Τι παραγγείλαμε σήμερα

Κι απο χρώμα τι προτιμάτε;
1A 3D 5A ;

Προσωπικά τον έχω στο 3D που προσεγγίζει το φυσικό λευκό
Το 5Α είναι πολύ κίτρινο και το 1Α είναι ψυχρό λευκό.

Γούστα είναι βέβαια αυτά.

Eκτος ειδικων περιπτωσεων, το cool white ειναι το καλυτερο και φωτεινοτερο χρωμα για φακουδακια.
Ολα τα αλλα κιτρινιζουν απο λιγο εως πολυ.
Κατι σαν τις λαμπες φθοριου στα εργαστηρια, αν τις θες για διαβασμα παιρνεις natural white, αν θες να βλεπεις καλα αγοραζεις cool white.

nilfisk με 105 ευρώ απο Ebay.de..δελεαστική τιμή νομίζω!!
Η εγγύηση ισχύει εδώ ελλάδα ΑΝ γνωρίζει κάποιος απο εδώ;;ποτέ δεν πήρα απάντηση απο nilfisk ελλάδος..

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

nilfisk με 105 ευρώ απο Ebay.de..δελεαστική τιμή νομίζω!!
Η εγγύηση ισχύει εδώ ελλάδα ΑΝ γνωρίζει κάποιος απο εδώ;;ποτέ δεν πήρα απάντηση απο nilfisk ελλάδος..

Νομιζω η nikfisk στην ελλαδα στο αφτερ σειλς, δεν υπαρχει...

Πάνω που έφτιαξα την βάση για τα εργαλεία κήπου, φίλος λιγουρεύτηκε το 545RX και μου έκανε μία πολύ ωραία πρόταση αγοράς του σε τιμή πολύ κοντά σε αυτήν που το πήρα (ζήτημα να το δούλεψα 15 ώρες).

Βρήκα και εγώ την ευκαιρία μιας και η διαφορά τιμής καθώς και το βάρος ήταν σχεδόν ίδιο και πήρα το μεγαλύτερο θαμνοκοπτικό της husqvarna, το 555RXT (ειδική εταιρική τιμή)!

upload pic

Αναμένεται πολύ σύντομα.

Υ.Γ : Στην παρούσα φάση δεν θα ζοριστεί και ιδιαίτερα αλλά μου γυάλισε το μάτι!

Καλώς νά τό δεχτείς Νικόλα.
Πολύ καλή επιλογή ειδικά μέ τά λεγόμενα σου λίγα ευρώ θα δώσεις παραπάνω,και θά έχεις + 1 ίππο,καί μικρή η διαφορά στό βάρος. :a0210:

Καλώς νά τό δεχτείς Νικόλα.
Πολύ καλή επιλογή ειδικά μέ τά λεγόμενα σου λίγα ευρώ θα δώσεις παραπάνω,και θά έχεις + 1 ίππο,καί μικρή η διαφορά στό βάρος. :a0210:

Άλογο Ιπποδρόμου! :p

Αντε μιας και με ετρωγε τοσο καιρο...
και ολο ελεγα να παρω...
και ολο μου λεγατε ποσο καλο ειναι αυτο το Dewaltακι...
και επεσε και αυτη η προσφορα -15ευρω...
http://avclub.gr/forum/showthread.p...έλου-τιμής-προσφοράς-και-καταστήματος)/page10

το πηρα και ησυχασα...
http://www.e-shop.gr/tribeio-ekkent...omenis-taxytitas-280watt-dwe6423-p-TLS.011173
παραλλαβη το Σαββατο που θα ειμαι Ελλαντα...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ομορφο ε Κωστα!
Αν και λιγο κολοβο.
Πολυ μου αρεσουν τα σκραμπλερακια!

Πανέμορφο "κολοβό" !

Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτο από τα ........πολύ ανήσυχα νιάτα μου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Πανέμορφο "κολοβό" !

Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτο από τα ........πολύ ανήσυχα νιάτα μου.

Πρόσεχε τι θα ανεβάσεις!

Καλορίζικο και περιμένω εντυπώσεις! Εγώ προς το παρόν μένω με το δανεικό Evolution και βλέπουμε...

Ευχαριστώ πολύ απ'το λέει στην καρτέλα παραγγελίας το στέλνουν με UPS σε 1 εβδομάδα λογικά το πολύ πρέπει να το έχω