Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ένα ένα γιατί βιάζεσαι...

200 ευρώ δεν κάνουν τα εξαρτήματα μόνα τους.
Ένα σκέτο GSR με 2 μπαταρίες και l-boxx πάει περίπου 120 ευρώ, οπότε από τα 176 ευρώ πας στα 56 ευρώ για τα 4 εξαρτήματα.
Το κόστος των εξαρτημάτων που λες δεν φτάνει περίπου το μισό αυτών του bosch που περιλαμβάνει 4 αντί για 2 εξαρτήματα και μάλιστα με πολλαπλές εφαρμογές;
Επειδή κατέχω ένα τέτοιο εξάρτημα θα σου πω απλά ότι σχεδόν δεν βολεύει καθόλου έναντι της λύσης της bosch ειδικά όταν έχεις να βιδώσεις 100 βίδες και όχι 4-5!

200 ευρω εννοω προφανως ολο το πακετο με τα μεταφορικα.
Αλλα αν εχεις να βιδωνεις 100 βιδες τη φορα, παω πασο, χαλαλι τα λεφτα:))

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

200 ευρω εννοω προφανως ολο το πακετο με τα μεταφορικα.
Αλλα αν εχεις να βιδωνεις 100 βιδες τη φορα, παω πασο, χαλαλι τα λεφτα:))

Πες τα ρε Μιχαλη, με ενα δυο ανταπτορες κανεις τη δουλεια. Τι θελει τωρα το πληρες gsr με τους ανταπτορες σε l-boxx στα 180 ... Α να χαθει...:grandpa:

:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Πες τα ρε Μιχαλη, με ενα δυο ανταπτορες κανεις τη δουλεια. Τι θελει τωρα το πληρες gsr με τους ανταπτορες σε l-boxx στα 180 ... Α να χαθει...:grandpa:

Έλα ντε..

Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Μπλε-ονασμός... :-P ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και για την ιστορια...ειπα αφου ετσι και αλλιως δεν μπορω να παραλλαβω μεσα στην εβδομαδα λογω απουσιας μου απο Ελλαδα...να τους περιμένω μπας και παραλλαβουν στις 6-6 οπως ελεγαν...
Ματαια...μιλησα σημερα μαζι τους...και η παραλλαβη των εργαλειων δεν εχει γινει εως τωρα...και ειναι και σχετικά αγνωστο το ποτε θα παραλαβουν...
Η παραγγελια ακυρωθηκε απο εμενα...μιας και ειναι πλεον κοροιδια...!!!
Παω για αγορα απο Κεντρο Βιδας...που ειναι σοβαροι επαγγελματιες...!!!

Και για την ιστορια...ειπα αφου ετσι και αλλιως δεν μπορω να παραλλαβω μεσα στην εβδομαδα λογω απουσιας μου απο Ελλαδα...να τους περιμένω μπας και παραλλαβουν στις 6-6 οπως ελεγαν...
Ματαια...μιλησα σημερα μαζι τους...και η παραλλαβη των εργαλειων δεν εχει γινει εως τωρα...και ειναι και σχετικά αγνωστο το ποτε θα παραλαβουν...
Η παραγγελια ακυρωθηκε απο εμενα...μιας και ειναι πλεον κοροιδια...!!!
Παω για αγορα απο Κεντρο Βιδας...που ειναι σοβαροι επαγγελματιες...!!!

Κι εμένα με πήραν πριν από λίγο τηλέφωνο για να με πληροφορήσουν οτι θα παραλάβουν στις 20 Ιουνίου (άντε να τους πιστέψεις). Μάλιστα μου πρότειναν να στείλουν ένα bosch στα ίδια watt αλλά επειδή δεν ήμουν μπροστά στον υπολογιστή τους είπα να το αφήσουν ως έχει και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί τους. Λέτε να ζητήσω κανά μπλε bosch και να φιλοτιμηθούν να το στείλουν ας είναι και ακριβότερο ; Μπααααααα .....

Κι εμένα με πήραν πριν από λίγο τηλέφωνο για να με πληροφορήσουν οτι θα παραλάβουν στις 20 Ιουνίου (άντε να τους πιστέψεις). Μάλιστα μου πρότειναν να στείλουν ένα bosch στα ίδια watt αλλά επειδή δεν ήμουν μπροστά στον υπολογιστή τους είπα να το αφήσουν ως έχει και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί τους. Λέτε να ζητήσω κανά μπλε bosch και να φιλοτιμηθούν να το στείλουν ας είναι και ακριβότερο ; Μπααααααα .....

Πράσινο θα είναι...

Δεν συμφωνω να περιμένεις...εκτος και αν ο τοπος που βρισκεσαι δεν σου δινει αλλη εναλλακτικη...

Δεν γινεται να αφηνουμε παραγγελεια που υποτειθετε οτι ειναι ετοιμοπαραδοτη να κανει 3-4 και βλεπουμε ποσες τελικά εβδομαδες να ερθει...
ειναι ακρως αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα...ειδικά απο την στιγμή που δεν κανουν κατι για να κρατησουν τον πελατη τους ευχαριστημενο για την καθυστερηση του προιοντος...
ΘΑ επρεπε να δωσουν εξτρα εκπτωση ή καποια δωροεπιταγη για μελλοντικη αγορα...
Ακομα και στα κινεζικα μαγαζια οταν καθυστερουν μεσω ταχυδρομιου (που δεν ειναι και της απολυτης ευθυνης τους εδω που τα λεμε)...κανεις παραπονο για την καθυστερηση και σου δινουν καποια εκπτωση αναλογα με την αξια του προιοντος που περιμενεις...
Ασε που στο κατω κατω...δεν ειναι δα και τοσο μεγαλη ευκαιρια για να αξιζει καποιος να περιμενει τοοοοοσο καιρο για να παραλαβει...

Ο Νίκος το βρήκε, πράσινο μου αντιπρότειναν

Μην παιδευεστε αλλο, με 95-100 παιζει ετοιμοπαραδοτο στα περισσοτερα μαγαζια. Εγω τοσο το πηρα και εδω και ενα μηνα το εχω καταευχαριστηθει.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εστειλα την παραγγελια για τον αλοιφαδορο!
http://www.cleanyourcar.co.uk/polis...s-21e-dual-action-polisher-v2-/prod_1391.html

vertool-21e-side-new.jpg

Πωπω φιλε τι εργαλειο ειναι τουτο!! Καλως να το δεχτεις πατριωτακι!!
Ευτυχως που δεν μου αρεσουν τα αυτοκινητα γενικοτερα και η περιποιηση τους ειδικοτερα!! :)))

Παραγγελία σημερινή από Bosch Ελλάδας μόνο το γάντζο για την ζώνη στα 3 ευρώ το πλαστικό με τα μπιτ Δεν το βρίσκω πουθενα,μου είπαν 15 μέρες ότι θέλει για να έρθει

467490c45be0a8fb4eec0422ece2f8fd.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ikomninos για πες αξίζει σε αυτήν την τιμή ?
Δεν έχω κοιτάξει και κάτι άλλο μιας κι έχω κι άλλα πράγματα της εταιρείας (κινητό, σένσορες κίνησης, θερμοκρασίας κ.α)
Αλλά βασισμένος σε άλλη κάμερα που έχω (tplink, όχι dome όμως) που μπορεί να σώσει βίντεο, αν ανιχνεύσει κίνηση, μόνο σε υπολογιστή είπα να την δοκιμάσω.

Ένα απο τα θετικά της πάντως είναι το 2-way audio

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Μιας και έδιωξα το παλιό αλλά σχεδόν αχρησιμοποίητο Bosch GBH 2400 έβαλα κατι τις παραπάνω και παρήγγειλα από τον Εργαλειοσυναγερμό (werkzeugalarm) το Bosch GBH 18V-26.

free image hosting

https://www.bosch-professional.com/gr/el/gbh-18v-26-f-39701-ocs-p/

Τελική τιμή στα 195 ευρώ (με ΦΠΑ)!

Μαλιστα...φανταζομαι το χρειαζεσαι οταν περνας φωτιστικα να μην ανεβοκατεβαινεις απο τη σκαλα, μη απλωνεις και μπαλαντεζες στην οικοδομη...:flipout:

Αντε με το καλο να σου ρθει!