο θα ειναι να εχουμε σε μια γωνιτσα το 18βολτο ποδηλατο της μακιτα, που διπλωνει σα σουβλακι. http://www.elettrodomesticipersingle.it/gallery/Makita-BBY180-1.jpg

Επειδη παντα θα ξεχναμε να φουσκωνουμε τη ρεζερβα, καλο θα ηταν περα απο το μπουλονοκλειδο μπαταριας να εχουμε και στο αυτοκινητο και το κομπρεσσερακι μπαταριας. Kαι φυσικα ενα καλο φακο/φαναρακι.
Εαν ειναι χειμωνας ενα θερμαινομενο 10βολτο τζακετ θα ειναι ιδανικο, ιδιως εαν βρεχει η χιονιζει.

Eαν το οχημα ειναι μεγαλο, καλο θα ειναι να εχουμε σε μια γωνιτσα το 18βολτο ποδηλατο της μακιτα, που διπλωνει σα σουβλακι. http://www.elettrodomesticipersingle.it/gallery/Makita-BBY180-1.jpg

+1
Ο Παθών (ομιλών) μαθών Μιχάλη

+1
Ο Παθών (ομιλών) μαθών Μιχάλη

Σε τετοια περιπτωση Δημητρη, αν καποιος δεν εχει τιποτα απ'ολα αυτα, πρεπει να εχει τουλαχιστον την 18βολτη καφετιερα της Μακιτα, για να πιει το φρεσκοψημενο καφεδακι του καθως ερχεται η οδικη βοηθεια.
Makita-18V-Cordless-Coffee-Maker-USA-Model.jpg

Ολα τα εχει προβλεψει η τεχνολογια :))

Σε τετοια περιπτωση Δημητρη, αν καποιος δεν εχει τιποτα απ'ολα αυτα, πρεπει να εχει τουλαχιστον την 18βολτη καφετιερα της Μακιτα, για να πιει το φρεσκοψημενο καφεδακι του καθως ερχεται η οδικη βοηθεια.
Makita-18V-Cordless-Coffee-Maker-USA-Model.jpg

Ολα τα εχει προβλεψει η τεχνολογια :))

:flipout::a0210::worshippy:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Γι αυτο δεν αφηνουμε ποτε να σφιγγουν τα μπουλονια του τροχου με αεροκλειδο. Πατημα ναι, σφιξιμο οχι, μονο με σταυρο. Και για αλλους λογους. Απο τοτε που κυκλοφορησαν τα αεροκλειδα, ο καθε κοπανος, κανει τον cow-boy με ενα τετοιο στο χερι.

Θυμαμαι ενα τυπο που ειχε ερθει να μου πει θυμωμενος, οτι δεν περασε εγγυηση το μπροστινο αμορτισερ το καταστημα που τα αγορασε, καθως κοπηκε στο βιδωμα η ακρη του εμβολου.

Με τι στο εσφιξε ο μαστορας που πηγες να τα βαλει;
Με αεροκλειδο......... (προφανως ξεχασμενο σε ροπη μπουλωνιου φορτηγου)
Ε τοτε πηγαινε πες στο μαστορα να σου το πληρωσει....."αι σιχτιρ"......