Τι παραγγείλαμε σήμερα

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Σήμερα έκανα την πρώτη μεγάλη παραγγελία του νέου έτους. Από werkzeugalarm.de, ένα σετάκι με το GSB αντί για το GSR στα 195.00, μια 4Αh μπαταρία στα 42.00 κι ένα πριόνι χειρός στα 9.00. Σύνολο με έξοδα αποστολής στα 261.00.

Το καλυτερο σετακι.

Ωραίο μηχανάκι!
Νάξερες πόσες φορές το έχω πιάσει στα χέρια μου και ήμουν έτοιμος για add to card... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Σημερινή παραγγελία:
http://www.e-shop.gr/koyreytiko-ilektriko-perithorion-makita-mt-530-watt-f6-mm-m3700-p-TLS.080501

Θα δω πριν παραγγείλω κοπτικά με στέλεχος 6 mm, αν έχω αντάπτορα από 8 mm σε 6 mm, ώστε για να χρησιμοποιώ τα set των κοπτικών που ήδη έχω.

Καλή επιλογή, το έχω εδώ και κανα 2μηνο.
Εγώ έχω πάρει τα κοπτικά 6mm που δίνει ο Ντέτσικας και μέχρι στιγμής με έχουν καλύψει σε ότι τα έχω χρειαστεί.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Δεν γίνεται ?
στην καλύτερη περπτωση να δώσεις κανένα 20 να αγοράσεις έναν makita 1/4 ανταπτορα για να μην περιορίζεσαι στα κοπτικα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ε, τότε θα κατεβάσω στον τόρνο, όσα εχω 2πλά ή 3πλά κοπτικά από 8Φ σε 6Φ.

Έγκλημα... Θα μειώσεις την αντοχή του στελέχους . Το τριμερ που εχεις δεν εχει και ρύθμιση στροφών , οποτε τα κοπτικα θα ζορίζονται με κίνδυνο να σπάσουν στο μέγιστο των στροφών οι οποίες πλέον δεν θα ισχύουν αυτα που αναγράφουν ως μέγιστο...

Καλορίζικο Κώστα.
Μην κάνεις καμια χαζομάρα.

Πάρε 6αρια κοπτικά. Και εγώ τα φτηνά του Ντέτσικα έχω και εκτός από 2 που μετά από κάμποση χρήση έφυγε το ρουλεμάν τους, είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Ακόμα και σε μασίφ τροπικά ξύλα δουλεύουν τέλεια.